Mimino a nespavost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2466
24.2.11 21:05

Teda to je maso dámy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.2.11 21:08

Dekuji za radu!!
Kdyby nas to nahodou postihlo, tak uz mi je jasne, ze jdu do perin v sedm vecer a Maryho na boku opru o sebe :lol: No, jsem zvedava, co by na to rekla psina, ktera je na mne celou noc nalepena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
24.2.11 22:21

No ty kráso a já pinda každej večer drncám jak magor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
219
25.2.11 07:03

Holky tak díky této diskuzi přepisuju dějiny spánku u nás :potlesk: .Sice v 9 týdnech ještě nemáme oblíbenou hračku,neležíme na boku a nemáme dudlík :mrgreen: ,ale synátor usnul včera v 8 a probudil se v 6:40 8-o 8-o Tímto žádám zakladatelku,at založí novou diskuzi na téma Jak úspěšně kojit,neb já jakožto nekojící matka se možná něčemu přiučím,začně se mi dělat mlíko a synátor bude ochoten sát a budem třeba plně kojit do roka :pankac: :mrgreen: :mrgreen: Ať žije zazan :pankac: :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.2.11 09:20
mertinka píše:
holky ,vazte si rady od zakladatelky a nehihnejte se tady tomu,ja uz uspavat mimi nemusim ,spis bych potrebovala poradit jak uspat 4 leteho rozdovadeneho raubire,kdybych mohla zakladatelku poprosit o radu.. :wink:

říkam že věčší pánev…na maso s teflonu :D nebo ho zkus dát na bok a dudlík do pusy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
25.2.11 09:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.2.11 09:50
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.11 22:25
rozmary píše:
No ty kráso a já pinda každej večer drncám jak magor :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.2.11 22:40
Chillinka píše:
Dr. Karp by se měl mít na pozoru :-P
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.2.11 12:47

No holky :D :D :lol: bavím se úžasně :D

ale jedna asi perlička :lol: Katka nejlíp od mala usíná na boku s dudlíkem a oblíbeným hajáčkem v ruce :D

4 měsíční

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1020443.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.2.11 14:46

:-D my zase nejlépe na přebalováku před koupáním, aby nás to koupání minulo…ale bez úspěchu :wink: - koupat musíme…
takže pokud chce mimino prostě spát, tak usne úplně všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.2.11 19:48

Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontáž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14598
26.2.11 21:12
rozmary píše:
Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontáž :mrgreen:

není :lol: a nechodila. Katce vyhovovalo nejvíc přímo ji položit na bok, dáš Bobiho a byla tuhá jak veka :D

Dneska spí nejradši prdelkou nahoře, kolenama pod sebou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.2.11 21:31
Markit.Hl píše:
rozmary píše:
Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontáž :mrgreen:

není :lol: a nechodila. Katce vyhovovalo nejvíc přímo ji položit na bok, dáš Bobiho a byla tuhá jak veka :D

:-) tiše závidím :palec:

• Citovat
  • Upravit
14598
26.2.11 21:51
rozmary píše:
Markit.Hl píše:
rozmary píše:

:-) tiše závidím :palec:

Podařilo se mi ji tak naučit na hajáčka od miminka a vyplácí se mi to. Mám 1 v postýlce a jednoho na cesty a i v kočárcích, nebo u našich nebo jinde, dkyž má spát jinde než v postýlce si vezme dudlíka, hajáčka a spinká. Po trablích se starší jam tak tu mladší naučila a ťu, ťuk.....

Porstě jde do postele, ticho, tma a třeba se i půl hodiny ozývá kecání nebo smích… ale téměř nikdy pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí