Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dekuji za radu!!
Kdyby nas to nahodou postihlo, tak uz mi je jasne, ze jdu do perin v sedm vecer a Maryho na boku opru o sebe
No, jsem zvedava, co by na to rekla psina, ktera je na mne celou noc nalepena ![]()
Holky tak díky této diskuzi přepisuju dějiny spánku u nás
.Sice v 9 týdnech ještě nemáme oblíbenou hračku,neležíme na boku a nemáme dudlík
,ale synátor usnul včera v 8 a probudil se v 6:40
Tímto žádám zakladatelku,at založí novou diskuzi na téma Jak úspěšně kojit,neb já jakožto nekojící matka se možná něčemu přiučím,začně se mi dělat mlíko a synátor bude ochoten sát a budem třeba plně kojit do roka
Ať žije zazan
![]()
mertinka píše:
holky ,vazte si rady od zakladatelky a nehihnejte se tady tomu,ja uz uspavat mimi nemusim ,spis bych potrebovala poradit jak uspat 4 leteho rozdovadeneho raubire,kdybych mohla zakladatelku poprosit o radu..
říkam že věčší pánev…na maso s teflonu
nebo ho zkus dát na bok a dudlík do pusy ![]()
rozmary píše:
No ty kráso a já pinda každej večer drncám jak magor
No holky
bavím se úžasně ![]()
ale jedna asi perlička
Katka nejlíp od mala usíná na boku s dudlíkem a oblíbeným hajáčkem v ruce ![]()
4 měsíční
my zase nejlépe na přebalováku před koupáním, aby nás to koupání minulo…ale bez úspěchu
- koupat musíme…
takže pokud chce mimino prostě spát, tak usne úplně všude ![]()
Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontáž ![]()
rozmary píše:
Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontáž
není
a nechodila. Katce vyhovovalo nejvíc přímo ji položit na bok, dáš Bobiho a byla tuhá jak veka ![]()
Dneska spí nejradši prdelkou nahoře, kolenama pod sebou. ![]()
Markit.Hl píše:rozmary píše:
Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontážnení
a nechodila. Katce vyhovovalo nejvíc přímo ji položit na bok, dáš Bobiho a byla tuhá jak veka
Dneska spí nejradši prdelkou nahoře, kolenama pod sebou.
tiše závidím
Markit.Hl píše:rozmary píše:
Markit Hl. ty jsi asi chodila se zazan do stejného kurzu,jestli to teda není fotomontážnení
a nechodila. Katce vyhovovalo nejvíc přímo ji položit na bok, dáš Bobiho a byla tuhá jak veka
Dneska spí nejradši prdelkou nahoře, kolenama pod sebou.
Podařilo se mi ji tak naučit na hajáčka od miminka a vyplácí se mi to. Mám 1 v postýlce a jednoho na cesty a i v kočárcích, nebo u našich nebo jinde, dkyž má spát jinde než v postýlce si vezme dudlíka, hajáčka a spinká. Po trablích se starší jam tak tu mladší naučila a ťu, ťuk.....
Porstě jde do postele, ticho, tma a třeba se i půl hodiny ozývá kecání nebo smích… ale téměř nikdy pláč.