Mimísek v roce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
21.12.13 22:51
@Petule030 píše:
@nikol.ondrášovka Jasně, vždyť přece nevíš, zda se to podaří hned napoprvé, nebo se budeš muset snažit i několik let :nevim:

právě. a pak ještě finance, atd atd

• Citovat
  • Upravit
13714
21.12.13 22:59

Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.12.13 23:03

Jooo založíme skupinku snažileček 2015/2016 :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3477
21.12.13 23:05

Holky, vy jste teda rejpalky :mrgreen:

Jo a k tématu by se mělo ještě napsat snaženíčko o miminečko v ročku 2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
21.12.13 23:05

@nikol.ondrášovka to je dobrý nápad! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.12.13 23:08
@Kelly3 píše:
Holky, vy jste teda rejpalky :mrgreen:Jo a k tématu by se mělo ještě napsat snaženíčko o miminečko v ročku píše: Více

v ročíčku přece :P

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
21.12.13 23:08
@Safiye píše:
@nikol.ondrášovka to je dobrý nápad! :)

tak do toho :D

• Citovat
  • Upravit
3477
21.12.13 23:09
@nikol.ondrášovka píše:
v ročíčku přece :P

Jo, to by se hodilo víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
21.12.13 23:25
@verulicek píše: :zed: :zed: :zed: upřímně, první se mi má teprve narodit a je dost možné že druhé bude právě v roce 2016, tak si dej dohromady, jak přínosná bude asi tato diskuse :mrgreen:
----------------------------------------- Hodně přínosná :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
703
21.12.13 23:30

@nikol.ondrášovka já to neumim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
21.12.13 23:38
@Virginia píše:
Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme. :srdce: :srdce: :srdce:
:palec: :palec: :palec: však za ty 3 roky se budete tak znát, že pak její těhotenství a porod budete prožívat jako její rodina. Takže toto je diskuze velmi přínosná :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.12.13 23:44
@kirisityna píše: :palec: :palec: :palec: však za ty 3 roky se budete tak znát, že pak její těhotenství a porod budete prožívat jako její rodina. Takže toto je diskuze velmi přínosná :)

užitečné :D

• Citovat
  • Upravit
awi
49
22.12.13 00:03

Upřímně nechápu ty z vás, které sem píší jízlivé poznámky..někdy mi přijde, že se tady napadá za všechno.. zakladatelku chápu, mám jedno dítě a také občas přemýšlím, jak to do budoucna skloubit s praci, financemi apod. ohledně druhého potomka a je jedno jestli mimíska nebo dítěte :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
22.12.13 00:12

@awi Popravdě, když jsem viděla název diskuze, myslela jsem si, že je to nějaká ironie a legrace. V životě by mě nenapadlo, že soudná dospělá ženská bude zakládat diskuzi na téma mímísek za tři roky. Ono záleží i na tom, jak se to napíše, pokud by to bylo ve smyslu - jaké plány do budoucna, asi by se nad tím nikdo nepozastavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:13

@awi A to je zase hezký :D Takže dítě druhé bude 2016/2017? Radši léto, nebo jaro? Já bych doporučila podzim :palec: nejlíp říjen

Příspěvek upraven 22.12.13 v 00:16

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí