Poradna duly
Jana Čurdová
Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme.
![]()
Holky, vy jste teda rejpalky ![]()
Jo a k tématu by se mělo ještě napsat snaženíčko o miminečko v ročku 2016
@Kelly3 píše:
Holky, vy jste teda rejpalkyJo a k tématu by se mělo ještě napsat snaženíčko o miminečko v ročku píše: Více
v ročíčku přece ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
v ročíčku přece
Jo, to by se hodilo víc ![]()
@verulicek píše:----------------------------------------- Hodně přínosná![]()
![]()
upřímně, první se mi má teprve narodit a je dost možné že druhé bude právě v roce 2016, tak si dej dohromady, jak přínosná bude asi tato diskuse
@Virginia píše:
Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme.![]()
![]()
@kirisityna píše:![]()
![]()
však za ty 3 roky se budete tak znát, že pak její těhotenství a porod budete prožívat jako její rodina. Takže toto je diskuze velmi přínosná
užitečné ![]()
Upřímně nechápu ty z vás, které sem píší jízlivé poznámky..někdy mi přijde, že se tady napadá za všechno.. zakladatelku chápu, mám jedno dítě a také občas přemýšlím, jak to do budoucna skloubit s praci, financemi apod. ohledně druhého potomka a je jedno jestli mimíska nebo dítěte
![]()
@awi Popravdě, když jsem viděla název diskuze, myslela jsem si, že je to nějaká ironie a legrace. V životě by mě nenapadlo, že soudná dospělá ženská bude zakládat diskuzi na téma mímísek za tři roky. Ono záleží i na tom, jak se to napíše, pokud by to bylo ve smyslu - jaké plány do budoucna, asi by se nad tím nikdo nepozastavil.
@awi A to je zase hezký
Takže dítě druhé bude 2016/2017? Radši léto, nebo jaro? Já bych doporučila podzim
nejlíp říjen
Příspěvek upraven 22.12.13 v 00:16
právě. a pak ještě finance, atd atd