Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj:-) najde se někdo takto brzy na sdílení pocitů? Já našla // 11. 12. ![]()
Ahoj, já jsem našla dvě čárky na testu 9.12.
. Gratuluju ti!
Už ano. Měla jsem šílené bolesti břícha a tak si mě doktorka pozvala hned. Sice tam nic neviděla, ale vzala mi krev. Ve čtvrtek jdu k dr. a nemůžu se dočkat
. Co ty? Už jsi byla u dr.?
Já byla v neděli, vylétly mi horečky
zatím gestační váček 7mm - odpovídal 5+1 takže přesně;-) horečky už nemám, ale dál odpočívám - radši. Na kontrolu jdu též ve čtvrtek, nemůžu se dočkat ![]()
Ahojky, já našla dvě 27.11
a podle dr je termin porodu 1.8.2014, coz je mezi mými a manželovými narozeninam ![]()
Tak to je fajn, že už horečky nejsou. Jé už byl vidět váček? To musí bejt krásné
. No a jak ti je? Dobře? Já jsem šíleně unavená a mám strašněj strach, aby bylo všechno v pohodě. Nedokážu se uklidnit :-/
@Kamcha Jé tak to je krásný, že ještě takhle mezi narozkama. Moc gratuluju.
@Kamcha gratulace!!
já mám podle ms 17.8. - týden před manželovými narozkami:-D
@Alises já se pořád přesvědčuju, že to bude dobrý a viróza, ani teplota budoucímu mimču nic neprovedly!
Také vám všem gratuluji
já už mám po první kontrole a mám i těhu průkazku
tak teď čekám na dalsi kontrolu 13.1. Budou mk už dělat testy odběry atd… Tak se těším ![]()
A jak se vy těšíte na první miminko? Popřípadě neuděláme z tohoto uzavřenou diskuzi? ![]()
@MaličkáD Určitě to bude ok. Určo si to naštěstí podchytila včas. Já bych podle těhu kalkulačky na netu měla být 5+5, tak si říkám už aby za mnou byl první trimestr. Byla si u dr. ted v neděli? Já byla minulé uterý a to tam ještě nic neviděla. Hmmm to je zvláštní.