Poradna duly
Jana Čurdová
@Alises to bude dobrý;-) podle té doktorky na pohotovosti se to může klidně ukázat ze dne na den. Tak v klídku vyčkej dalpší kontroly;-) už tam určo něco bude.
@kačka121 gratuluju;-)
Já mám citlivá a větší prsa. Sem tam se mi udělá zle, ale za to může třeba ta viróza.
@Kamcha No jsem zvědavá co mi řekne dr. ve čtvrtek. Snad už mi taky něco poví
. Asi jí davají když na ultrazvuku vidí bušící srdíčko
.
Holky a kdy to plánujete říct rodině atd.? Počkáte až po 13 tt? Nebo to povíte dřív?
Já citím jen tlak v podbřišku a trošku prsa není to nic hrozného. jinak já jsem po umělém takže jsem pozvaná až 30,12 a to už by mělo jít vidět srdíčko
@Alises bydlíme dočasně s mými rodgiči, jsem na neschmopence tak už jsme to řekli. Mají velkou radmopst;-) další blízké rodině to řeknem pod stromečkem;-)
P
U mě totiž, ikdyby se něco stalo stejně jim to povíme. Lhát nechceme.
Omlouvám se za překlepy. Jsem na telefonu, ležím a snažím se psát rychle.
@MaličkáD Tak to máme stejně. Já to našim už taky řekla a přítelovo rodině to řekneme 26.12. až k nim pojedeme. Já byla tak štastná, že si nedokážu představit to tajit až do 13tt.
Děkuju za gratulace, a já gratuluji nově příchozím. člověk jde umýt nádobí a hned má co dočítat
já byla už také u Dr. kvůli silnému výtoku, a to jsem byla 5+0 a viděla jsem krásnou tečku ![]()
Holky je tu odkaz na skupinu - pošlete žádost a hned vás přidám;-)