Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, prodavam krasne letni veci po synovi narozenem vloni v cervnu. Kdybyste mely zajem, napiste zpravu nebo mrknete ke me na bazar ![]()
@offi nevolnosti přešli cca 10 tt, od té doby klid. Cítím se absolutně netěhotně.. kdyby mi nerostlo břicho a necítila jsem mimčo, tak o něm nevím
![]()
@zaplatilkova máš ty věci celkem drahé
jako nechci se tě dotknout, ale projeď bazárek, porovnej ceny - u balíků oblečení atd..
jinak já nic nekupuju, nejdřív 30 tt a věci mám ještě po svém svišťovi..
@martina.se tak to zavidim, nemam to sice hrozne, ale nemohu se nikam hnout z bytu abych nemela strach, ze se mi nekde udela zle. vcera jsem musela v globusu opustit pritele a odejit do auta. chudak musel dokoupit sam a pak nemohl najit auto ![]()
@laurela jj, cítím, já už první cítila 17 tt, o tomhle už taky vím - hodně dělá i to, že ho poslouchám, takže vím, kdy se vrtí a vysledovala jsem, co je fakt pohyb, který cítím a co něco jiného ![]()
@offi mi bylo hodně zle, ale to jsem ještě netušila, proč to tak je, myslela jsem, že chřipka ![]()
@Lillia taky jsem to zjistila po vanocich, coz me dost stve, mohla jsem to dat jako darek a to jsem si test delala kolem 20,byl negativni.
@Lillia @offi ahojky, já jsem to zjistila 21.12. chtěla jsem to dát manželovi jako vánocní darek, ale bohužel jsem to nevydržela…:-) tak aspon moje mamka byla na Vánoce stestím bez sebe ![]()
@laurela no ja to taky nevydrzela, vybehla jsem ze zachodu hledat mobil a hned volat priteli. doted me stve, ze jsem ho nevidela jak se tvaril.
@Lillia dneska jsem dostala od švagrové první oblečky a když jsem to držela tak mě tělem projel takoví pocit a říkám si „sakra to je pro mimčo co opravdu mám v bříšku a za půl roku ho do toho obleču“.Pomalu mi to dochází, doteď mi bylo jen zle, ani břicho nemám, žádné pohyby necítím, tak je to takové zvláštní, prostě jako bych těhotná nebyla a tak si to vůbec neužívám a neprožívám.
Mi je porad 1-2tydne blbe teda zvracim jsem zvedava kdy to prejde ve ct to bude 19.tt.a bricho leze jen pomalu mam nahore necele kilo
@Baby1987 já jsem kolem 5 týdnu shodila 3-4 kg a teď mám vše zpátky, zle mi občas ještě je.