Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj budoucí maminky. Je tady někdo, kdo má termín porodu v červnu 2014 a je z Ostravy? Všude potkávám holčiny s Čech, tak bych ráda poznala i nějakou Ostravačku ![]()
Ahojky, já se v Ově narodila, ale žiju v Beskydech
mimi čekám 21.6.2014 dlePM dle utz 17.6. Co Ty? a odkud jsi přesně? já bydlela v Zábřehu ![]()
@21.6.2014 - Ahoj, taky bych utekla za čerstvým vzduchem
Já jsem rodilá Ostravačka a celý život bydlím v Zábřehu, jen na chvíli jsem se přestěhovala do Hrabůvky, ale už jsem zpět v Zábřehu. Kousek od kina Luny, jestli znáš tuto část
Takže aspoň Bělák kousíček. Já mám termím podle MS 13.6. a podle UTZ 10.6.
, takže jsme kousek od sebe
A kam do Beskyd jsi přesně utekla?
@carnation bydlíme na Morávce. Já bydlela na zastávce Hulvácká a pak u Havránka. Do Běláku jsem svého času chodila běhat - je fajn, že je
tady na horách je fajně i v zimě, i když i tady se občas objeví nějaké ty inverze - když sused zatopí
blbé je to dojíždění do ovy za prací. právě v zimě, někdy je to o hubu. ale ovu mám pořád ráda. bydlí tam můj tatínek a taky brácha, takže tam i často bývám. a taky tam chodím k zubařu a na gyndu…
Tak kousek od Havránka mám gyndaře
JJ, aspoň že nějakou zeleň tady nechali. ALe u Luny je klid, nejsou tu žádné extra věžáky, tak je tu celkem dobře
Jo, tak inverzi jakou píšeš znám z chaty od našich ![]()
Asi v tom středisku, kde máme zubařa a dcera tam má ortodoncii a dětskou dr, že jo? kdysi to tam vypadalo trochu jinak, nebylo to celé zazděné, a my tam chodili kuřit, bo to tam bylo pod střechou, ale otevřené a nebylo tam vidět ![]()
JJ, přesně v té malé poliklinice. Kdysi byla červená, teď je taková nově opravená ![]()
A už jsi přemýšlela, kde budeš rodit? já první dítko přivedla na svět v Porubě, ale je to 11 let a teda spokojená jsem nebyla. jediné, co bylo fajn, že byl volný nadstandart, tak to jim zachránilo reputaci. jinak na mě byli oškliví a nehodní, takže se mi tam nechce.
Na Fifejdach, par lidi tam znam a sestricka od me dr. Tam dela PA a doktor co me loni v prosinci operoval je tam zastupce primare, takze ja mam jasno. A od te doby co je to tam zrekonsteuovane, tak slysim jen samou chvalu ![]()
Ahoj holky
jsem taky z ostravy akorát, mám termín už v březnu.. můžu se Vám tady vetřít? budu takový váš předskokan ![]()
@Terezka25 - Ahoj, určitě můžeš
Budeme jen rády
A kde v Ostravě bydlíš?
Tak to jsem ráda..
bydlím v mariánských horách kousek od kostele, jestli víš..
jinak mám termín teda 24.3.
JJ, to je kousek od Kauflandu, tam jsem před 1é lety mě+la 3letou brigádu během studia, takže Mariánky díky tomu trošku znám
Ty jo, tak to už máš skoro za chvilku
To už musíš mít hezké bříško
Se na to bříško těším, zatím je to taková lentilka, a večer je to nafouklina, takže to ještě nepočítám
A kde budeš rodit, už víš?
Jj určitě ve Vítkovicích ale vahala jsem i nad fidejdama.. Jj
bříško roste.. Ale zatim mam nahoře plus minus čtyři kila jen takže pohoda..:-) v kterém jsi tydnu tedka?