Červen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3098
28.11.13 21:21

Červen 2014 Ostrava

Ahoj budoucí maminky. Je tady někdo, kdo má termín porodu v červnu 2014 a je z Ostravy? Všude potkávám holčiny s Čech, tak bych ráda poznala i nějakou Ostravačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10055
5.12.13 07:03

Ahojky, já se v Ově narodila, ale žiju v Beskydech :) mimi čekám 21.6.2014 dlePM dle utz 17.6. Co Ty? a odkud jsi přesně? já bydlela v Zábřehu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
5.12.13 17:58

@21.6.2014 - Ahoj, taky bych utekla za čerstvým vzduchem :-) Já jsem rodilá Ostravačka a celý život bydlím v Zábřehu, jen na chvíli jsem se přestěhovala do Hrabůvky, ale už jsem zpět v Zábřehu. Kousek od kina Luny, jestli znáš tuto část :-) Takže aspoň Bělák kousíček. Já mám termím podle MS 13.6. a podle UTZ 10.6. :-), takže jsme kousek od sebe :-) A kam do Beskyd jsi přesně utekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
5.12.13 18:37

@carnation bydlíme na Morávce. Já bydlela na zastávce Hulvácká a pak u Havránka. Do Běláku jsem svého času chodila běhat - je fajn, že je :mrgreen: tady na horách je fajně i v zimě, i když i tady se občas objeví nějaké ty inverze - když sused zatopí :mrgreen: blbé je to dojíždění do ovy za prací. právě v zimě, někdy je to o hubu. ale ovu mám pořád ráda. bydlí tam můj tatínek a taky brácha, takže tam i často bývám. a taky tam chodím k zubařu a na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
5.12.13 18:43

Tak kousek od Havránka mám gyndaře :-) JJ, aspoň že nějakou zeleň tady nechali. ALe u Luny je klid, nejsou tu žádné extra věžáky, tak je tu celkem dobře :-) Jo, tak inverzi jakou píšeš znám z chaty od našich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
5.12.13 18:47

Asi v tom středisku, kde máme zubařa a dcera tam má ortodoncii a dětskou dr, že jo? kdysi to tam vypadalo trochu jinak, nebylo to celé zazděné, a my tam chodili kuřit, bo to tam bylo pod střechou, ale otevřené a nebylo tam vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
5.12.13 18:52

JJ, přesně v té malé poliklinice. Kdysi byla červená, teď je taková nově opravená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
6.12.13 14:12

A už jsi přemýšlela, kde budeš rodit? já první dítko přivedla na svět v Porubě, ale je to 11 let a teda spokojená jsem nebyla. jediné, co bylo fajn, že byl volný nadstandart, tak to jim zachránilo reputaci. jinak na mě byli oškliví a nehodní, takže se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
6.12.13 15:39

Na Fifejdach, par lidi tam znam a sestricka od me dr. Tam dela PA a doktor co me loni v prosinci operoval je tam zastupce primare, takze ja mam jasno. A od te doby co je to tam zrekonsteuovane, tak slysim jen samou chvalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
6.12.13 15:56

Ahoj holky :-) jsem taky z ostravy akorát, mám termín už v březnu.. můžu se Vám tady vetřít? budu takový váš předskokan :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
6.12.13 16:53

@Terezka25 - Ahoj, určitě můžeš :-) Budeme jen rády :-) A kde v Ostravě bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
6.12.13 17:00

Tak to jsem ráda.. :-) bydlím v mariánských horách kousek od kostele, jestli víš.. :-)) jinak mám termín teda 24.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
6.12.13 17:03

JJ, to je kousek od Kauflandu, tam jsem před 1é lety mě+la 3letou brigádu během studia, takže Mariánky díky tomu trošku znám :-) Ty jo, tak to už máš skoro za chvilku :-) To už musíš mít hezké bříško :-) Se na to bříško těším, zatím je to taková lentilka, a večer je to nafouklina, takže to ještě nepočítám :-) A kde budeš rodit, už víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
6.12.13 17:37

Jj určitě ve Vítkovicích ale vahala jsem i nad fidejdama.. Jj :-) bříško roste.. Ale zatim mam nahoře plus minus čtyři kila jen takže pohoda..:-) v kterém jsi tydnu tedka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
6.12.13 17:38

No ale vubec to neutika jako:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie