Červen 2014 Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4564
9.1.14 17:27

@Macinka29 ahoj, my ted mame zalozenou soukromou skupinu pod nazvem Ostrava 2014, tak se prihlas tam, protoze tu uz nikdo asi nechodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.1.14 13:00

Ahoj holky, prosim o radu..mate nektera zkusenost s ruzovym az nacervenalym hlenem-vytokem na zacatku tehu? Dnes rano jsem na toaletaku toto mela a ted jeste mam, ne moc, na intimce nic jen na toaletaku..Jsem 5+0. Moc se bojim o mimi.. Diky.. :,(
Jeste jsem zapomnela, napadlo mne, jestli to nemuze byt treba ze sexu, byl divocejsi, ale probehl v sobotu v noci av nedeli rano ted je utery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
14.1.14 13:09

@jednaholka to vůbec netuším, já bych zavolala doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4564
14.1.14 13:30

@jednaholka ja jsem mela taky, sice pozdeji, asi v 16 tydnu. Byl jen slabe naruzovely a taky jen na toaletaku. Honem jsem utikala na pohotovost, bylo to na novy rok a vse bylo ok. My se totiz stehovali a sem tam jsem zvedla i neco tezsiho, tak mi rikala, ze to muze byt tim. Ale taky rikala, ze by to mohlo byt i sexem a dala mi na par tydnu zakaz. Ale krev tam nebyla. Od te doby fakt nic nezvedam a hlidam se. Ale fakt si radsi skoc na kontrolu. Doktorka mi rekla, ze mam kdykoliv prijit jestli neco, za to opravdu nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí