Poradna duly
Jana Čurdová
@lucreh jj:-)) víme to od konce listopadu, bude to Klárka..
teďka sedím a dělám nějaký seznamy co ještě nemám a potřebuju atd. atd., v lednu mě čeká nákupní maraton no.. ![]()
@Terezka25
no toho nakupování mám už teď strach, přijde mi že toho je hrozně moc ![]()
@lucreh to se ti teda vůbec nezdá…
a to už dost věcí máme a pořád vím, že chybí milion věcí… ale nedá se nic dělat.. hodně věcí takových těch praktických - kosmetiku nebo věci třeba do porodnice jsem nakupovala průběžně v akcích a dneska můžu říct, že jsem ráda, že jsem to tak dělala.. takže z kosmeticky mi chybí jen hřebínek pro malou a pudr na dupku jinak mám vše.. ![]()
Ale jestli někdo musíte kupovat oblečení od nova, nemá kdo by Vám půjčil nebo tak, tak to fakt nepřehánějte… mimi z toho brzo vyroste a je to fakt zbytečné.. nějaké oblečky jsem taky nakoupila, ale hodně věcí mi půjčily dvě kámošky a tak budu potom postupně vracet… a nakupovat až bude mimi větší..
Ahoj holky, potrebuju poradit. Vcera odpoledne me zaclo trochu pobolivat bricho a mela jsem takový naruzovely vytok. Pak uz byl klid, ale dnes ráno jsem mela ten vytok zase. Jsem z toho celkem spatnam nevim, jestli valit na Fifky nebo pockat do zitrka k me doktorce. Pritel mi radi ze když to neni krev, tak to urcite nebude zavazne ![]()
Nemela jste to nektera taky?
@misulka1234 Ahoj já hodně četla, že to může být. Bolest břicha mám i já, ale bez špinění. Bolest občas je jak se všechno roztahuje a špinění bývá
ale taky bych byla nervozní
. Bud bych si zavolala a nebo pokud by se ti to nezdálo tak bych zajela za to nic nedáš a v kterém jsi?
Tak mi to nedalo a jela na fifejdy a pry vse ok. Zitra mam pry jeste skocit ke sve lekarce, tak snad to byl jen plany poplach. Jinak jsem v 16 tydnu. A ty?
Jo a taky hodne stesti do noveho roku devcata ![]()
@misulka1234 Tak to je super, že je všechno vpořádku
Já jsem dneska 16+6 ![]()
Ahojte holky!!! tady se to rozpovídalo
tak všem krásný a úspěšný rok 2014!!! ![]()
slyšela jsem, že hodně věcí pro mímo je prej levnější v pl… včetně plínek… co myslíte? uvažovaly jste o tom?
Ahoj, jo, pry tam vyslo vse dost levneji, znama tam jezdila pro sunar a plinky, ale ted nevim jak vyjde zloty ![]()
@misulka1234 no jo, sunar je tam fakt levnější! vlastně zítra jak du na kontrolu, tak mám doručit sunar z pl mojí gyyndařce
v pl ho kupoval můj brácha před vánoci, takže trend že to je lacnější tam, trvá…
to je masakr. já myslela třeba látkové plíny a ty jednorázovky tam budou lacnější asi tež.
Ja se tam potom chystam na kocarek, kamoska kupovala vloni za necelych 6 tisic i s autosedačkou. Ja myslim, ze tam vyjde levneji vse, my tam casto jezdime do Castoramy (neco jako hornbach). No mozna se tam taky vypravim i na vybyvicku, ale to je jeste daleko ![]()
Ahoj holky, jestli taky můžu poradit, tak v polsku jsme kupovali kočárek a nemůžu vynachválit.. i ostatní věci tam mají opravdu levnějšší.. pro plínky budem pravidelně jezdit tam, vyplatí se to, stejně tam jezdíme 2× do měsíce na nákup (potraviny atd.) ještě se tam chystám pro matraci, polštář s peřinkou, povlečení atd.) to už jsem si tam vyhlídla a finančně se to vyplatí… jinak trošku dražší ale taky super je v ostravě velkoobchod sam baby, taky je tam vše a fakt super.. hodně věcí tam taky vozí z Polska..
A kde do polska jezdis a do kterych obchodu? Ja mam sice s nakupama jeste dost casu, ale kazdy tip dobry ![]()