Poradna duly
Jana Čurdová
Ten tlak to bude nejspíš tvrdnutí jestli ti na to napsal hořčík, ale ono je to v těhotenství prostě normální, já to taky měla.. akorát mi porodní asistentka, ke které chodím na jogu říkala, že to není úplně vhodný, že je lepší to tvrdnutí prostě přejít, pokud to je tak do 15× tvrdnutí za den.. že to tlumí plod ale doktoři to píšou no… já ho taky brala asi dva tři týdny, ale pak jsem ho vysadila a dalo se to.. navíc se stejně může jen do cca 32 tt potom už vůbec.. jasne všechno se tam roztahuje to je normální, roste děloha a počkejte později.. ![]()
a co se týče toho echo srdíčko na to neposílaj všichni doktoři, někteří to srdce prohlídnou sami na ULT, můj doktor mě ale poslal a je to lepší.. můžete se tam i sami objednat..
@Terezka25 Už jsem se tam dovola a jsem objednaná na 27.1., tak jsem zvědavá
Mě na konci ledna čekají samí doktoři
První kontrola a na té 2. screening, potom to echo srdce, pak jdu na mojí kardiologii a apak mě čeká zubař
To bude ![]()
To mne jen velmi mile těší
na to že bydlím v OV půl roku tak tu absolutně nikoho neznám
a o mém těhotenství si povídat s přítelem je jak mluvit do zdi ![]()
@carnation jj to znám
já mám před sebou posledních cca 10 týdně tak jsem zvědavá..
čekají mě příští týden odběry a poslední velký UTZ..
@Terezka25 já to tvrdnutí nebo co to bylo neměla ve frekvencích měla jsem to v kuse. Právě proto mě to zaskočilo. Bolesti už jsem měla to znám a vím, že to k tomu patří, ale toto bylo jiné ![]()
@Sandruska986 a odkud přesně si? kolikátý týden jsi kolik ti je atd
jestli se tak můžu vyptávat ![]()
@lucreh jasne, tak je fajn, žes byla u doktora a řekl ti že je vše ok… ![]()
@Terezka25 samozřejmně že můžeš
jsem z Ostravy dubiny Václava Jiříkovského
jinak je mi 19let
no officiálně v úterý to bude 11tt
v úterý mám jít na genetiku + už mi konečně vystaví těhu průkaz ![]()
Holky, mám dotaz, co kdyby jsme z toho tady udělali uzavřenou skupinu? Ať můžeme psát svým způsobem o čemkoliv ![]()
Já právě taky ne, jen vím, že to musí udělat zakladatel skupiny, ale nějak jsem nepřišla na to kde kliknout, zkusím to nějak ještě pohledat a počkám ještě na názory ostatních holek ![]()
Už jsem napsala adminů, jak to udělat, nenašla jsem to ani v nápovědě, tak jak odepíší, budu informovat, co je potřeba udělat
Se potom aspoň můžeme více poznat osobně ![]()
Tak to mas jak ja, po bolestech na silvestra mi dr. taky zvedla davky magnesia a uz nic neboli. Taky porad stresuju, zda je vse ok, ale to pri prvnim tehu asi kazda. Kdyz boli, ntak se bojim, kdyz neboli tak mi zas prijde divne ze nic neciti… ![]()
Jo a o echu srdicka mi taky nikdo nic nerikal, ja jdu jen na ockovani ve 20tt, protoze mam rh negativni krev ![]()