Poradna duly
Jana Čurdová
@misulka1234 dřív ženským nic neříkali ani v porodnici a všechny samy zvládly.. je to tak nastavené, zvládneme to..
Jo slečna PA co k ní chodím na jogu říkala, že žena je tak silná, aby dokázala porodit své dítě
a já osobně si mysím, že je podstaatné si věřit a naslouchat svému tělu a intuici.
já už si taky nic nepamatuju, ale myslím, že se do toho vpravíme všechny ![]()
Holky vidím, že tu řešíte porodnice, tak já první holky(dvojčata)rodila v Porubě, narodili se předčasně, takže mi nic jiného nezbylo, Fifky berou až od ukončeného 34 a vitkovice až 36takže asi tak, a já byla v Porubě spokojená, takže tam půjdu znova, a přesně jak tu píšete, je to jen a jen o lidech ![]()
Tak to rada slysim takove pekne pozitivni vecicky, hned se pak citim lepe ![]()
Ahoj holky. Tak ja jsem v 18 tydnu a zatim jsem pribrala 2 kg a mam pocit ze vsechno do bricha, vsechny veci mam porad dobre, jen kalhoty nezapnu, takze mam tehu uz asi 10 tydnu a podprsenky jsou mi male ![]()
Cajovna vim, kde je, travila jsem tam cast sve puberty, nekdy jsem se objevila i v tom nonstopu, ale to uz je 10 let zpatky i vice.
Jo, a neozvali se mi adminky, tak navrhuji zalozit uplne novou uzavrenou skupinu, do ktere se pridame. Co vy na to?
Já jsem konec, 14týdne a teda přibrala jsem už 4kila, nedopnu neobleču nic, nosím už trička těhule, a rifle už jsem si taky nachystala @carnation zavidím, jen v břiše dvě kila, tak já to mám teda všude ![]()
Chodite holky do prace, nebo jste doma??? Ja dneska v praci resim jak dlouho budu s prckem doma, at vi na jak dlouho maji za me najit nahradu a vubec nevim, jak se mam rozhodnout ![]()
Ja prave uvazuju, ze bych zustala doma jen na MD a na pres RD bych se vratila do prace na polovicni uvazek, ale musim to v praci vse probrat, jestli to nebude problem
. Sice me kazdy od toho odrazuje, ze pry to nedam, ale ja si nedokazu predstavit, ze bych sedela 3 roky doma zavrena s prckem. Ale mozna jak se narodi, tak se me pocity zmeni ![]()
@21.6.2014 @misulka1234 já to mám stejně, dělala jsem brigádně v restauraci a skončila jsem na začátku září a od té doby jsem doma, chodila jsem pak ještě občas pomáhat kamarádovi do kavárny s dětskou hernou ale to bylo jen na pár hodin.. teďka už jsem jen doma, navíc to mám za pár..
holky nechci Vás strašit, ale doporučuju fakt nakupovat postupně.. teďka jsem udělala internetovou objednávku z lékárny za 1000,– ale koupila jsem skoro vše co je potřeba i do porodnice i pro malou takže můžu jen doporučit, měli tam i dost věcí v akci (www.lekarna.cz), nad 1000,– je osobní odběr zdarma v lékarně na nádražní, tak to je fajn.. no uff, jdu škrtnout další věci co máme z krku..
@Terezka25 to jsi kupovala vse ze seznamu do porodnice??? Doufam, ze nam pak poreferujes, co jsi vlastne vsechno ze seznamu vubec potrebovala a co bylo zbytecne
Ja uz taky uvazuju, ze bych pomalu zacla, chtela bych mit vse dopredu, ale zase se bojim, ze kdyz jsem teprve v 17tt tak at to nejak nezakriknu tema brzkyma nakupama. Od ktereho tydne jsi zacala nakupovat ty???
@misulka1234 jako neeee ze seznamu které někde je napsaný.. mám udělaný svůj seznam.. probrala jsem s holkama co už čekají druhé co většinou potřebovaly, takže žádné přehnané nákupy, to ani nemám v plánu.. každý člověk je jiný tak musí i podle sebe nakupovat.. no myslím, že tak postupně jsem nějak začala v pátém měsíci nevím už který je to týden
já už budu začínat osmý za chvíli takže tak..