Červen 2014 Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3263
6.1.14 09:53

@misulka1234 dřív ženským nic neříkali ani v porodnici a všechny samy zvládly.. je to tak nastavené, zvládneme to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
6.1.14 10:00

Jo slečna PA co k ní chodím na jogu říkala, že žena je tak silná, aby dokázala porodit své dítě :) a já osobně si mysím, že je podstaatné si věřit a naslouchat svému tělu a intuici. :) :hug: já už si taky nic nepamatuju, ale myslím, že se do toho vpravíme všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
6.1.14 11:19

Holky vidím, že tu řešíte porodnice, tak já první holky(dvojčata)rodila v Porubě, narodili se předčasně, takže mi nic jiného nezbylo, Fifky berou až od ukončeného 34 a vitkovice až 36takže asi tak, a já byla v Porubě spokojená, takže tam půjdu znova, a přesně jak tu píšete, je to jen a jen o lidech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4564
6.1.14 12:07

Tak to rada slysim takove pekne pozitivni vecicky, hned se pak citim lepe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
6.1.14 19:06

Ahoj holky. Tak ja jsem v 18 tydnu a zatim jsem pribrala 2 kg a mam pocit ze vsechno do bricha, vsechny veci mam porad dobre, jen kalhoty nezapnu, takze mam tehu uz asi 10 tydnu a podprsenky jsou mi male :-)

Cajovna vim, kde je, travila jsem tam cast sve puberty, nekdy jsem se objevila i v tom nonstopu, ale to uz je 10 let zpatky i vice.

Jo, a neozvali se mi adminky, tak navrhuji zalozit uplne novou uzavrenou skupinu, do ktere se pridame. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
6.1.14 19:09

@carnation klidně není problém, jenom potom písni co a jak… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.1.14 19:20

@carnation jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4564
6.1.14 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
6.1.14 20:46

Já jsem konec, 14týdne a teda přibrala jsem už 4kila, nedopnu neobleču nic, nosím už trička těhule, a rifle už jsem si taky nachystala @carnation zavidím, jen v břiše dvě kila, tak já to mám teda všude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4564
7.1.14 10:46

Chodite holky do prace, nebo jste doma??? Ja dneska v praci resim jak dlouho budu s prckem doma, at vi na jak dlouho maji za me najit nahradu a vubec nevim, jak se mam rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
7.1.14 11:05

@misulka1234 já jsem doma a po RD budu hledat práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4564
7.1.14 11:45

Ja prave uvazuju, ze bych zustala doma jen na MD a na pres RD bych se vratila do prace na polovicni uvazek, ale musim to v praci vse probrat, jestli to nebude problem :think:. Sice me kazdy od toho odrazuje, ze pry to nedam, ale ja si nedokazu predstavit, ze bych sedela 3 roky doma zavrena s prckem. Ale mozna jak se narodi, tak se me pocity zmeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
7.1.14 11:56

@21.6.2014 @misulka1234 já to mám stejně, dělala jsem brigádně v restauraci a skončila jsem na začátku září a od té doby jsem doma, chodila jsem pak ještě občas pomáhat kamarádovi do kavárny s dětskou hernou ale to bylo jen na pár hodin.. teďka už jsem jen doma, navíc to mám za pár.. :-) holky nechci Vás strašit, ale doporučuju fakt nakupovat postupně.. teďka jsem udělala internetovou objednávku z lékárny za 1000,– ale koupila jsem skoro vše co je potřeba i do porodnice i pro malou takže můžu jen doporučit, měli tam i dost věcí v akci (www.lekarna.cz), nad 1000,– je osobní odběr zdarma v lékarně na nádražní, tak to je fajn.. no uff, jdu škrtnout další věci co máme z krku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4564
7.1.14 12:07

@Terezka25 to jsi kupovala vse ze seznamu do porodnice??? Doufam, ze nam pak poreferujes, co jsi vlastne vsechno ze seznamu vubec potrebovala a co bylo zbytecne :lol: Ja uz taky uvazuju, ze bych pomalu zacla, chtela bych mit vse dopredu, ale zase se bojim, ze kdyz jsem teprve v 17tt tak at to nejak nezakriknu tema brzkyma nakupama. Od ktereho tydne jsi zacala nakupovat ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
7.1.14 12:13

@misulka1234 jako neeee ze seznamu které někde je napsaný.. mám udělaný svůj seznam.. probrala jsem s holkama co už čekají druhé co většinou potřebovaly, takže žádné přehnané nákupy, to ani nemám v plánu.. každý člověk je jiný tak musí i podle sebe nakupovat.. no myslím, že tak postupně jsem nějak začala v pátém měsíci nevím už který je to týden :-)) já už budu začínat osmý za chvíli takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí