Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jsem nekde cetla ze v hrabuvce u kruhace je nejaky velky bazar, ze tam pry prodavaji i obleceni pro tehulky, kocary, vybavicku… byla jste tam nektera?
@misulka1234 .- Já jsem slyšela, že právě na Dubině někde v tom bývalým Majnlu cosi je. V Hrabůvce u kruháče netuším
To možná v nějakém tom věžáku asi ![]()
@carnation tak to bude asi zo co rikas, nekde u velke posty. Moc to tam neznam a kdo vi jestli stoji za to tam jet kuknout ![]()
@misulka1234 Jo, tak velká pošta je právě bývalý majnl, ale to je 2 zastávky za kruháčem. O tom tam vím, je to v 2. patře toho komplexu, který je naproti Orionu (la Futura a Hajcman) ![]()
@carnation ten sekáč nahoře ještě funguje??? tak to budu muset jít prubnout, bývalo to tam obrovské
budu potřebovat nějaké pláťákyna léto, zatím jen lovím… ještěže mi manža koupil těhu rifle, jinak nevim, neměla bych teď v čem chodit
a kdoví, jaké léto bude a jestli vůbec. sníh nikde a jestli zas napadne v březnu, tak tady na horách bude do května
tož to fakt nevím, co bud nosit. pomalu se nevejdu do kabátu ![]()
@21.6.2014 JJ, kolegyně z práce rodila loni v květnu (2013) a kupovala tam i super kočár. A já tam byla někdy v říjnu, v tom patře, ne v tom sekáči a všimla jsem si, že to tam je. A je to teda obrovské, jsem koukala. Ale ještě jsem neměla ani potvrzené
, tak jsem tam nelezla.
No devcata, asi taky pojedu shanet kalhoty, po vanocich sem zistila, ze do niceho nevlezu
ach jo ![]()
A kupovat nove se mi moc nechce, kdyz kdo vi kolik jeste priberu
Mela bych omezit jidlo, pripadam si jak slon ![]()
@misulka1234 mě zbývají přes dva měsíce do porodu a celé těhotenství jsem odchodila v legínách a už to i dochodím…-)
@misulka1234 zkus se podívat na aukro. Já tam koupila super rifle jako nové HM za 240,– i poštovné
@Terezka25 u me je problem, ze jsem byla pred tehu na diete a celkem dost jsem dala dolu, upravila jidelnicek a citila se skvele. Jenze ted dlabu pate pres devate a rucicka jde zas nahoru a zacinam se citit neprijemne. No jak blbka, hihi. Jsem teprv v 17tt a uz mam 6kg nahore ![]()
@lucreh ja hrozne nerada kupuji kalhoty bez vyzkouseni, mam siroke boky a malo co mi sedi ![]()
@misulka1234 já kalhoty taky nikdy nechtěla koupit přes net, ale za ty prachy jsem to zkusila a jsou super
Jj, snad to pak pujde dolu s kojenim jak vsichni pisou
ale na to si jeste pockame ![]()