Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak mám po kontrole jsme v pořádku vážíme cca 220g a čekáme chlapečka
. A je to určitě 100%celou dobu roztahoval nohy a výbavička je pořádná ![]()
Jinak já jsem na nemocenské už od konce října mám rizikové pracoviště ![]()
Tak já jsem doma na RD s holkama ještě, takže jen přestoupím do druhé, a vpráci prozatím na mě čekají, ale jestli se tam vůbec chcu vrátit to nvm, takže asi tak, každopádně děti si chcu na plno užít, a ne se rychle vrácet do práce, to pak budu dělat celou dobu ![]()
@Terezka25 taky uz ted procitam ruzne diskuze, kdo co potreboval a co bylo zbytecne, no asi seznam uz taky pomalu budu delat, myslim, ze udelat ten spravny seznam zabere vice casu nez to nakupovani pak.
Jen doufam, ze budu tak sikovna jako ty a v osmem uz budu mit vse ready ![]()
@lucreh jeee, tak to je super, blahopreju, hlavne ze jste v poradku ![]()
Ja jdu na kontrolu pristi tyden, tak jsem zvedava, jestli uz pujde neco videt ![]()
@misulka1234 můžu ti říct, že už jsem ten seznam předělávala aspoň třikrát
a máš pravdu není nad seznam… no všechno ještě nemám, ještě toho dost chybí ale do konce ledna to snad zmáknu.. ![]()
@misulka1234 no, záleží, jakou máš práci… protože s tak malým dítětem někdy nevíš dne ani hodiny. taky jaké máš hlídání… a uvidíš, jestli se Ti od drobečka bude chtít… ono ty hormony taky dělají svoje. ale pkud by šlo o množství práce, kterou musíš udělat do určitého termínu, home office, nebo něco podobného, dalo by se to. s dobrým hlídáním, proč ne.
@21.6.2014 to nevím jestli po tatínkovi, ale přehlídnout to nešlo ![]()
@lucreh my pořád nevíme, jestli bude po tatínkovi nebo po mamince ![]()
@lucreh ja uz se hrozne tesim az uz budu taky vedet co to bude a pak hura do obchodu koupit aspon par vecicek ![]()
@21.6.2014 jo s tou prací je to tezko, mam faj praci, nic moc narocneho, tak si myslim, ze par dnu bych mozna dala
ale jak rikas, jak se mnou zacloumaji hormony, tak me to pracovi nasazeni asi rychle prejde ![]()
Holky, tady je ta uzavřená diskuze https://www.emimino.cz/…strava-2014/
klikněte, a já Vás tam potom přidám. Jen se nelekejte, na PC jsem vždycky až večer cca po 21 hod., tak budu přidávat až večer
Popsala jsem ten název obecněji, ať se k nám když tak můžou přidat i další Ostravačky ![]()