Poradna duly
Jana Čurdová
@misulka1234 no snad ano..
máme tady jednu uzavřenou skupinu a tam to holky řešily tu váhu a přibírání.. jsou tam holky, které ze záčátku přibíraly a pak se to trošku stoplo a taky je nás tam dost těch, že přibíráme postupně.. já mám zatím jen 6 kg nahoře, takže maximálně do 12 se do porodnice vejdu na 100% tak aspoň tak, ale já jsem trpaslík ![]()
No ja mam vydodu ze sem relativne vysoka (174cm) ale musim se trochu zacit hlidat, protoze jsem jak urtzena, ale to asi tim, ze jsem pul roku nejedla pecivo a sladke a ted se nemuzu dozrat ![]()
Snad uz se to ted zase trochu stopne ![]()
@misulka1234 jen si dopřej
kdy jindy než tedka.. já se sice nehlídala nijak extra nikdy, ale tedka si taky dopřávám.. ![]()
)
@Terezka25 muj mi taky rika to same, ale nechci dopadnout jak nektere mamce co priberou 30kg a pak to shazovani trva i nekolik let. Ja mela vzdy problemy s vahou, pul zivota jsem prodietovala a vim jake je to tezke. A hlavne se citim zle, kdyz mam kila navic
ale snad to nejak zvladnu ![]()
Holky uz jste rozhodnute kde chcete rodit? Budete chodit (chodite) na predporodni kurz?
@misulka1234 Já chci rodit na Fifejdách a na porodní kurz bych tam chodit chtěla, ale jde to až od 30. týdne, takže ještě čas ![]()
@misulka1234 já chci taky rodit na fifejdách.. a na porodní kurz se ale chytám k porodní asistentce, která vede těhotenskou jogu na kterou chodim, 25.1. se to koná, je to celodenní tak Vám pak řeknu co a jak, když budete chtít..
@Terezka25 tak to by bylo fajn, vubec nevim jak to chodi. Taky chci rodit na Fifejdach a cetla jsem, ze delaji kurzy i tam. Porad jsem uvazovala mezi Fifkami a Vítkovicemi, ale po vcerejsi debate s kamoskou jsem rozhodnuta ze Vitkovice urcite ne. Vim ze mam jeste cas, ale chci ziskat co nejvic info, protoze vubec nic nevim ![]()
@carnation a to se tam pak musis nejak dopredu nahlasit? Nevis jak to chodi? Boze ja vuuuubec nic nevim, jeste ze vas mam ![]()
Tak to já zase určitě chci rodit ve vitkovicích a na předporodní kurzy chodit chci
@misulka1234 Prý se v Ostravě do porodnic neregistruje. Jsem na jedné uzavřené diskuzi a tam holky z Prahy šílely kolem 14tt, že se musí registrovat, tak jsem to hned zjišťovala a v Ostravě nic takového není. na Fifejdách si jen můžeš nějak rezervovat ten speciální porodní box za peníze.