Poradna duly
Jana Čurdová
@misulka1234 no si nemysli… jsem si taky říkala pořád dost času a dost času a už bych si měla pospíšit.. jsem 29tt dneska.. my byli v polském těšíně.. tam je pobočka - gluck.pl, kde to přesně je, koukni na netu - www.gluck.pl to je super obchod a na kočárky tak jak se dělaj ty trhy vždycky tak jsem tím prolezli a tam někde nadtím jakoby po schodech nahoru byl obchod s kočárkama a fakt super..
Ok, dik ta tip, kouknu ![]()
No jak se znam tak budu behat na posledni chvili ![]()
Ahoj holky, čekám druhé dítě v červnu 14.6. mam termín je tu některá z okoli poruby a čeká druhé mimčo? ![]()
@lucreh díky, koupili jsme ho v tom polsku.. vyšel i s autosedačkou a se vším všudy na 11500,–
Ahoj holky, vy mě teda strašíte. Já nemám vůbec nic, ani nic vyhlídnutého. Pokukuju po kočárkách, ale že bych se do nějaké přímo zamilovala, to teda říct nemůžu.
Do Polska bych chtěla jet taky, ale my tam nejezdíme moc často, spíše jen nárazově, když něco specálního potřebujeme, jako byl oblek na svatbu apod., takže u nás pravidelné nákupy v Pl nehrozí ![]()
@Jani85 Ahoj, vítej mezi námi, přidat se samozřejmě můžeš
, jen nevím jestli je tu někdo z Poruby. Já jsem Zábřeh, vím že tu máme centrum a pak jsem ztracena ![]()
Jinak my hlavně čekáme na březen, kdy nám má přijít větší suma peněz z ukončeného stavebního spoření a to má být použito na zařízení bytu, které nám ještě chybí, ale tím, že jsme byli 2, tak jsmena to nějak extra nespěchali a taky na výbavičku ![]()
Ja taky vubec nic nemam, jen par hadriku po segrinych deckach
tak si z toho nic nedelej. Budu nakupovat az tak brezen-duben, hlavne az budu vedet pohlavi prcka ![]()
@misulka1234 jasne, já taky pomalu začala až jsem věděla co to bude..
zatím jsem nakoupila třeba kosmetiku v akcích nebo tak ![]()
Ahoj holky od včerejška mám takový jako by tlak v podbříšku. A dneska ráno zas a když si třeba manžel na břicho položí hlavu tak to bolí- jako bych měla třeba plný moč měchýř ![]()
Ahojky Holky
,můžu se k vám přidat
Sice mrnous se nám narodí až koncem července
Jsem z Ostravy Dubiny ![]()
@lucreh - |Tak ten tlak mám docela často. někdy si říkám, jestli mi netvdrne břicho, ale nevím jak se to pozná
a můžu říct, že je to docela nepříjemné
Ale jak jsem byla na kontrole u dr. tak jsem jí to říkala a ona kontrolovala a říkala, že je vše v pořádku, že se tam všechno roztahuje. I jak manžel položí ruku na bříško, tak je to takový zvláštní tlak, ale že by to úplně bolelo to ne. A na kontrolu jdeš kdy?
JInak holky, chtěla jsem se zeptat, už Vám taky dr. dal žádanku na echo srdce plodu? Nebo byl tam už někdo? Prý se to dělá jen ve Fakutlní nemocnici v POrubě a já se tam pořád nemůžu dovolat ![]()
Tak jsem raději zašla k Dr. Byl tam už jediný pan doktor, který si myslím už má být dávno v důchodu, ale byl super. Řekl mi, že je dobře že jsem přišla. UZ o. k a na ten tlak mi napsal hořčík 3×2 tbl dlouhodobě a mám odpočívat. Na kontrolu k své dr jdu v úterý.
@carnation na echo srdíčka plodu žádanku nemám a ani se se mnou o tom nikdo nebavil