Poradna duly
Jana Čurdová
@lucreh ahoj
v HM v Karolině je těhotenské oblečení.. ale co můžu říct za sebe, tak jsem tam koupila akorát jedny těhotenské leginy a stejně je nenosím.. jakmile už mi rifle začaly být nepříjemné tak jsem začala nosit leginy a ty už donosím asi do konce, cítím se v nich nejlíp.. obyčejné leginy s nízkým pasem.. pak jsem si koupila o číslo větší nějaký delší trička a svetry a to bylo vše.. počítám s tím že pak se zase vejdu do svýho ![]()
@Terezka25 Jo tak já jedny rifle mám z aukra, chtěla jsem se podívat na nějaké dlouhé trika. No snad se pak už vejdeme do svého ![]()
@lucreh tak já jsem si koupila normálně v newyorkeru a kenvelu, úplně obyčejné… a v terranově myslím ještě delší, obyčejné za pár korun a neřeším ![]()
akorát si koupíš větší velikost než obvykle ![]()
V newyorkeru jsem se byla kouknout a nijak jsem nenašla nějaké delší trika, ale určitě něco najdu ![]()
@lucreh hledej šmudlo hledej..
tak já nosila XS nebo S, takže jsem tedka koupila L a mám to jako dlouhý triko.. ale zkus to omrknout… stačí za pár korun, nechtěla jsem vyhazovat peníze za to co už nebudu nosit ![]()
@Terezka25 Tak já taky nechci vyhazovat peníze za oblečení co budu nosit chvíli. Na aukru jsem si koupila HM rifle, jsou skvělé za 200kč a mám velikost M. Tak to ty jsi droboučká
přibrala si něco
@lucreh já taky chtěla pořídit nějaké rifle, ale přes net jsem měla strach to koupit, aby mi seděly.. teďka už to ty tři měsíce vydržím nějak
zatím mám nahoře 4 kila, ale já jsem přežíravec obecný tedka tak to určitě doženu.. ale víc jak 12 nahoře mít asi už nebudu…
@Terezka25 Tak to máš hezkou váhu to na tobě nejde ani nic poznat, ne?
@lucreh tedka už poznat jde.. ale všichni si myslí, že jsem tak v pátém měsíci no..
no ještě se rozhoduju mezi fifejdy a vítkovicemi.. ale asi je to skoro jedno..
To jo každého volba. Já zatím volím 100% vitkovice pokud bude vše v pořádku ![]()