Poradna duly
Jana Čurdová
TO mi ani neříkej, a já se těším, že to do června uteče
Dneska jsem 13+0
Zatím jsem cca škg zhubla, ale je to tím, že jsem teď pořád blila. Teď je mi 2 dny celkem dobře, i když žaludek pořád cítím, tak doufám, že to bude už jen lepší a lepší ![]()
Nad Vítkovicemi jsem taky přemýšlela, ale tím, že ta sestra dělá tam a dr. mě tam bude posílat na všechna vyšetření, které ona nedělá, tak je jasno. Ona tam totiž taky nějak externě funguje či co ![]()
Ahojte holky!!!
já teda neblila, takže už mám cca 2-3kg nahoře a to nemám pocit, že jím víc, spíš mám málo pohybu, jednak jsem dost ležela a spala a když jsem nespala, byla jsem spíše otrávená a měla KOPR a nechuť cokoli i doma dělat. teď už jsem 12+2, tak se to začíná zlepšovat - šak je třeba robit vánoční úklid, že jo?!
taky jsem se přihlásila na těhotenské cvíčo, potřebuju to i kvůli zádům a jdu ve středu příští týden, tak jsem zvědavá.
Bříško už mám, říkají, že u druhého je to normální. už teď se nemůžu jen tak ohnout a obout boty, už mi pupo trochečke překáží. a to jsem se u prvního těhu v 16tt vdávala a nebylo na mě nic vidět ![]()
Já teda půjdu asi na fifky, byla jsem tam na screeningu, vypadá to tam hezky… takže jak bude možnost, asi půjdem na exkurzi s manželem, aby si to tam prohlídnul a věděl, do čeho de. stejně to není o tom, jestli kolem sebe mám všecko krásné a nové, ale o lidech, kteří s porodem „pomáhají“ a to věřím, že tentokrát to bude jiné. ![]()
Ahoj holky.. no a počkejte až budete jako já 25tt
@carnation já taky první tři měsíce problila a shodila asi tři kila, ale už je mám zpět.. pořád jsem pod šedesáti kily tak je to všechno v pořádku
tak za cvhíli konec šestého měsíce tak je třeba si zvykat.. včera jsme byli v Polsku pro kočárek a tak mám radost.. zbytek co ještě chybí dokoupíme v lednu po Vánocích, uvidíme co dostaneme od Ježíška..
jinak to moc s úklidem nepřehánějte.. ono je to fakt pravda, že ty první měsíce jsou horší.. teďka už je to paráda ![]()
@Terezka25 - Tak ja letosni uklid opravdu neresim, neni sila ani chut. Je, taky se chystame do Oolska mrknout na kocarky. Muzu se zeptat, kde jste tam presne byli a na kolik vas kocarek financne vysel? A mate to jako kombinovany? A ma nejakou znacku?
@carnation jasne
my byli v polském těšíně.. kdybys chtěla tak bych to pohledala kde přesně ale tam u té tržnice jak bývají tak se tam jde tak po schodech nahoru a tam je super obchůdek ale to bych našla kdyžtak.. my jsme vybrali kočárek od značky TAKO je to poslká značka ale to jsou skoro všechny v čr
jsou tam strašně ochotní, všdhcno nám třikrát složili jezdila jsem si tam asi půl hodiny
ten kočárek je TAKO sportime grafit orange, je to kombinovaný - trojkombinace a vyšel na 11500,– se vším všudy, v čr máme zjistěno že se vším by stát 14000,– opravdu to tam vyjde lépe..
@Terezka25 My tam asi taky pojedeme na cumendu. Myslim, ze vim, kde jste byli, je to spise na zacatku, tak trosku z boku ten vchod. Jsem slysela, ze je i nejaky obchod u mostu u byvale celnice. Manzel mi rikal, ze kocarek necha na me, tak se tesim. Jen jeste nevime pohlavi, tak ai jeste chvili pockam. A koukala jsem, ze se tady v cr prodavaji hlavne polske kocarky, to mas pravdu.
@carnation jj to určitě zajedte.. jsou tam dva obchody s kočárkama ve kterých jsme byli..pak ti to popíšu než tam pojedete kde to je..
stojí to za to tam zajet.. už i kvůli tomu jak jsou tam ochotní a v česku by se na tebe jen hnusně podívali.. jj taky jsem měla neomezený výběr, ale nechtěla jsem nic předraženýho nebo tak.. nastavila jsem si co chci aby vše měl a pak vybírala.. měla jsem vybrané dva úplně jiné a jela jsem tam a tam si vybrala tento
taky jsme čekali až budeme vědět co to bude a nakonec ten náš se hodí i pro holčičku i pro kluka ![]()
@Terezka25 - Tak já jsem omezená jen rozpočtem, tak uvidíme
JJ, až pojedem, tak se uričtě ještě před tím budeme bavit
My právě do Polska jeli manželovi pro svatební oblek a ten přístup je tam úplně o nečem jiném. Manžela oblíkli od hlavy k patě, utratili jsme tam ani ne polovinu toho, co by jsme utratili tady a vypadal nádherně ![]()
@carnation taky měl manžel oblek z Polska… a fakt, od hlavy k patě, kdyby neměl 46nohu tak má i butky. a je pravda, že tam jsou prodavačky ne podavačky - to je obrovský rozdíl.
@Terezka25 - JJ, můžeme jen doporučit, v přístupu se to opravdunedá srovnat. Jé, a kdy budete mít svatbu? Po mimi?
@21.6.2014 Prosím, tě kam jsi se přihlásila na cvičení? Taky nad tím uvažuju, ale vůbec mě nenapadá, kde něco takového aspoň hledat ![]()
@carnation no chtěli jsme v létě, ale to jsme plánovali ještě před mimi, takže já bych viděla nějakou pidi svatbu v říjnu třeba, tak uvidíme
@21.6.2014 jinak jestli můžu doporučit v centru - těhotenskou jógu, chodím už od začátku těhotenství a nemůžu si ji vynachválit.. http://www.centrumlotos.net/
Já jsem z Morávky, takže do FM. zkus v gůglu zadat těhotenské cvičení Ostrava. ještě je dobrý o aquaaerobic… ale žádné honění - chcito kvůli zádům, aby mě nebolela - takže du ve st a jsem zvědavá, jaké to bude ![]()
Já jógu nemůžu, je to jediné cvičení ze kterého je mi potom špatně, nedělá mi dobře. Právě že jsem uvažovala nad nějakým bazénem ale hpdně jsem četla, že infekce a tak jsou potvory, tak teď nevím, ale něco vyzkoušet musím. Při své pidi výšce jestli mám přibrat to co přibrala moje mamka, tak ať se na to aspoň záda připraví ![]()
@carnation aha tak to je jasne.. potom ještě vím, že v imperialu v centru je těhotenské plavání tak jsem uvažovala že někdy zajdu ![]()