Poradna duly
Jana Čurdová
@Kamcha Těším se šíleně akorát ten strach aby bylo všechno ok. Jsem strašná, zbytečně se tím stresuju. Těhu průkazka se dává tak brzo?
@Kamcha já bych byla určitě pro;-) tam se dá mluvit otevřeně;-)
@MaličkáD jen teda nevím jak na to? Tak ať zakladatelka založí - pokud tedy souhlasí ![]()
@Alises teď v neděli:-) a než mi ho udělala, říkala, že je brzy ať nečekám, že něco uvidím…
@Alises taky jsem byla překvapená.. Byla jsem přesně 7+0, když jsem jí dostala..
Ahoj holky mužu se přidat já jsem // je našla teď v sobotu to už byli pěkně vidět jinak jsem od minulí středy měla na testu ducha takže termín taky někdy v srpnu jak se cítíte máte už nějaké příznaky
@MaličkáD Jo? Tak to mě spadl kámen ze srdce. Už jsem se bála, že je to divné, že tam nic neviděla. Páč ta moje dr. se tomu strašně divila. Je teda fakt, že jsem jí svojí poslední ms nahlásila o 4 dřív než jsem jí měla, ale i tak.
@kačka121 Ahoj, moc gratuluju. Krom neuvěřitelné unavy a bolesti břícha mi je naštěstí dobře
.Nevolnosti bych fakt nechtěla a snad ani nedojdou. Co ty? Jak ti je?
@Kamcha skupina je založená - soukromá, ale musíme počkat na souhlas adminů:-)
@Alises já jen ůnava.. Bolesti bricha už pominuty a teď občas trošku nevolnost, ale celkem to jdeeee ![]()
@MaličkáD šikulka
pak den odkaz ať tam můžeme naskákat my nezkušené budoucí maminy
![]()