Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, mám termín porodu 4.8. Takže teď začátek 22tt. Už přemýšlím o tom, že začnu nakupovat výbavičku, jak jste na tom vy?? Neblázním moc?
@klarkakralicek ahojky já zatím porád nevím co čekáme, tak nekupuju nic, ale hned jak se to dozvím, snad za 14 dni tak taky zacínam okamžite nakupovat
takže určitě neblázníš:-)
To já už vím že čekáme holčičku, a už i tak pomalu zařizujeme pokojík, jinak nakupují obě babičky, ale i já už jsem začala pokukovat po hadříkách
…
Tak to máš podobný
,taky čekám na tu další kontrolu. Nejdřív mi doktorka tvrdila, že na 70%kluk a před 14dni nám řekla, že si zase tak moc jistá není. Ale že ke klukovi se přiklání. Tak snad v tom 24tt už konečně potvrdí nebo vyvrátí toho kluka:-). Začala jsem přemýšlet o jménech. Jen nevím co bude mít švára, čekají v květnu a chtějí překvápko. Tak abychom neměli stejně pojmenované dětičky. Přijde mi pěkně těžký vybrat jméno. Aby mi jednou prcek neotloukl o hlavu proč se nejmenuje jinak… ![]()
To my uz jsme jmena vymysleli uz kdyz jsme zjistili tehotenstvi.. pro kluka Davidka a pro holcicku Natalku
aby to sedelo k prijmeni pritele ![]()
@offi já mam uplné návaly žravosti…už jsem pribrala 6,5 kg…zítra zacínam 19 tt, vyfotím si brisko a poslu, už se zvedá, ale vsechny moje známe říkají že v tuto dobu už měly větší…
tak nevím no…ale mi to neva, budu ráda, za malé břísko, bojim se, že by mi popraskalo…
@Mikimi @klarkakralicek ahoj holky, tak to my se s manželem vůbec nemůžeme domluvit na jménech, káždemu se líbí uplne neco jineho…takže jsem prozatím rozhodnutí, že dáme po sobě
Soňa/Robert…
To muj pritel hned zavrhl aby se jmenovalo po jednom z nas..pry bysme na nej volali maly zdenku nebo mala miso…nevim nam vsichni rozmlouvaji natalku za sarku…ale uz jsme rozhodli..tak hodne stesti s vyberem
![]()
To brisko natirej a moc popraskat by nemelo aspon me totak rekli… ja bohuzel jsem pribrala dohromady uz 5kilo takze jsem na tom hur…ale kazda maminka to ma jinak
aspon vim ze mala bude jedlik ![]()
@laurela to ja posledni dobou moc nejim protoze mi zas je posledni tyden soufl. jinak jmeno mame vybrane uz rok ale jen pro kluka na holce jsme nepremysleli ja proste verim ze to ten kluk bude. jo chci se zeptat je doktora povinnost rict pohlavi, kdyz to chcete vedet? Kdyz jsem se doktora ptala, kdy se to da zjistit, tak na me doktor vyjel, ze az u porodu, jako prvorodicka se mam nechat prekvapit a ze to nemam chtit ani jinde vedet. ja se jen modlim, aby mi udelal UZ jeste gennet.