Poradna duly
Jana Čurdová
@laurela studium se do toho nepocitamusim si toho hodne procist… no v unoru jsem oslavila 20tiny ![]()
@Mikimi je a to jsem myslela, ze tu budu nejmladsi, ja mam v dubnu 22.
@offi takze jsem tu nejmladsi ja? Oj..:-D no co.:-)..my v kurzu mame 17tiletou ktera minco planovala delsi dobu…
@Mikimi @offi holky já mladé maminky hodnotím pozitivně
i mě doktor říkal na UTZ že konečně nějaká maminka pod 30…že to ocením u porodu
ale 17 let si myslím, že už je extrém… ![]()
@laurela vzdyt 20 je optimalni..taky si myslim ze v 17 je ro brzo.. vzxyt jeate ted mi nedoslo ze cekam mimi…porad takova novinka… ![]()
@Mikimi @laurela cetla jsem ze nejidealnejsi vek je 20-30 let, takze parada. no ve vesnici co zije babicka je holcina co neplanovane porodila ve 13 a nedavno porodila planovane druhe a je ji asi 16. asi si dokazete predstavit jaka je to mamca. pokud ne, no tak jeji mamka hlida jeji deti protoze ona vecne po diskotekach, porad venku s bandou lidi co se vecne nalejvaj v parku na lavicce krabicakem, kouri travu. ja takovehle maminky uplne nesnasim, ale to je nic oproti tem svinim co miminka zabiji. nebo ted nekdy byla ve zpravach mamina co hlidala mimco totalne vozrala, myslim, ze to bylo na prime snad v patek. kdyz jsem se snazila rok otehotnet, tak jsem v sobe mela tolik nenavisti, kdyz jsem neustale cetla o tech tyrankach.
@offi říka se fyziologicky je žena nejpřipravenější okolo dvacátého páteho roku, tak já to skoro trefila
snad bude vše ok. ted se mi začalo docela rzchle zvedat břísko, že mi dokonce kamarádka řekla, že to jde videt, tak mam radost
ve středu začínam 20 tt, už bylo na čase.
@laurela kdo ti bude delat velky ultrazvuk? Jak jsem byla na gynde, tak tam neco breptnul, ze si velky UZ udela nemocnice, ale zadnou zadanku nic mi nerekl, tak jsem myslela, ze mi to rekne toho 4 co jsem objednana a pri odchodu mi sestra dala prukazku, ze mam prijit az 25 to uz budu mit po 20tt a ja se nestihla zeptat, tak jsem z toho zmatena. S timhle me doktor stve, ze to tem prvorodickam nevysvetli a proste se chova jako bych mela vse vedet. treba jak jsem tam sla ve ctvrtek s tim bolenim bricha, sestra byla hnusna. nejdriv, proc jsem prisla az v 9 a ne na poradnu, tak rikam, ze jsem sla tak pozde protoze jsem myslela, ze to je pro objednane a poradna navic konci v 9 a ja prisla driv jak v 9,takze jsem prisla tak jako tak na poradnu. dale proc nemam sebou moc vzdyt to je jako poradna, rikam, ze jsem to nevedela, ze ji mam nosit ikdyz jdu s problemem a ne na planovanou poradnu. a kdyz jsem ji rekla, ze jdu protoze me boli bricho, rekla vzdyt jste tehotna to vas bricho bude bolet. kdyz jsem to rekla doktoru, ze od 15.3 mam tlak v podbrisku tak ten mi zas nadal, ze jsem mela prijit uz predtim a ne po 2 tydnech.
@offi a jak to dopadlo, dal Ti nejaké mgnézium nebo něco na to bolení břícha??? já jdu ted ve stredu na poradnu, a nevím jestli mi budou dělat i velký UTZ nemam žadnou žádanku nikam. moje doktorka mi taky nic nevysvetluje, jsem furt ze všeho vyvalená…
@offi holky co to mate za doktory, jedne nic nerekne druhou zdupe treti neche rict pohlavi, hledejte jine doktory to musi byt stresujici… ![]()
@offi chovani nekterych lidi me fakt fascinuje..a u doktoru nejvic.. musim zaklepat ze muj doktor sice taky nic moc nerekne ale za nej to rekne sestricka.. ja na velky ultrazvuk jdu uz v pondeli a jsem v 18..tydnu jsem zvedava.. ale vy si muzete vyptat cislo a objednat se tam samy ![]()
@Fionka85 on je dobrej, chvalenej, jen asi si to neuvedomuje, ze nevime jak to chodi a potrebujeme aby s nama mluvil jak s debilem. jinak ja se zeptam v gennetu zda mi ho neudelaj tam. dnes jsem koukala do jine diskuse a tam pisou, ze to dela bud nemocnice nebo gennet. pry doktori nemaj tak kvalitni pristroj a plno jich nema certifikat nebo co, aby to mohli delat.
@offi mi delali belly ulz u mojeho Dr Tak jsem nikam nemusela. delal mi i Echo. a kdyz je chvaleny tak by mel brat ohled na prvorodicky.
@Fionka85 to je jidina vec co mi na nem vadi, jinak je to dobrej a prijemnej doktor, jen mu asi nedochazi ze ja nejsem jasnovedec.