Poradna duly
Jana Čurdová
@laurela taky jsem dřív cítila jen takové bublinky… jako kdyby se mi chtělo sprominutím prdnout…ale bylo mi řečeno že je to malá… no a ted kope už kope nejmíň týden
u každého je to jinak, mě začala v 18týdnu ale jinak to bývá kolem 20 týdne… takže zatím nečekej nějak extra kopance ale jen takové žduchnutí
tak třeba to bude kluk lenoch
ale brzo se ozve
d
ržím pěsti
Ja pohyby citila pomerne brzo, protoze jsem trochu pritlacila na bricho a dlouho jsem drzela na brichu ruku a musela mit uplny klid, abych se mohla soustredit. nejdriv jsem citila takove chruti, jako zadny kopance a pak jsem zacla citit kopani, ale jen s rukou na brise a ted to citim i bez ruky a bez soustredeni a obcas to je dokonce videt. casto se leknu, je to takove zvlastni
. tak to zkus taky se zavrit do tiche mistnosti, lehnout si a vydrzet tak treba pul hodiny. muj prcek zacne nejvic kopat kdyz vylezu z vany.
Ahoj holky? jak se Vám vede? zítra jdu na srdce, tak snad konecne budu vedet pohlaví, už jsem celá natesšená…
@laurela No mě teď dlouho nic nečeká, takže já si užívám jen kopance od mého drobečka a, že to je občas docela síla. Jinak jsem přibrala další kilo, ale nevím kde, břicho se zaseklo, vychrtlá jsem furt stejně.
@offi já furt nic necítím..a břícho malé, tady je foto z dnešního rána jsem 20+3
@offi moc se nam ty břicha nezměnila od minula
ale jako me to nevadí, nechci byt jak velryba ![]()
@laurela To ne no, taky nechci být obří. Je to takové zvláštní, miminko roste a mi ne, tak to trochu zneklidňuje, teda aspoň mě.
@offi mě taky…jsem z toho trochu nervozní a taky z toho, že necítím moc pohyby, vlstne necítím nic…a akorát přibírám, ale ne do břicha.
@laurela A u doktora jsi byla kdy naposled? Mě to taky příjde divný, já je cítila někde v 16tt a teď jsou tak silný, že se někdy až leknu.