Poradna duly
Jana Čurdová
@Mikimi http://www. maminka. cz/clanek/tehotenstvi-a-porod/mlezivo-vas-muze-prekvapit-uz-v-druhem-trimestru. Když já potřebovala strašně na malou a nechtělo se mi ještě vstávat, tak jsem zahučela ještě do postele, no vydržela jsem asi pul minuty a letěla jsem
.
@offi tak to zaspíš zachvilku
děkuji
já jsem ráda že zatím se mi to vyhnulo..
@Mikimi Nz. no už mám zas hlad, tak si půjdu něco dát. Taky ti rychle tráví a furt by jsi něco futrovala?
@offi mě snad ani netráví
někdy na jídlo ani nepomyslím a jindy nevím co bych kde snědla
ani se nedivím že mám tak velké břuško ![]()
@Mikimi Tak to já se pořádně narvu a za půl hodiny už mam křeče a zase hlad.:-D
@offi to ale taky znám… a máš chutě? já pořád na melouna, ale zatím ho nikde neprodávají… a taky na kafé… a jednou jsem měla takovou chut na kyselé že jsem si šla koupit tři balíčky kyselých bombonů a pak mě tak pálila žáha…:D ale potřeba ukojena ![]()
@offi @Mikimi ahoj holky jak se máte?? my jsme o víkendu slavili narozeniny od manžela, tak jsem mela doma skoro dvacet lidi…takže bordel v celem baráku
včera jsem se nějak přetáhla, až mi bylo normálně zle, ale dneska už jsem ok.
@laurela Ahoj, jo dobrý taky jsme byli na oslavě u skorošvagrové ale celkem nuda..pak se všichni vytratili totiž koukat na fotbal… no uklid ti nezávidím, ale opatrně!!! a kdy jdeš na to srdce?
@Mikimi ve středu…doufám, že uz to konecne budu vědět. to je děs, na oslavě, se mě furt všichni ptali, a já pořád nevím…už mě to fakt štve.
@Mikimi
tak teď se musím smát, já mám chuť na meloun od 3 měsíce a jednou jsem si ho dopřála, v penny ho mají, sice drahej 37 kč za 1 kg, přítel nadšenej nebyl, ale já nehorázně. Jinak nějak extra chutě nemám, jen na pivo. Já pivo ani jiný alkohol nemám ráda, ale poslední dobou ta chuť na něj je, tak si vždy cucnu od přítele. @laurela Fakt?Já slavila včera svoje narozeniny
. Jeli jsme k mojí rodině k Mělníku, měla jsem tam skované věci pro mimčo, tak jsme to rovnou vzali. No holky, tak už mi chybí jen kočár a nějaké drobnosti a mám všechno
.
@offi já jedu na kočárek dneska, tak jsem zvedava, chtela bych íločerný, trojkombinaci…velký výber mají v Polsku…jedeme tam s manželem pro zrcadlo, tak se mrknem i na kočárky.
@laurela To mi říkala včera babička, že mam jet do Polska pro kočár, ale já našla suprovou stránku, kde je obr výběr a prodejna je hned kousek od nás, takže se tam půjdeme kouknout někdy, jinak mám vybraný modro-bílí.