Poradna duly
Jana Čurdová
@offi mam krece… hlavne v noci me to budi a pak me boli cela noha.. tobe taky hezke svatky
@Mikimi No tak nejsem jediná. včera jsem si tu nohu protahovala a dneska dobrý, tak snad to bylo tím a když jí budu protahovat každý večer tak snad se tomu co nejvíc vyhnu.
@offi taky to protahuju… ale nekdy to stejne boli klidne cely den… ![]()
@Mikimi No já ten sval měla nataženej 3 dny. Teď si před spaním tu nohu protahuju a zatím dobrý.
Když jsou křeče, tak tělo signalizuje, že má málo hořčíku. Pomohlo mi, když jsem si začala dávat GS Mamavit.
@7nebe Já mamavit brala a je mi po něm zle, takže tyto přípravky nejím.
Ja brala nejake magnezium a zacala me palit zaha… musim zaklepat ale uz celych pet dni krec nemam… ![]()
@Mikimi Já taky už nemám křeč, jako šlo to na mě asi 2×, ale jak stihnu včas skrčit nohu tak ono to přejde.
@laurela Tak co už cítíš pohyby? Já ty svoje cítím až tak, že to občas je nepříjemné když kope třeba dovnitř.
@offi napodobne
a to plati i s pohyby mala kope a je to fajn.. ale jak lezim na boku tak to hoodne boli ![]()
@offi ahojky, pohyby cítím, ale nic hrozneho
už mam 11 kg nahore, des, dneska jsem mela kontrolu…a mam zánet tak jsemdostala čípky na zavadení no parada…
@Mikimi Jo to jsem jeden večer měla taky. Jsem šla vyřízená spát a lehla si na bok a to bylo hodně nepříjemné, tak jsem musela usínat na zádech. A používáte těhu polštář? Já ho mám v plánu koupit, chtěla jsem si ho ušít, ale ta vata vyjde dráž než koupit hotovej. Zatím si tam pod břicho a nohy dávám 2 malé polštářky. @laurela Máš mykozu jo? Díky mykoze jsem otěhotněla
. Zní to nechutně, ale mě se rozjela v období ovulace a já dostala prášky a tak jsem byla naštvaná, že ty prášky zabijou spermie a propásnu další měsíc, takže jsem ani nedoufala a vůbec se na to nesoustředila.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
My čekáme prvního prcka na konci srpna ![]()
@Michellita To je jasný vítej. A kolikátého? Já mám termín 30,tak jsme někde ve stejným týdnu ne?
Já mám taky termín 30.8.
Tak uvidíme, kdy se nám to vyvrbí
A odkud jste holky? Je tu někdo z Brna a okolí? ![]()