Poradna duly
Jana Čurdová
@offi píše:
@Michellita No to mi povídej o tom spodkutaky si tam nevidím, tak jsem ze srandy řekla příteli ať mě to upraví on a on zrudnul a že teda ne
Zítra jdu na gyndu tak se s tím budu muset večer poprat
@Michellita Taky jsem nad tím už přemýšlela, jak to bude až budu mít mega břuch ![]()
Nemáte holky nějakej tip na kočárek? Já jsem z toho po pravdě zoufalá… Všechny mají tak malý korbičky
![]()
@Michellita já už mam koupený, a mam mega korbu, taky jsem to řešila, všecky se mi zdáli maličké…v Polsku super výběr.
@Michellita Na začátku jsem zhubla asi 4 kg to jsem hned nabrala a teď mám navíc jen 4kg
@laurela píše:
@Michellita já už mam koupený, a mam mega korbu, taky jsem to řešila, všecky se mi zdáli maličké…v Polsku super výběr.
A jaký jste koupili?
@laurela Jeeee, takovej mají naši sousedi
A jak má velkou korbičku? A to je dvojkombinace? Na kolik vás přišel, jestli se můžu ptát?
@Michellita trojkombinace, vajíčko je bíločerne.
dala jsem za něj 10.000 kč a v ceně byl fusak, nanožník na sportak, náručník(že neusís nosit rukavice v zime) plástenka, sitkaproti komarum a cestovní prebalovací podložka.
@Michellita myslím, že jo, to rešil muj manžel tady to, že jsou ložiskové…atd..říkal, že sou super.
to šlo mimo mě.
Tak jsem právě přišla od doktora, těhu probíhá tak jak má, takže super. A dostala jsem balíček prenatal pack, taky jste ho dostaly?
@offi Tak super
Nene, já žádnej balíček nedostala
Třeba ještě dostanu na příští kontrole
Co v něm je?
@Michellita 2× vzorek aviváže, kelímek sudokrému, náplast na puchýře, vzoreček krému na strie a jinak letáčky. No takže žádná sláva, ale tak radost to udělá. Registrovala jsem se na tu jejich stránku protože tam pak můžeš dostávat ještě jiné vzorečky a balíčky.