Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak kočárky máte hezký. Já měla vybraný ten modrý, ale včera jsem narazila na tyhle 2.
@Baby1987 Kolik jsi za to dala? Já to včera hledala a nikde jsem nenašla, kdo děla 3D. Našla jsem jen 4D v Libereckém Gennetu a za fotku chtějí 300kč a pak za každou další 120kč. A nebo s DVD záznamem a jednou fotkou a to je za 800kč nějaká akce.
@offi ty vole sníííh??? tady v Ostravě svítí sluníčko!!! jo s tím lídlem más pravdu, já tam jdu na 7.00
hodne lidí mi říkalo, že tam bývají fronty. a k těm kočárkům ten bílo modrý a bílo zelený jsou úplná pecka, kdybych na ne natrefila tak jeden z nich koupím, fakt nádherný…ale ten šedočerveny mě moc nezaujal teda.
@laurela No jeden z nich si vezmu, už mě neba hledat další. No sníh a to ještě furt chumelí
. No taky přemýšlím, že půjdu brzo ráno.
@laurela Nojo gennet, ten je předraženej a v nemocnici kam půjdu rodit 3D nemají. A nikde jinde v okolí jsem nic nenašla.
Jo 850kc zaznam +3fotky cernobile a 1 fotku jsem si nechala udelat barevnou ta byla za 200kc tudiz 1 050kc celkem
@Baby1987 ve vítkovicích?? a to ti dají hned na počkání? a to video je na čem? na dvd?
@offi mě se taky líbí ten bílo zelený je roztomilý a k sežrání
na moravě taky svítí zatím sluníčko, jen fouká vítr… sis to zakřikla, co jsi chtěla to máš, ted si nos zimní bundu
myslím to v dobrém
@laurela hezký kočárek, taky jsem se na podobné dívala, ale na mě je trošku tmavý… jinak já jdu na 3D za 950kč video plus fotka… už se těším ![]()
@laurela Taky povyrostl. Příjde mi, že se to už rozjíždí a ty týdny jsou konečně znát.
@offi no taky už to jde na mě konečne videt, ale kdybych tak nežrala, a nepřibrala 10 kg, tak by to šlo na mě videt možná více.
@laurela Fakt jo
? ty jo, co já bych za to dala. Když nebudu počítat to co jsem zhubla na začátku a poměrně rychle nabrala zpátky, tak mám navíc jen 2kg. Jinak 7kg jsem nabrala.
@laurela jo ve vitkovicich daji na pockani hned na miste a na dvd
@Baby1987 kam chceš jít na předporodní kurz? @offi no, deset kg, to jsem docela přepískla, ale co už ted
snad to pak s kočárem vylítám.