Porod na Vánoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1173
1.12.13 22:56

Porod na Vánoce

Ahoj holky, tak mi zbývá už jen pár dní, termín mám na Vánoce :lol:… jste na tom některá stejně? Jak se cítíte? :D Mám problém se spaním, chůzí, sezením, staráním se o 2,5letou dcerku a už si přeji, abych porodila… je to už hrozně dlouhé a navíc na Vánoce se mi nechce být v porodnici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3172
1.12.13 23:17

@Luli84 stejně na tom momentálně nejsem, ale chci ti popřát hodně štěstí a rychlý a klidný porod!! Ode dneška přesně za měsíc to budou tři roky co jsem rodila já, a vím, jak dokáže porod vyčerpat ;) hlavně ať je vše v pořádku a miminko je zdravé!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
1.12.13 23:20

Myslim ze na vanoce by te pustili mozna i driv, pokud nebudou nejake komplikace.
ja mam termin v breznu a uz ted se tesim, az bude venku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
1.12.13 23:37

Ahoj, jsem na tom podobně - termín mám tedy až začátkem ledna, ale pokud bude druhátko stejně nedočkavé jako první, tak mi to vychází na Vánoce, nebo nějak těsně po. Mám doma taktéž 2,5 letou dceru (resp. 2,5 jí bylo koncem října), a druhé těhotenství je tedy rozhodně náročnější. Břicho je nějaké těžší, už mi to všechno zmáhá, napoprvé jsem to ani nějak nevnímala. Nu ale doufám, že prcek si tentokrát počká, Vánoce i konec roku dáme ještě v klidu doma a pár dní po novém roce si teprve pojedu pro to druhé ;) Přeju hodně štěstí a zdravé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
1.12.13 23:43

@Luli84 Mám termín 21. 12., ale obě dcerky - dnes 5 a 3 roky - jsem přenášela. Teoreticky bych tak ještě mohla strávit Štědrý den 2v1 a nezdramatizovat třeba večer náhlým odejezdem :-). To víš, taky se mi nechce být v porodnici přes Vánoce. Mrzelo by mě to hlavně kvůli holčičkám, které jsou v tom pěkném věku víry v Ježíška, těšení se a spousty přání… Nezávidím ani malému, že bude mít narozeniny tak blízko Vánoc. Ale - když jsme se o miminko snažili, moc dobře jsem věděla, kdy by bylo finále. A protože není na první pokus, možná ho můžeme přijmout s vděčností jako vydařený vánoční dárek. Ten poslední měsíc s 2 a 1/2 letou holčičkou znám a těžké to je. Teď to mám snadnější, obě děti jsou ve školce přes ulici, zatím i spím dobře, největší starost mi dělá neutěšená domácnost (tu už moc nedávám) a nedořešené jméno pro chlapečka. Přeju hodně sil, trpělivosti a radosti! :srdce: @Luli84

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.12.13 00:03

Ahoj @Luli84 my se známe už z diskuze s jillian michaels :mavam: já mám termín 2.ledna, ale nechtějí mě nechat přenášet, kvůli minulému císaři, tak uvidíme…Když by se to samo rozjelo dřív, rodila bych přirozeně, jinak by byl nejspíš znovu císař mezi vánocema a silvestrem. Zatím se teda nic nechystá CS mám 0.S Matyáškem už je to taky náročnější, dost mi tvrdne břicho a o pálení žáhy ani nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
2.12.13 01:37

@Luli84 Ahojky, ja mám termín taky na Vánoce a rodit se mi na Šedrý den tedy vůbec nechce. Pri představě že by měl malý narozeniny a Vánoce v jeden den je mi ho hrozně lito. Moc moc si přeji porodit alespoň o týden dříve. Celé těhu mě to hrozně štve i když je samozřejmostí že je pro mě nejdůležitější aby byl malý zdravý a v pořádku.
Držím palečky ať jde u Tebe vše hladce a bez problémů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
2.12.13 06:40

V roce 2005 jsem čekala první dceru, termín jsem měla 15.12. Nechtělo se jí ven, takže jsem 22.12. mastoupila na vyvolávání a dcera se narodila 26.12.
S druhou jsem měla termín na 4.1., to jsem doufala, že přes vánoce vydrží (vydržela) a narodila se opět po vyvolávání 11.1.2009
Na jednu stranu mi bylo líto, že jsem na vánoce v nemocnici. Ale holt to jinak nešlo, naštěstí jsem doma ještě jiné dítko neměla, takže mi to nebylo líto tolik. A dcera má holt narozky na 2. svátek vánoční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
2.12.13 07:08

Ahoj, no já to mám doslova za pár dnů. Plán na Mikuláše mám takový, že si dám 5 kilometrovou procházku, vydrbu naposledy před porodem byt a mám tu taky lahev nealko svařáku z IKEA a večer ještě šťouchne manžel. A to by bylo, aby to nebylo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
2.12.13 07:15

Ja mam termin 16.12. ale klidne to muzou byt i ty Vanoce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivka006
2.12.13 07:20

Ahoj holky, jsem celá nesvá, tvrdne mi bříško, je to takové nepravidelné, ale mám divný pocit, na kalhotkách jsem měla takový jakoby s prominutím hlen. Raději pojedu do porodnice, alespon si to tam prohlídnu, termín mám za dva týdny. Určitě mě pošlou domů, ale aspon budu mít klid.

• Citovat
  • Upravit
1917
2.12.13 07:35

@Ivka006: tak hodne stesti, treba to bude ono ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivka006
2.12.13 07:40

Čekám na přítele, šel na garáž pro auto, jsem z toho celá nesvá. Ještě přemýšlím, volat tam nemusím, že?

• Citovat
  • Upravit
7369
2.12.13 07:42

Tak já termín 10.12 a pořad jsem doufala, ze to bude dřív, teď bych byla rada, kdyby mi někdo zaručil termín! Mám toho už taky dost! První kluk se narodil 28.12 druhy 17.12. Teď si tedy nechci připustit, ze bych byla na Vánoce v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
2.12.13 07:53

Ahojky,

já měla před dvěma lety termín 26 prosince..porodila jsem 16 prosince a vánoce pro mě byly hrozný..unavená na štědrý den jsme šli k našim dárky jsem balila a dokupovala ještě na štědrý den…a my jsme dárky doma nakonec rozbalovali až druhý den ráno po štědrým dnu..
Tak jsem se těšila na druhé vánoce s malým…hrůza všichni nemocný celý vánoce a ještě jsem pak po štědrým dnu jsem šla s malým do nemocnice..co nás čeká teď???

Tak přeji ať se ti vyplní co ty si přeješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital