Porod na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
2.12.13 11:01

@Peafowl jj a nejenom k Jill :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.12.13 12:04

@Luli84 no a nebo třetí kluk ne? To už by byla slušná převaha :lol: My čekáme Šimona a přesto, že má svátek 22.prosince, tak už jsme nic jiného nevybrali, bude to mít hold všechno v jednom, snad nám za to jednou nebude nadávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.12.13 13:50

Já měla před 3 roky termín 23.12. a dcerka se narodila 26.12., takže jsme stihli vánoce doma a před silvestrem mě pustili domů. Ten už jsem si teda neužila, byla jsem totálně hotová, psychicky a fyzicky. Ale v porodce holky pouštěli domů i dřív, asi aby tam na Nový rok neměli tak narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
2.12.13 18:10

Já rodila přesně na štědrý den před pomale 9 lety..a sestry byly nějaké hodné snad ty vánoce..ale den před silvestrem mě pustili a na silvestra jsem ani nečekala na půlnoc..byla jsem tak unavená a byla jsem ráda, že můžu spat..ale nikdy na ten den nezapomenu..rodit na vánoce..tak všem přeji rychlí a dobrý porod a jestli na vánoce nebo ne, hlavně že je dítě i maminka v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.12.13 14:27

Ahoj holky, tak jak se máte? Mě je dnes od rána hodně špatně, studený pot, pocit na omdlení, pocity na zvracení, bolest hlavy… celý den jen ležím a malý se nějak moc vrtí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.12.13 16:57

Jejda, tak snad to přejde, jak je ti teď? Nemohl by to být vysoký tlak? Nebo nějaká viroza…Jestli se tě to bude držet, tak raděj zajeď k doktorovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.12.13 18:19

@PavluškaH tak celé odpoledne prospané a je to trochu lepší… ale i tak nic moc, cca 1× - 2× za týden to mám už asi měsíc :nevim: Dr. mi na to řekl, že je to na konci těhotenství normální… jinak mám svůj tlak hodně nízkej tak je to asi tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.12.13 18:40

@Luli84 njn,ten konec bývá nejhorší, ještě chvilku a už budou prcci s náma, tak to musíme nějak přetrpět ;) tak ať je ti brzo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.12.13 19:19

@PavluškaH Děkuji :kytka: už se nemůžu dočkat! Toto těhotenství zvládám hodně špatně… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.12.13 20:25

@Luli84 ahoj, já to mám taky… točí se mi hlava, nemůžu dýchat, mam migrény, divný tlak… Už je to nekonečný… zvládla jsem za těhotenství projít vším možným (veliké nevolnosti až do šestého měsíce, nezastavitelné krvácení z nosu, těhotenská vyrážka, kterou si spletli se svrabem, salmonela) takže jsem z toho už hodně unavená. Je to problematické hlavně kvůli tomu, že si nemůžu naplánovat ani návštěvu doktora…nikdy nevím, jestli tam dolezu… Obdivuju holky, co už mají děti a musí naplno fungovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
8.12.13 16:35

@Peafowl Ahoj, tak jak to s tebou vypadá? Mikuláš se podařil nebo jste stále 2 v 1? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
8.12.13 17:54

@Luli84 Ahoj, Mikuláš nevyšel, stále jsem v rodinném balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
8.12.13 22:12

@Peafowl myslela jsem na tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.12.13 09:32

Ahoj holky, tak jak se cítíte? Včera jsem byla na poslední poradně a jsem předána do péče porodnice :) první monitory mám 17.12. :) no jinak jsem dnes celou noc prozvracela :poblion: asi jsem snědla něco co mi nesedlo, ale špatně mi bylo hoooodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.12.13 16:22

Ahoj holky, tak co? Jak to s Váma vypadá? Já dnes byla na monitorech a malý má odhadem 3700g 8o takže to bude pěknej macík :roll: na další kontrolu jsem objednaná den před termínem a to doufám už bude malý venku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí