Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, držím Vám palečky, ať Vám všechno vyjde podle Vašich predstav
Já mela termín 18.12. a 10.12. se nám narodil syn Daniel ve 38+6 tt s váhou 3880g a 50 cm. Je to zlaticko ![]()
@speedyy tak to moc gratuluji a zároven závidím, že už to máš za sebou
váha je pěkná, taky mě taková bude čekat
@ngauruhoe já prvního 6 dní přenášela, tak i ted počítám s tím, že budu přenášet. Jinak jsem absolutně nemohoucí, líná, unavená…manžela jsem měla ted 14 dní pryč, ale naštěstí pomáhá se synem celá rodina, berou si ho na celé odpoledne a já ještě dobaluju poslední věci do porodnice, žehlím posledních pár kousků oblečení a jinak se jen válím a válím, však ono mi to za chvíli skončí
jinak žáha mě před spaním pálí pořád, ne sice tolik, ale je to nepříjemný, naštěstí trocha mléka vždy zabere.
@astoret tak s pečením jsi dobrá, já na to letos hodila bobek
s hromadnou dopravou to mám podobně, nejvíc mě pak dojme, když ti mladí sedí a pustí mě sednout důchodce, to si fakt říkám, že doufám, že jednou vychovám svoje děti tak, abych se za ně nemusela stydět…
Ahoj teď jste mi připomněli můj stav před dvěma lety kdy se mi 26.12 ve 3:00 narodila dcera. Bylo mi fakt desne uplnej Lazar termín jsem měla 16.12 tak jsem tajně doufala že na vánoce budu doma s miminkem. Já abych ji vyhnala jsem upekla 16 druhů cukroví uklidnila celej barák a nic nepomohlo. Jsem ráda že to mám za sebou a přeji vám všem pohodovy porod jako byl ten můj.
Tak holky, ja jsem 23.12. v 18.01h porodila císařem holčičku Leontýnku s vahou 4540g
ztratila jsem vic krve, tak jsem dostala transfúzní, ale jinak jsme obe v poradku ![]()