Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, je tu někdo kdo rodil přesně na Vanoce? Nám prcek vykoukl přesně na ně.
Ahoj holky, já mám termín 21.12. tak snad to bude aspon o pár dní dřive ![]()
Ahoj holky, já mám termín na 22.12., tak jsem zvědavá, kdy to bude. kdybych byla na Vánoce doma, tak bych se nezlobila a měla prcka už u sebe. ![]()
Mladší syn se narodil 25.12., jeli jsme 24.12.ve 22hod. po rozbalení dárků, kdy jsem dostala nepředstavitelný kašel - zničeho nic, v tom mě praskla plodová voda, syn se narodil ve 4,05. Domů jsme se vrátili 29.12., stihli jsme tedy Štědrý den i Silvestra doma.
. Letos mu bude 17let.
.
Já mám termin 18.12., ale taky bych se nezlobila, kdybych byla už na Vanoce doma.
Syn se narodil 26., ale byl to ten nejkrasnejsi povanocni darek ![]()
Já měla termín 27,ale byli jsme první vánoční. letos první rok. Holky jak resite dárky k narozeninám a k vánocům. Letos je malinký, ale i tak chceme to nějak oddělit i kvůli starší dcerce, aby si zvykla, ze brácha hold bude mit o vánocích více dárků
Ahoj holky, tak jak jste na tom s termíny porodů a porodem jako takovým?
já mám TP 22.12. (na moje narozeniny), zítra další kontrola, ale stále se nic nechystá, i když u syna se taky nic nechystalo a den po kontrole jsem porodila, tak uvidíme ![]()
@Lenule15 ahoj mame to stejne…
vcera jsem byla na kontrole a taky se nic nedeje
tak uvidime, kdy k nam prijde jezisek ![]()
@misa.toki mě čeká kontrola zítra po obědě, naposledy byl cs 3, ale tomu nepřikládám vůbec žádný důraz. Trochu doufám, že na vánoce budu domu at už s miminkem nebo ještě bez miminka ![]()
Čau holky. Tak já mám sice termín az 1.1. ale obě děti ( dnes 4 a 2 roky) vykoukly na svet dva týdny před termínem. Tak to čekám každým dnem. Už me přestala pálit zahájil, tak jde břicho snad trochu dolu. Kontrolu mám taky zítra. Uvidíme, snad bych mohla byt do vánoc doma. A když ne, tak si je uděláme později.
Jak se cítíte? A jak dává té vánoční s hon?
Já mám termín koncem prosince a doufám, že to nepřijde d řívc, taky nechci svátky v porodnici, chci si hezky užít svátky s rodinou a pak to může přijít.
nicméně už dlouho mám bolestivé poslíčky, tak mám strach, že to přijde dřív.- Jinak jsme už skoro nemohoucí, aspon si tak připadám.
Pomalu chodit nemůžu, bud mě bolí kyčle, stydká kost či kostrč, někdy vše najednou a to jsme jak lazar, dlouho na nohou též nevydržím, včera jsme jela tramvají 20 min, nikdo mě nepustil sednou a já už myslela, že to nevydržím, jak mě braly záda a tvrdlo břicho, přišla jsme domů, plácla sebou a nebyla schopná se zvednout ![]()
v noci nespím, vše mě tlačí, malá kope, budí mě to, pálí žáha. doma ještě funguji, i peču, ale upřímně, už mě unavuje uplně všchno..A nejleoší je, když se snažím vstát z postele, jak vorvan na souši tam sebou plácám, na to, že chodím tak 5 - 6× v noci na záchod, fakt sranda..:D takže se vlastně už docela těším až bude po..:D