Poradna duly
Jana Čurdová
Jejda holky, moc děkuji… koukám, že nejsem sama tak to mě trochu uklidnilo ![]()
Ahojky
taky se přidávám… měla sem termín 1.1. ale teď mi řekli, že je malej o týden až 14 dnů starší, takže to vypadá taky na Vánoce… dárky už sem nakoupila, asi je ještě zabalim, ale upřímně už bych chtěla, aby sme to měli za sebou… taky mě všechno bolí navíc mám dost silné poslíčky a to většinou v noci, tak chodim jak tělo bez duše… mam ale kamarádku, která rodila na štědrý den a říkala mi, že jí to bylo úplně jedno, že to byly nejhezčí vánoce… možná lepší než kdyby byla doma, tak nám všem přeju, ať to všechno dobře dopadne ![]()
A jak jste to vyřešily s dárkama, cukroví, úklidem atd.? Abych se přiznala tak už mám napečeno, dárky nakoupené, pouze je musím zabalit a úklid? To je snad jediný co budu dělat až na jaře
Tak malá má zatím 2 a půl roku, takže ještě nějaké Vánoce nevnímá a tak jsme se doma domluvili, že pokud by to na mě opravdu přišlo na Vánoce tak si je oslavíme se vším všudy až se vrátíme s malým z porodnice ![]()
@PavluškaH Ahoooj
tak jsme se opět potkaly
a co Jill? Budeš se k ní po porodu vracet? Já už se na ni připravuji a těším od léta
řekla jsem, že hned jak přestanu krvácet, jdu cvičit ![]()
@Luli84 - dárky mám nakoupene a zabalené, ještě mi tedy asi dva chybí dokoupit. Úklid hotov, ale to mi chodí paní a cukroví dostaneme. Já chci už rodit!
@Luli84 Já už mám taky všechno hotové, akorát okna mi manžel nedovolil umýt. Myslím si, že to ale dělám hlavně z nedočkavosti… říkám si, Tak teď ještě vanilkový rohlíčky a malej bude na světě… a ono prd
už mi došly úkoly, tak tu sedim jak slepice na vejcích ![]()
@kačka25 jeee, takovou paní bych momentálně taky uvítala
máme barák a když vidím kolik je tu práce tak vždy zhrozím
základní úklid mám zmáknutý, ale okna opravdu nedám a hlavně mám taky zákaz ![]()
@Luli84 Uklizeno mám celý rok, jen ve čtvrtek se vrhnu na ta okna. Neznám vlastně nějaké to vánoční a další sezónní gruntování.
Moje tchýně báječně peče, tak mi slíbila naplnit krabičku. Sama jsem udělala jen medové perníčky, které mám uskladněné v lednici a nazdobíme je, až těsně před tím, než půjdou na sváteční stůl. No a možná se ještě vrhnu na nepečené rumové kuličky, protože ty miluju.
Nákupy objede buď manžel nebo ho nebudu trápit a udělám online nákup v Tescu. Kupuji tam všechno kromě masa, to si ráda prohlédnu na vlastní oči. Takže ještě kapřík a řezník.
No a co se týká dárků, tak kupujeme jen pro nejbližší rodinu, a ti budou mít u nás pod stromkem balíček, až přijdou na návštěvu 25. Jsem fotografka, takže budou velkoformáty v rámu, pro maminky eko tašky od foodlover.cz a na fleru jsem objevila krásné brože. Tátovi pánev na steaky, tchánovi balík kvalitní kávy a sladkého (pro tatínky je to těžký, všechno mají) a možná nějaký poukazy pro sourozence. No a manžel dostane syna
a poukaz na thajskou masáž, aby se trochu z toho všeho zrelaxoval
@Luli84 určitě se k Jill vrátím a doufám, že to při těch dvou prckách zvládnu
snad si tu půlhoďku denně najdu. A co čekáte? Tentokrát kluka?
@Peafowl
šikulka! Tak teď se do Mikuláše drž a držím pěsti až babské rady vyjdou ![]()
@PavluškaH jj, vyšel nám páreček a teď se nám narodí kluk
ale vám taky vyšel páreček, ne? Tak snad to půjde
bude muset ![]()
@Luli84 Ne ne, u nás to vypadá na druhého chlapečka
A máte vybrané jméno?
@PavluškaH fakt? Tak do třetice to bude holka
Holka je Michaela a kluk bude Vojtík
holčičí jméno bylo na mě a kluka jsem nechala na chlapovi.. ![]()
@Luli84 Tobě také držím palce, ať je vše bez trablů a jste zdraví
Koukám, že, holky, cvičíte s Jillian. Já se nemůžu dočkat, až se k ní vrátím ![]()
Ahoj holky, mam zatim jen dvouleteho kluka, ale narodil se 25/12 a me to tedy prislo uzasny. Venku snezilo, v porodnici byl stromecek, 24/12 dostaly zensky na 6ti nedeli salat s rizkem (ja ne, mela uz jsem kontrakce, byla jsem na hekarne), vsude byla svatecni nalada, na hekarne jsem mela radio a hraly koledy. Pro me to melo obrovske kouzlo. Ale je fakt, ze jsem doma zadne dite nemela..

A ctvrtecni program schvaluji a zavidim 
Darky jsme pak predavaly nekdy mezi svatky a Silvestrem… @Ivka006: Tak at je to hlenova zatka a nechaji si te tam
@Peafowl Na Mikulase je to taky skvely, ty bys do Vanoc urcite cekat nemela