TP srpen 2014 první dítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
17.3.14 14:41

@Baby1987 Já mám s váhou od malička problém, jednu dobu jsem vážila 50 kg, ale pak mi začlo být zle často a já začla hubnout. Nakonec se zjistilo, že mám celiakii a sníženou funkci štítné žlázy a proto ta blbá váha. Teď mi dělá problém zase přibrat. Když jsem začla hubnout na začátku těhu, tak jsem jela na pohotovost, protože to není vůbec dobré být tak hodně podvyživená normálně a pak ještě zhubnout a oni mě klidně poslali domu, ikdyž jsem se sotva držela na nohách jak jsem byla vysláblá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.3.14 09:53

Ahoj holky, já zítra začínám 18 tt…mám 5 kg nahoře, břícho žádné pohyby žádné…:-( prvorodičky to prej všechno cítí později…
@offi ale divím se, že na tobě není nic vidět, když jsi tak drobná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
18.3.14 10:10

Ja cekam prvni a od 18.tt.mozna konce 17.tt. citim sem tam tuknuti kdyz se soustredim treba v leze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.3.14 10:20

@laurela jo to se taky divim, ale uz se neco klube posila foto ze vcera https://www.emimino.cz/detail-fotky/?… je to foceno odpoledne, rano jsem skoro plocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.3.14 11:12

@offi jsi fakt hodně drobounká…bříško malinkaté…ale ono vyleze…pořád lepší takhle, nez pribrat 20 kg a mít strie a vypadat jak zebra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.3.14 12:20

@laurela ty strie bych nechtela ale 20 kg co by mi zustalo ano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.3.14 12:30

@offi tak přidat více porcí do jídelnícku by nepomohlo??? jestli je ti zle tak asi ne, ted tvuj metabolizmus funguje jeste o 30 % víc než když těhotná nejsi…ja mam hlad nebo aspon pocit hladu porad…pred otěhotněním jsem byla štíhla, nebo spíš tak akorat…ale než porodím budu asi kulička :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
18.3.14 13:02

Vitaminy beru od 4.tt. co vim ze jsem tehu a slysela jsem od znamych ze nektere zvracely az do konce ale pro prcka preziju vsechno hlavne at je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
18.3.14 15:10

1-2*tydne zas moc neni neni to pravidelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.3.14 10:12

Ahoj holky, jak casto mate kontroly a delaji vam pokazde UZ? me naposled delala ultrazvuk doktorka v gennetu ve 13+3,po tydnu jsem sla do poradny a tam me jen kouknul na cipek. dalsi kontrolu mam az za 17dni a mam strach, ze se na me zase vybodne a prcka nezkontroluje protoze jezdim do gennetu, ale tam mi brali jen krev na triple test a za 16dni jdu na konzultaci, takze taky zadny ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.3.14 10:26

@offi ahojky…(profilovku jsi měla pěknou :-) )Jinak já chodila od 5. tt co tri týdny (to bylo v 5., v 8., ve 12…pak v 16. tt a ted jdu až ve 20 tt…) ale pokažde se krátce mrkne přes UTZ ale fotečky mam jen dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.3.14 10:34

@laurela a mohu si rict aby mo ho udelal? Ja jak nevidim na vlastni oci, ze se hybe a busi mu srdicko tak jsem nejista a ztoho, ze mi sahne na cipek prece nemuze vedet, ze je vse ok. jo a jeste se chci zeptat je citit jak roste brisko? Od soboty mam v podbrisku takove pnuti, neboli to, ale proste tam citim tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.3.14 10:42

@offi taky cítím poslední týden pnutí…asi je to normální…a dokonce se mi nejak roztáhl pupík :-) a s tím UTZ nevím…je to divné…ja bych asi rekla, že te tam trochu pobolívá, jestli se muže podívat zda je vše ok pres UTZ…maximalne řekne, že ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
19.3.14 10:46

Mi utz nedela jen co plati pojistovna uplne na zacatku pri zjisteni a pak jen 20.a30.tt.jinak si ho musim priplatit bud jeho nadstandart za 2 600kc za cele tehu poradna by byla pokazde s utz ci pokazde dat za utz 350kc no nastesti mam doma alespon doopler tak obcas posloucham srdicko a jsou utz i mimo poradnu napr.byl screening a chci i na 3D utz na sve naklady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.3.14 10:49

@Baby1987 to jako fakt??? tak to já za to nic neplatím…jak ríkam pokažde me zeří tlak, zvazí me, pokažde nosím moc a pokažde me prohlídne dr na koze a pokažde dělá utz…a nic neplatím…akorat jsem platila 2 krat za fotku z UTZ 50 kč…ty jsi z Ostravy taky, že?? kam chodíš k Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí