Mimísek v roce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:15
@Virginia píše:
@awi Popravdě, když jsem viděla název diskuze, myslela jsem si, že je to nějaká ironie a legrace. V životě by mě nenapadlo, že soudná dospělá ženská bude zakládat diskuzi na téma mímísek za tři roky. Ono záleží i na tom, jak se to napíše, pokud by to bylo ve smyslu - jaké plány do budoucna, asi by se nad tím nikdo nepozastavil.

tohle to ženám které ovulkují, těhulkují a mimískují nevysvětlíš. Nechápou co je na tom divného :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3515
22.12.13 00:18
@jenika1 píše:
Raději si naplánuj dítě.

jako proc?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:19
@Kytkaa píše:
jako proc?? :cert:

protože bohužel nikdy nevíš co se může stát. pokud se první dítě podařilo napoprvé, nedivím se optimismu. Ono snažení se může trvat léta

• Citovat
  • Upravit
3515
22.12.13 00:20
@Capelucita píše:
@Petule030 také jsem plánovala, ale nějak to nešlo. Zadařilo se až 4. rok. Ale jinak ano, rádi bychom další a mohu začít s pokusy až rok po císaři. Takže duben či květen hurá do Gennetu.

take mam bohuzel po sekci :/ ale teda rada se zacnu snazit az tak podzim 2015 chci malou vymazlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:22
@Kytkaa píše:
take mam bohuzel po sekci :/ ale teda rada se zacnu snazit az tak podzim 2015 chci malou vymazlit...

vysvětlíš prosím to poslední?

• Citovat
  • Upravit
3515
22.12.13 00:22
@nikol.ondrášovka píše:
JÁ plánuju případné třetí na červen/červenec 2017 :lol: :lol:

ze zkusenosti z tohoto leta ten cervenec radji nedoporucuji…opravdu bylo tplotni peklo… a s tim veloym briskem to bylo na zesileni… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:23
@Kytkaa píše:
ze zkusenosti z tohoto leta ten cervenec radji nedoporucuji…opravdu bylo tplotni peklo… a s tim veloym briskem to bylo na zesileni… :pankac:

nevim, ja zazila leto 2011 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3515
22.12.13 00:25
@Virginia píše:
Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme. :srdce: :srdce: :srdce:

no :) ja dekuji za zastani, ja jsem stale plna toho a prekvapena co vse mi materstvi dava a tak moc natesena na to dalsi ze treba to tu ma nekdo podobne…
A jsem trosku prekvapena z nekterych reakci zde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
22.12.13 00:27

@nikol.ondrášovka no ze se ji chci naplno venovat…je takova mazliva..a vse chce videt vsude se nakouknout…

boha ctu po sobe pls… omlouvam se za chyby pisu na tel… treba jezisek donese tablet…nebo vetsi tel. :))

Příspěvek upraven 22.12.13 v 00:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:27
@Kytkaa píše:
@nikol.ondrášovka no ze se ji chci naplno venovat…je takova mazliva..a vse chce videt vsude se nakouknout…

aha :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3515
22.12.13 00:29

@nikol.ondrášovka jinak copak ted cekate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 00:31

@Kytkaa dítě, pohlaví neznám, ještě je brzo

• Citovat
  • Upravit
3515
22.12.13 04:11

@nikol.ondrášovka no my uz ve 14 tt vedeli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
22.12.13 06:11

Taky dobra diskuse :D myslela jsem, ze to je vtip s tim mimiskem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.12.13 06:44

Absolutně nechápu, proč se do paní navážíte kvůli slovu „mimísek“. Každý máte určitě svoje vlastní familiární oslovení pro členy rodiny, to bych nemohla říct manželovi miláčku, broučku nebo dceři žabičko :nevim: Mimísek je hezké zdrobnělé slovo, o nic ujetější než slovo „miminko“. A nebo i tohle slovo vám zní už moc afektovaně? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí