Mimísek v roce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
22.12.13 06:51
@Virginia píše:
Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme. :srdce: :srdce: :srdce:

ty voe..nezapadam.. :,(
Potrebujem tento Slovnik cudzich slov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.12.13 06:52

A že paní myslí takhle dopředu? Já jsem o druhém přemýšlela hned po návratu z porodnice :) A přešlo mě to až asi před měsícem. Hormony dělají svoje. Navíc mnoho žen včetně mě si musí dítě opravdu takto plánovat ať už ze zdravotních nebo pracovních důvodů. Jasně že se nemusí zadařit na tento konkrétní rok. Ale to bychom si v životě nemohli plánovat termín nic - svatby, státnice, nástup do práce…nic z toho nemusí vyjít a přesto si nějaký časový plán v hlavě sestavujeme.

Příspěvek upraven 22.12.13 v 07:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.12.13 07:18
@Virginia píše:
Ale tak maminečky, buďte taky trochu chápavé.
Kdekdo tu řeší testíky, hleníky, ovulky, tulískování, mimísky, porodky, kojo a kdoví co ještě, tak se i tato budoucí maminečka překrásného mimíska chce zapojit, ne? Co na tom, že si o tom bude tři roky povídat, že jo, touží zapadnout, tak pro to mějte pochopeníčko a nebuďte ošklivoučké, jo?
Však máme ty nejkrásnější svátky v roce, tak si je nekažme. :srdce: :srdce: :srdce:

8o :mrgreen:
jsi krásně sluníčková :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
22.12.13 07:21
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
22.12.13 07:29

Ahoj. Přidávám se do této diskuze. I když je tady plno rejpalek co nemají nic na práci a píšou jízlivé komentáře. Myslím, že kdybych jim vlezla na profil tak bych se divila, kde všude komentovali :-D
Jinka mi plánujeme 2015/2016. V roce 2014 chceme kupovat větší byt a plánujeme svatbu. V roce 2015 bych měla dodělat inženýra a pak už nám nic nebrání. Kdyby záleželo na přítelovi tak by chtěl hned :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
22.12.13 07:36

Taky jsem planovala a dva roky nic. Pak jsem planovat prestala, zmenila praci a do tri mesicu jsem byla v tom :)

• Citovat
  • Upravit
427
22.12.13 07:37

I když je tady plno rejpalek co nemají nic na práci a píšou jízlivé komentáře. Myslím, že kdybych jim vlezla na profil tak bych se divila, kde všude komentovali :-D
:palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.12.13 08:01
@nikol.ondrášovka píše:
@Kytkaa dítě, pohlaví neznám, ještě je brzo

Haha touto odpovedou som vytacala okolie.. najmladsia sa nechcela ukazat az do porodu :-) ked bol niekto prilis doterny tak som hlasil za krecek ani stene to snad nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.12.13 08:05

Inak ja mam tiez naplanovane stvrte hade tak aby sa narodilo koncom roku 2016 :-)) ak skor neskoncim z tych dvoch starsich v blazinci.. najmladsia je este zlaticko ale ono to pride.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.12.13 09:11
@Darebačka píše:
Absolutně nechápu, proč se do paní navážíte kvůli slovu „mimísek“. Každý máte určitě svoje vlastní familiární oslovení pro členy rodiny, to bych nemohla říct manželovi miláčku, broučku nebo dceři žabičko :nevim: Mimísek je hezké zdrobnělé slovo, o nic ujetější než slovo „miminko“. A nebo i tohle slovo vám zní už moc afektovaně? :cert:

já říkám mimino, nebo dítě, nebo syn

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.12.13 09:13
@Kytkaa píše:
@nikol.ondrášovka no my uz ve 14 tt vedeli :palec:

já nebla na tom placeném ve 13týdnu, tak to budu vědět až v lednu možná

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.12.13 09:14

Zvláštníže ti nejchápavější jsou zrovna z řad nováčků. Myslím že počtepříspěvku tak nějak narůstá přímnost, nebo jak toříct :D

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.12.13 09:17

@nikol.ondrášovka pěkná profilovka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.12.13 09:18

@magicalee aspoň někomu se líbí :D děkuji

• Citovat
  • Upravit
36504
22.12.13 09:38

Zase stádní mimísek? Miminko se už nenosí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí