Mimísek v roce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
19.12.14 21:04

@verulicek Tak snad se nám všem pak brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.12.14 21:33

@verulicek a copak jsi napocitala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.12.14 07:57

@Kytkaa že by bylo ideání mít druhé dítko červnové, abych nemusela přerušovat studium :-D

• Citovat
  • Upravit
šílenámáma
20.12.14 08:00

Mimísek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
20.12.14 09:26
@šílenámáma píše:
Mimísek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

souhlasím :twisted:

• Citovat
  • Upravit
3515
20.12.14 19:05

@verulicek aha vy jeste studujete?:))) no tak to mnoho zdaru. Já mám dostudováno :) kdypak budou promoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.12.14 19:27

@Kytkaa promoce už mám za sebou ;)…já „zase“ studuju :-D baví mě to a při mateřské je to ideální „udržovač“ v reálném světě :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2675
17.4.15 18:24

Ahoj, ráda bych se k vám přidala :) Snažíme se o mimi, teď první měsíc, takže když se zadaří, bude mimi taky už 2016 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
17.4.15 18:45

Ahoj holky, také s echystáme na 3tí miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.4.15 19:07

Ahoj, jak jsem slíbila výše, druhé je pořád v plánu…první ročník už pomalu ukončuju a teď jsme si poprvé „nedali pozor“..no plánovala jsem otěhotnět až v létě tak teď to snad bylo mimo plodné dny..ale zijstila jsem pak zpětně, že příznaky ovulace byly 2 dny před tím tak snad se trefíme až příště…jako byla bych ráda i tak, ale do léta času dost :-D pak by mi to nevyšlo hezky na konec letního semestru :-D

• Citovat
  • Upravit
523
17.4.15 19:20

Ahoj my se také začneme snažit o druhé. Máme doma 4,5 letou slečnu, tak jí chceme pořídit sourozence. Ale jelikož z důvodu předčasného prvního porodu půjdu hned na rizikové, tak začneme až někdy v létě nebo hned po létě, abych si ho ještě užila. Potom budu na neschopence a to bych se nikam pořádně nepodívala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.4.15 19:50

Taky se pridavam. Mela jsem puvodne rodit ted v listopadu, ale vcera jsem byla na revizi a po 2ms jdeme znovu do snazeni naseho druhatka :-).takze by to byli 2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
17.4.15 22:15

@irca11 Jee už 3.? To je krásný :) Taky bych chtěla 3, spíš 4 dětičky :) Zatím mám jen jedno, ale co není, může být :)

@xk.kx Moc přeju, aby se brzy zadařilo a hlavně aby už vše dopadlo dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.15 23:26

2016 nebo 2017

Zdravim vsechny :mavam:, ozivuji diskuzi a chtela bych znat vas nazor :think: : Jsem maminka dvou deti :pankac: (syn brzy 6 let a dcera skoro 2 roky), s manzelem premyslime o tretim potomkovi (chtel by jeste kluka a ja zase holcicku)a ja vaham, zda do toho jit na podzim 2015(aby se narodilo v lete 2016) nebo az za rok (a narodilo by se v lete 2017, pokud by se zadarilo-obe deti na prvni pokus). Zijeme v zahranici, takze babicky k dispozici nejsou, manzel cely den v praci, syn jde po prazdninach do skoly(1 trida)a dcerka na 2 dny v tydnu do skolky. Beru antikoncepci a dobiram posledni plato v rijnu, tak by to hezky vyslo, ale ted vaham a premyslim :think:, ze bych si dala jeste rok k dobru, mohla se venovat synovi a skole a uzivat si malou, kdyz bude doma, taky sobe(cvicit, vylepsit anglictinu a dodelat resty-kdyz budu mit dve dopoledne jen pro sebe) v zime bychom mohli poprve vyrazit na lyze a v unoru me napadlo jet na dovolenou do tepla(kdyz maji deti zimni prazdniny)a v lete taky a uzit si jeste spolecnou dovolenou a snazit se az na podzim 2016. Libi se mi vic rok 2017 (nez 2016), ale co me stale hloda, ze mam deti 4 roky od sebe a myslim, ze lepsi vekovy rozdil by byli 3 roky(nez zas 4), obzvlast pokud by to byla holcicka, tak by meli k sobe blize a jeste pokud jsem zajeta v povinnostech ohledne malych deti a mame vse jeste doma a muj vek, na podzim mi bude 37 (ikdyz se na to rozhodne necitim a je mi jedno jestli porodim 37 nebo v 38). Taky bychom za ten rok mohli neco usetrit, pak budeme muset koupit nove auto a porod tu neni levna zalezitost. Ale otazka je, ze za rok zas muze byt ma plodnost nizsi(dle statistik). Tak se mi to porad toci v hlave-moc bych si chtela ten rok uzit, jet na dovolenou jen ve 4ech), zkusit az na rok 2017, zapracovat na sobe, ale jak ten rok udrzet touhu a myslenky na ditko a vydrzet to? Co myslite? A taky je mozne, ze za rok se rozhodnu, ze uz do toho nepujdu :roll:.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.6.15 07:30
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny :mavam:, ozivuji diskuzi a chtela bych znat vas nazor :think: : Jsem maminka dvou deti :pankac: (syn brzy 6 let a dcera skoro 2 roky), s manzelem premyslime o tretim potomkovi (chtel by jeste kluka a ja zase holcicku)a ja vaham, zda do toho jit na podzim 2015(aby se narodilo v lete 2016) nebo az za rok (a narodilo by se v lete 2017, pokud by se zadarilo-obe deti na prvni pokus). Zijeme v zahranici, takze babicky k dispozici nejsou, manzel cely den v praci, syn jde po prazdninach do skoly(1 trida)a dcerka na 2 dny v tydnu do skolky. Beru antikoncepci a dobiram posledni plato v rijnu, tak by to hezky vyslo, ale ted vaham a premyslim :think:, ze bych si dala jeste rok k dobru, mohla se venovat synovi a skole a uzivat si malou, kdyz bude doma, taky sobe(cvicit, vylepsit anglictinu a dodelat resty-kdyz budu mit dve dopoledne jen pro sebe) v zime bychom mohli poprve vyrazit na lyze a v unoru me napadlo jet na dovolenou do tepla(kdyz maji deti zimni prazdniny)a v lete taky a uzit si jeste spolecnou dovolenou a snazit se az na podzim 2016. Libi se mi vic rok 2017 (nez 2016), ale co me stale hloda, ze mam deti 4 roky od sebe a myslim, ze lepsi vekovy rozdil by byli 3 roky(nez zas 4), obzvlast pokud by to byla holcicka, tak by meli k sobe blize a jeste pokud jsem zajeta v povinnostech ohledne malych deti a mame vse jeste doma a muj vek, na podzim mi bude 37 (ikdyz se na to rozhodne necitim a je mi jedno jestli porodim 37 nebo v 38). Taky bychom za ten rok mohli neco usetrit, pak budeme muset koupit nove auto a porod tu neni levna zalezitost. Ale otazka je, ze za rok zas muze byt ma plodnost nizsi(dle statistik). Tak se mi to porad toci v hlave-moc bych si chtela ten rok uzit, jet na dovolenou jen ve 4ech), zkusit az na rok 2017, zapracovat na sobe, ale jak ten rok udrzet touhu a myslenky na ditko a vydrzet to? Co myslite? A taky je mozne, ze za rok se rozhodnu, ze uz do toho nepujdu :roll:.

ahoj, jdi do toho, není na co čekat..navíc většinu věcí, co si plánuješ s dětma uží přeci jde i v těhotenství..nutno myslet na to, že těhotná jsi skoro rok..takže budeš mít určitě čas se synovi v první třídě věnovat a i tu dovču stihnout když bude vše ok ;) já jsem pro rozšíření směčky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex