Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytkaa taky jsem přemýšlela, že bysme koupili rovnou byty 2, ale mám strach z podnájemníků. Jaké s nimi máte zkušenosti?
@elinka90 v jednom co mame v centru mame starsi paní
takze vše ok. plati jen 4000
ale jako drobny k platu to bylo fajn
protoze nemáme byt zatížen hypo. koupili jsme to za naše naspořené. Ten v čem bydlime (kousek od centra ale velmi dobra lokalita) tak budem pronajimat az od leta
ale máme v planu sem vzit tak nejakou nejlepe rodinu s jednim dítetem (tam se dá predpokladat, že budou slušní)
. Pujdem sice do,,horší,, čtvrti ale zase 3+1 s balkonem no a o 37m2 větší.. Ale popravde je to jen kvuli investici(dobry kauf)
. ![]()
@Kytkaa píše:
@verulicek tak v prvé řadě te poprosím aby si z teto diskuze odesla. DěkujiDrahá paní, nemáte zač děkovat, odejdu si, až mě se bude chtít.
@Burj Chalifa no protoze slecna /paní napadá jiné a mě to mrzí a hlavne se mi to zda uplne zbytecne…
Nechápu proc lidé chodí do diskuzi kde chteji pouze snašet kritiku ![]()
@Kytkaa píše:
@Burj Chalifa no protoze slecna /paní napadá jiné a mě to mrzí a hlavne se mi to zda uplne zbytecne…
Nechápu proc lidé chodí do diskuzi kde chteji pouze snašet kritiku
I kritika, osobní - třeba nelíbivý menšinový pohled do diskuse patří. A každý chodí tam, kam chce.Tomu se říká svoboda.
Nechápu, proč je tady tolik diskuzí tak vyhrocených
.Nejhorší je, když má někdo jiný názor, než většina. To je pak oheň na střeše. Ale každý si může psát co chce, pokud neuráží, nenadává a tak podobně. Proto nechápu, pro by měla veruliček odcházet. A co se týče těch nováčků, není nováček jako novácek
. Třeba já jsem tady už skoro 2 roky, ale nebyla jsem registrovaná, teď už je to povinné. Takže zdání klame
A hlavně nemám tolik zbytečného času, který bych tu trávila
Teď to nemyslím zle, ale když někdy v noci pročítám nějaké diskuze, tak žasnu, že některé z vás na emiminu sedí fakt celý den a krafají a krafají a krafají ![]()
@verulicek no asi ano.
Nic mene se tesim tak treba je tu par lidi kteri to maji stejne…i kdyz jsem tehu nemela lehke moc mi to chybi.
Tak sme se dohodli s manzou ze cervenec 2015 se prestanem chranit
tak doufam ze dlouho nebudem cekat ![]()
Ahoj, tak ja mimiska planuju nekdy kolem 2016 teda i driv, ale bylo by to nejlepsi az za ty 2 roky
![]()
@theressapoch
my teda zacnem se snazit 7/2015
tak doufám ze nám to klapne na ten 2016 ![]()
jak stare máš mimi?.) ![]()
No, my teda taky nekdy od srpna 2015
ale nezarucuju, stejne tomozna nevydrzime a bhde to driv ![]()
@Kytkaa to na fotce je neterinka
jinak jsou ji 3 mesice, ja jeste zadne nemam ![]()