Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky…nevíte kde koupit hru minecraft na PC? Asi mam vytipovany jeden obchod, ale jde mi spis o to, jestli je to jen jeden díl nebo proste vic CD? Nemate nejaka starsiho syna ktery uz to hraje treba delsi dobu a rozumí tomu? Male to porad hrozne chce, takze mame uz i navod jak to hrat, nejakou knizku a ted to hlavni
To už se kupuje jen elektronicky ne? Cdčka už nedělají na Minecraft na pc. Já kupovala loni pro bráchu plnou verzi a bylo to tak, že se z oficiální stránky stáhla ta hra a pak se zakpupila plná verze.
Online na https://minecraft.net/store/minecraft Budete muset vytvořit účet, zaplatíte kartou, stáhnete a nainstalujete. Nebo pokud stačí verze na mobil/tablet, tak je PE k mání na Play
@Dancza134 jakže se to dá dostat do mobilu?
Syna by to určitě taky potěšilo..
Krabicovka existuje, ale bohužel jen na konzole.
@Afroditka85 A co takhle mu dát pod stromeček třeba takovouhle nějakou knížečku http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?… a hru mu koupit digitálně a spolu s rozbalením knížečky mu říct, že hru už má nainstalovanou v PC?
Minecraft určitě doporučuju. Způsob koupě už tu je popsán: provést registraci a platbu kartou. Pod stromeček lze třeba vytisknout přihlašovací údaje k tomu účtu s nějakým hezkým obrázkem. Určitě doporučím koupit MC na PC, verze pro mobilní platformy je dost ořezaná.
@UŽIVATELKA32 do mobilu jedině tzv. pocket edition…ta je ke stažení u androidů v obchodě play tuším že kolem 150 korun to stojí. Já jse to obešla a stáhla z ulozto do pc tu pocket edition a z pc dala do mobilu a tam to už jen rozbalila ![]()
@UŽIVATELKA32 jj, dá se koupit mobilní verze. Má dost omezení a není kompatibilní s PC verzí, ale děcka tady kolem to skupinově paří, jakmile se dostanou k free wifině ![]()
@Afroditka85 Taky jsme to synovi dávali na v obálce na papírku. Nechala jsem to udělat jako fotku, přeložila, napsala do vnitř login a heslo a dala pod strom do obálky. A jinak to už měl předinstalený na kompu.
Prosím syn chce koupit minecraft, jaký je rozdíl mezi koupenou verzí a tím o je na youfoube?
@ka2ka píše:
Prosím syn chce koupit minecraft, jaký je rozdíl mezi koupenou verzí a tím o je na youfoube?
youfoube? Nemyslíš youtube? youtube jsou videa. Naši to mají v xboxu jako hru. Nevím jestli tě chápu dobře, ale ne youtube jsou videa jak to někdo hraje. Hru si koupíš a hraješ ty.
@Tarjei píše:
@ka2ka kupuje se hra, na youtubku jsou videa z hry..
Syn to hraje tak asi teda ne na youtoubu to jsem spletla někde si to stáhl, sle koupené to nemá a mě by zajímalo jestli koupenoá verze má víc hracích vlastnoctí