Miniinterrupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
5.3.12 16:35

Já se o to také nezajímám a v životě jsem Postinor nepotřebovala (ťuk, ťuk). Ale člověk sledující TV a internet informaci o volném prodeji nemohl uniknout :think:

• Citovat
  • Upravit
qiara25
11.12.12 11:10

otázka

Ako sa cíti žena po miniinterupcii? Idem v piatok na tento zákrok a bojím sa, lebo neviem čo ma čaká. Je narkoza zvládnuteľná? Prosím o radu tie ktoré to zažili.

• Citovat
  • Upravit
692
11.12.12 11:26

Já sice nejsem po miniinterubci, ale po revizi, což je skoro stejné. Co se týče zákroku, tak to byla pro mě brnkačka. Narkozu jsem zvládla, lehce jsem je pobavila, hrozně kecám při probouzení, následně jsem víc krvácela a tak mě píchli něco na zavinutí dělohy. Psychicky jsem pořád dost rozložená. Miminko jsme moc chtěli, ale měla jsem masivní hematom a ten utlačil mimčo a přestalo tlouct srdíčko. Tak záleží proč jdeš na interubci, pokud dítě nechceš, tak to zvládneš líp, ale pokud mimčo chceš, tak si dost pobrečíš. Ale přežít se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.8.14 13:35

Ahoj holky mam problem 12.6 jsem byla na miniinterubci vse probehlo v pohode 8.7 jsem dostala prvni menstruaci ktera trvala snad 14 dni ale dalsi neprisla mam par dni zpozdeni mate s tim nektera zkusenost.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 06:55

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo nevi, jestli maji lidi na socialnich dávkách nějakou úlevu na tento zákrok. Jelikož cena 5600,– není ani životní minimum, vážně nevím kde na to m vzít. Nechci nic řešit, omlouvam se odpovidat nebudu. Ptam se zda mám šanci jít na miniinterupci, nebo mi zbývá pak babybox nebo adopce. Děkuji za odpověď na mou otazku.

• Citovat
  • Upravit
1219
11.6.15 07:00
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo nevi, jestli maji lidi na socialnich dávkách nějakou úlevu na tento zákrok. Jelikož cena 5600,– není ani životní minimum, vážně nevím kde na to m vzít. Nechci nic řešit, omlouvam se odpovidat nebudu. Ptam se zda mám šanci jít na miniinterupci, nebo mi zbývá pak babybox nebo adopce. Děkuji za odpověď na mou otazku.

to si děláš srandu ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mimo to to je docela vysoká částka, odkud jsi? u nás stojí miniinterupce okolo 3 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.15 07:57
@Anonymní píše:

jsi vtipná.. jakože by byla i dávka na potrat? Máš se chránit :zed: Žádný příspěvek na potrat není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.6.15 08:03

Sex je zábava chudých, koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 08:11
@Anonymní píše:

Úleva není. Co otec, nemůže přispět? Jinak byby box považuji za rozumnější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.6.15 08:12

@Ester13 Ano, baby box je zadarmo a dítě má šanci na spokojený život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.6.15 08:22

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak tohle bude fór dne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přídavek a potrat :mrgreen: A že by ti rovnou zaplatili i sterilizaci? Třeba by nakonec ušetřili :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59392
11.6.15 08:32
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: to by pak v nemocnicích nedělali nic jiného :lol:, můžeš zkusit jestli domluvíte na splátkách ale pochybuju :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.6.15 08:33
@RadkaCh píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak tohle bude fór dne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přídavek a potrat :mrgreen: A že by ti rovnou zaplatili i sterilizaci? Třeba by nakonec ušetřili :think: :mrgreen:
:pankac:

U takovychto pripadu by se takova davka z dlouhodobeho hlediska státu vyplatila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.6.15 08:37

To je bomba :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
11.6.15 08:54
:roll:

Příspěvek upraven 11.06.15 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová