Miniinterrupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.15 08:55

Je snadne soudit ;) taky jsem si myslela, ze mne se tohle prostě nikdy nestane.. Stalo se. A mám momentálně svých trápení dost, ale jsem rada, ze jste si mohly zase navysit ego na někom ;).Nemate zač.

• Citovat
  • Upravit
6569
11.6.15 09:05
@Anonymní píše:
Je snadne soudit ;) taky jsem si myslela, ze mne se tohle prostě nikdy nestane.. Stalo se. A mám momentálně svých trápení dost, ale jsem rada, ze jste si mohly zase navysit ego na někom ;).Nemate zač.

Hele nesoudím. Ptala jsem se, co na to otec dítěte? Pokud na to máš, zvaž ten baby box. Pokud ne, musíš si holt někde půjčit, nebo pokud víš, kdo je otec, domluvit se s ním. Zkusit se ve špitálu domluvit na splátkách, dodat potvrzení, že jsi na hmotce (pokud jsem to dobře pochopila). Jiná varianta není.
Chápu, že je to těžké, ale jsou i organizace, které by Ti mohly pomoc, pokud by ses rozhodla dítě donosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 09:14
@Anonymní píše:
Je snadne soudit ;) taky jsem si myslela, ze mne se tohle prostě nikdy nestane.. Stalo se. A mám momentálně svých trápení dost, ale jsem rada, ze jste si mohly zase navysit ego na někom ;).Nemate zač.

Pred par lety jsem si taky myslela, ze se me to nemuze nikdy stat, stejne jako zakladatelce. Omyl me vyvedl ze snu, studovala jsem, nechtela jsem mimino s nezodpovednym clovekem, tak jsem proste sla na miniinterubci. Uplne jsem ten neprijemny zazitek vytesnila z hlavy, ale dohnalo m to o par let pozdeji, kdyz jsem samozrejme nemohla planovane otehotnet. Vycitky byly obrovske, az jsem musela navstivit psychologa. Ted mam s manzelem skoro rocniho syna… takze te chapu, zakladatelko.. vim, ze je to nelidske, ale proste ja nemohla, vim, ze bych mou tehdejsi nezodpovednost nechtela ani prenaset na meho muze, ktery je opakem toho, s nimz jsem cekala neplanovane dite…za blbost se plati, ja se velmi poucila…
kazdopadne me caska pres 5tisic velmi zarazi, ja onehda platila neco kolem 2500Kc..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 09:14

Děkuji za normální odpověď, zkusim ty splátky. Děkuji. nezlobte se nechci se tu otevírat, a mít moznost s otcem, nebo si půjčit, nikdy sem takový ponižující dotaz nedam.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
11.6.15 09:16

Tak ještě, myslím, existuje nějaká ta jednorázová výpomoc, ne?

• Citovat
  • Upravit
1056
11.6.15 09:20
@RadkaCh píše:
Tak ještě, myslím, existuje nějaká ta jednorázová výpomoc, ne?

Na potrat těžko.

Příspěvek upraven 11.06.15 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 09:21
@RadkaCh píše:
Tak ještě, myslím, existuje nějaká ta jednorázová výpomoc, ne?

Mimořádná pomoc se ale na potraty vztahovat nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.6.15 10:15

@lalalalala @Ester13 Taky si nemyslím, ale vím, že toto existuje :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová