Miniinterupce - narkóza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1193
18.4.17 16:42

@Andrejka81 Ale mě v podstatě ani nic nebolelo ani netrapilo nebo tak :D… a ten pláč mi prostě nečel zastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
18.4.17 16:43
@Anonymní píše:
Holky a jeste dotaz, co ty pilulky, mate nekdo zkusenost? Nebyla by to pro me lepsi varoanta ( muzu je mit, jsem tehu kratce). Ja se snad zblaznim, z toho strachu. Jsem trochu panikarka, vim.. ale opravdu sem vydesena. Nebojim se te mini jako talove, nebojim se psychiky potom.. bojim se proste jen a pouze te narkozy… a hodne..

Neboj se, ta narkoza je opravdu slaboucka a kratka…co vim, tak po ni nikomu neni spatne a hnedka se citi dobre. Je to tak chvilickova zalezitost, nez si uvedomis, ze jsi na sale, uz spis a pro tebe je to jako vterinka a uz te probouzi…
gynekolog by ti mel rict, zda v tvem pripade lze pouzit jeste pilulka, popr zda ji doporucuje nebo radeji volit tuto moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 16:44

Jo, tak ted jsem docetla tvou dalsi reakci…no ja si taky tehda myslela, ze v tom mam jasno.Je to proste p. rusvih, ktery musim hned vyresit.Nic jineho jsem si nepripoustela.To az mnohem pozdeji doslo… Halt to budes muset risknout s tou narkozou.Na jine moznosti se zeptej primobna gynde, to je asi nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 16:44

@lavina32 bohuzel mi moc nepridalo to, ze jsem nedavno zrovna slysela v tv v nejakym poradu, uz necim co to bylo, ze zena zenrela pri prave naprosto banalnim zakroku a to pri narkoze.. pry skryta srdecni vada… 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.17 16:45

Byla jsem po této narkóze vzhůru po půl hodince. Fakt je to na krátko. Strach jsem vůbec neměla - se mi to usínání u narkózy spíš líbí.. problémy se najednou rozpustí jako pára nad hrncem :mrgreen: já se spíš bála té embolie páč ani né týden na to jsem letěla pryč..

• Citovat
  • Upravit
7478
18.4.17 16:48

@lavina32 No ja osobne jsem zazila pripad v blizkem okoli embolie po naprosto banalnim zakroku, kratkodobem… Od te doby vim, ze narkoza je proste riziko a bojim se i nechat vykastrovat psa :oops: Ale kdyz je pripad, kdy to jinak nejde, tak se musi clovek premoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
18.4.17 16:50

Mne pri te moji narkoze ani nedelali vysetreni ekg, jak to bylo rychle…
Pokud nejsi na tom zdravotne nejak hodne spatne, tak narkoza ti vubec nic neudela… opravdu neni ceho se bat. ;)
Nez se nadejes, jsi vzhuru… ty pripady kdy se treba nec stane jsou ta velka vyjimka a pak se o tom dalsi rok jeste mluvi,… je to stejne riziko, jako sednout do letadla nebo to, ze na tvuj dum to letadlo spadne…opravdu se neboj, probudis se, ja jsem byla pry tak stastna, ze jsem se na sale hrozne smala…vubec si to nepamatuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 16:50
@anupati píše:
@lavina32 No ja osobne jsem zazila pripad v blizkem okoli embolie po naprosto banalnim zakroku, kratkodobem… Od te doby vim, ze narkoza je proste riziko a bojim se i nechat vykastrovat psa :oops: Ale kdyz je pripad, kdy to jinak nejde, tak se musi clovek premoct…

Tak presne tohle sem slyset nepotrebovala.. :,(

• Citovat
  • Upravit
1177
18.4.17 16:55

Mne po narkoze domu dali si pichat preventivne injekce na redeni krve… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 17:00
@Anonymní píše:
Tak presne tohle sem slyset nepotrebovala.. :,(

No ja bych si to nedovolila, kdybys tady predtim nedavala sama k dobru cernou kroniku :kytka: Ale taky jsme ti psala, ze cely zivot je rizikovy.Ze to tak nemuzes brat. Musis ten strach prekonat.Hele,i kdyby sis to dite nechala a vyhla se ted narkoze…kdo ti zaruci, ze nebudes rodit cisarem apod.?Tehotenstvi je taky rizikove, i kdyz si to nepripoustime…a to je dobre, ze si to nepripoustime. Vem si ty paradoxy, ze nekdo umrel, protoze na nej spadl sebevrah…nebo se urval balkon, pod kterym prochazel…proste kdyz se to ma stat, tak se to stane.Ja odbty doby taky nechala psa zoperovat trikrat, i kdyz jsem se bala. Zkus ten strach nejak zpracovat.Zkus si najit techniky zvladnuti strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
18.4.17 17:01
@el.leanor21 píše:
@Andrejka81 Ale mě v podstatě ani nic nebolelo ani netrapilo nebo tak :D… a ten pláč mi prostě nečel zastavit

No mne něco bolelo psychicky…,byl tam důvod, protože jsem potratila, musela jsem také na vyčištění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.17 17:01

Strach chápu, od té doby, co mi takto zemřela kamarádka. Šla na potrat ze zdravotních důvodů, už měla doma jedno dítě. Vše proběhlo O. K., ale doma se jí pak udělalo zle a po převozu do nemocnice zemřela na plicní embolii :(. Nikdo to nečekal, riziková nebyla, měla život před sebou. Musím ti to napsat, protože manželovi jen řekli, že i to se může stát a že by porod byl méně rizikový než ten zákrok. Po bitvě každý generál. Takže spíš než narkózy bych se bála té embolky, i když to asi je výjimečně. Manžel zůstal s malou sám. Proč se to stalo zrovna jí se ptám dodnes se slzami v očích.

• Citovat
  • Upravit
31
18.4.17 17:06

@anupati ano jak jsem psala riziko je vždy…i při noze v sádře máte pravděpodobnost embolky…ale obecně-chcete-li procentuálně je zde šance daleko menší, než když jsem byla např. přes 3hodiny na sále…nebojte bude to v pohodě, uvidíte…stejně tak nebo tak pod tu kudlu musite a v narkoze uz vam to bude jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 17:07
@Aniga píše:
Mne po narkoze domu dali si pichat preventivne injekce na redeni krve… ;)

Ano? O tom jsem jeste neslysela. Bylas nejak rizikova skupina nebo sis to vyzadala sama? Protoze jako standard jsem se s tim zatim nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
18.4.17 17:10

@anupati injekce na redeni davali kazde… preventivne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová