Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
..ale sexík byl bájovej…btw. s takovou nás ti islamisti přemnoží za pár let, pac ta si zablbla na díze, tamta neví nic o ochraně a potrat je legální tak co. Jestli má důvod ať de, ale aby pak ještě mohla mít mimi. A bát se uspání je jako bát se jít vykoupat. Hlavne si k vaně nestavět věci zapojené do zásuvky.
@kacenka8 píše:
Nechápu tvůj příspěvek. To že je jich tady mraky neznamená že je to případ zakladelky. Nemám ráda takové přehnané reakce když ani nevíš co je příčina. Může to být něco vážného, jak jsem pochopila z diskuse tak je z toho sama špatná, nechce to rozebírat a takové soudy jí fakt pomuzou když jí každá odsoudí že je sobec, když příčina jít na potrat je vážná. Jak by bylo tobě? Dotaz zněl úplně jinak a ty hned myslíš že je to jen výmysl nemít další dítě, místo toho aby člověk myslel i že ten plod se třeba nemusí vyvíjet, má vývojové vady…Jinak i kdyby to mělo být tak, že třeba čeká zdravé dítě a chce ho dát pryč, nám je do toho houno.My to dítě živit nebudeme. Nikdo jsme si neprošel jejím životem abysme mohli takhle někoho soudit.
To, že je interrupce povolená, neznamená, že je v pořádku. Ukončení něčího života nemá žádné opodstatnění a můžeš si o mě myslet, co chceš. Vždy jsem každého bránila. Dovedu pochopit cokoliv a pomůžu, ale obhajování ukončení něčího života ráda nemám. Já bych takového člověka ex post do zadnice nekopla, ale dokod to mohu zvrátit, budu ho tam klidně kopat.
@s.y.p.t.a píše:
Milá paní,
vy se bojíte narkózy, během které nebudete nic cítit, ale co vaše nenarozené dítě? To jde na popravu. A jestli chce zase někdo tvrdit, že nejde o dítě… Kdy se tedy v ženském lůně „to něco“ změní v dítě? Pokud si pamatuji, tak žena nikdy neporodila nic jiného než zase lidského tvora. A promiňte, v 6. týdnu opravdu nemůže jít o vvv, to se zjistí až později. Takže důvody budou asi jiné. Pokud by šlo o ZT, tak by se plod sám přestal vyvíjet a ten zákrok vyčistí jen dělohu od mrtvého embrya, nejde o likvidaci živého tvora jako u interrupce. A je mi jedno, jestli jde o klasickou či mini, jestli se embryo vysaje silou 20 krát silnější než síla vysavače nebo roztrhá kyretou či se vývoj násilně zastaví tabletou a za velkého krvácení a křečí se plod vypudí třeba doma, uprostřed ostatních dětí, které se narodit mohly. V 6. týdnu už plodu začíná bít srdce a je to lidské srdce. Dnes se všichni ohánějí právy - ženy, muži, homosexuálové, Romové. Tak já mám zase právo vyslovit svůj názor na nejstrašnější vraždy, které se dějí, a to vraždy nenarozených, kteří nemají žádná práva a jsou nad nimi - nevinnými - prováděny rozsudky smrti.
@s.y.p.t.a píše:
Milá paní,
vy se bojíte narkózy, během které nebudete nic cítit, ale co vaše nenarozené dítě? To jde na popravu. A jestli chce zase někdo tvrdit, že nejde o dítě… Kdy se tedy v ženském lůně „to něco“ změní v dítě? Pokud si pamatuji, tak žena nikdy neporodila nic jiného než zase lidského tvora. A promiňte, v 6. týdnu opravdu nemůže jít o vvv, to se zjistí až později. Takže důvody budou asi jiné. Pokud by šlo o ZT, tak by se plod sám přestal vyvíjet a ten zákrok vyčistí jen dělohu od mrtvého embrya, nejde o likvidaci živého tvora jako u interrupce. A je mi jedno, jestli jde o klasickou či mini, jestli se embryo vysaje silou 20 krát silnější než síla vysavače nebo roztrhá kyretou či se vývoj násilně zastaví tabletou a za velkého krvácení a křečí se plod vypudí třeba doma, uprostřed ostatních dětí, které se narodit mohly. V 6. týdnu už plodu začíná bít srdce a je to lidské srdce. Dnes se všichni ohánějí právy - ženy, muži, homosexuálové, Romové. Tak já mám zase právo vyslovit svůj názor na nejstrašnější vraždy, které se dějí, a to vraždy nenarozených, kteří nemají žádná práva a jsou nad nimi - nevinnými - prováděny rozsudky smrti.
Naprosto souhlasím. Žena vraždí dítě a bojí se, aby si přitom nepřivodila nějaké bebíčko. Je to hnus.