Miniinterupce - narkóza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.4.17 16:25

Miniinterupce- narkóza :(

Ahoj, ceka me miniiterupce, nereste duvody. Chci se jen zeptat, jaka je ta narkoza? Strasne se toho bojim. Mam strach ze se treba nemusim probudit. Ano vim, ze to je jen „slaba“ narkoza, ale i tak.. co kdyz se neco stane a nevzbudim se? Strasne me to desi.. potrebuju uklidnit.. :(( prosim o anonym, dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
18.4.17 16:26

Neboj se, to je chvilková narkóza vše bude určitě ok

• Citovat
  • Upravit
27249
18.4.17 16:26
@Anonymní píše:
Ahoj, ceka me miniiterupce, nereste duvody. Chci se jen zeptat, jaka je ta narkoza? Strasne se toho bojim. Mam strach ze se treba nemusim probudit. Ano vim, ze to je jen „slaba“ narkoza, ale i tak.. co kdyz se neco stane a nevzbudim se? Strasne me to desi.. potrebuju uklidnit.. :(( prosim o anonym, dekuju

samozřejmě riziko tu je. Není slabá, je krátká. Každý snáší narkozu jinak, někdo zvrací, někdo je dezorientovaný, někdo se blbě probouzí, někdo je naopak úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 16:27

Tak stat se muze kdykoli cokoli, ale pravdepodobnost je velmi velmi mala. Treba embolie apod.To uz je asi vetsi pravdepodobnost, ze te sejme auto, kdyz pujdes pres prechod.Cely zivot je tak nejak rizikovy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
18.4.17 16:27

Když se něco stane a nevzbudíš se tak to přeci vědět nebudeš :mrgreen: ne vážně narkoza je v pohodě prostě usneš a nic nevíš jen zhluboka dýchej až ti tu masku nasadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 16:31

:,( mam hrozny strach…

• Citovat
  • Upravit
21311
18.4.17 16:34
@Anonymní píše: :,( mam hrozny strach…

Klid. Chvíli si pockas na sále a za par vteřin chrnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin

Měla jsem víc narkóz a všechny jsem zvládla. Musíš ale říct přesnou váhu, aby Ti nedali slabou, pak hrozí, že se probudíš. Před narkózou bys měla mít předoperační vyšetření, zda ji zvládneš. Měli by Tě i zvážit, atd…

• Citovat
  • Upravit
1193

Já byla v narkoze dvě hodiny, a přežila jsem, nebylo mi ani špatně, ani jsem nebyla dezorientovana, jen jsem na JIP prý strašně brečela, ale nevím proč :lol: :lol: Ale to je u každého jiné, slečna vedle mě ještě půl dne zvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
18.4.17 16:36

Byla jsem v narkoze pri ivf- odber vajicek. Moc jsem se take bala narkozy, rekla bych, ze bude srovnatelna. Narkoza trva chvilicku, spatne ti nebude, za cca tri hodiny Ti asi pousti domu, vid? Prijdes na sal, zavedou ti kanylu do ruky, reknou Ti, ze usnes. Ja si myslela, ze se mi bude chtit spat a postupne se mi zacne motat hlava…jak je to vzdy jako ve filmech. Realita je jina, necitis nic a najednou blik- jako kdyz zhasnes svetlo a uz spis. Probudili mne na sale, na postel na pokoj jsem pry dosla v doprovodu lekare, to si nepamatuji, ale pak uz vim vse…nic mi nebylo a citila jsem se po narkoze naopak svezi, prijemne odpocinuta.
Neni opravdu ceho se bat, klidne se ptej na podrobnosti…pokud budu vedet, odpovim…i kdyz muj zakrok byl jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 16:36

Holky a jeste dotaz, co ty pilulky, mate nekdo zkusenost? Nebyla by to pro me lepsi varoanta ( muzu je mit, jsem tehu kratce). Ja se snad zblaznim, z toho strachu. Jsem trochu panikarka, vim.. ale opravdu sem vydesena. Nebojim se te mini jako talove, nebojim se psychiky potom.. bojim se proste jen a pouze te narkozy… a hodne..

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
18.4.17 16:39
@el.leanor21 píše:
Já byla v narkoze dvě hodiny, a přežila jsem, nebylo mi ani špatně, ani jsem nebyla dezorientovana, jen jsem na JIP prý strašně brečela, ale nevím proč :lol: :lol: Ale to je u každého jiné, slečna vedle mě ještě půl dne zvracela

Tak já jsem při narkóze taky hrozně brečela, nevím proč, vzbudil mne můj vlastní pláč a jak mne sestry propleskaly:think: :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
7478
18.4.17 16:40
@Anonymní píše: :,( mam hrozny strach…

Hele na to me napada:Tak tam nechod :kytka: Nevim, jake jsou duvody, nechces to rozebirat. Pokud se jedna o zdravotni, asi neni co resit, ale jinak… Ja jsem to v 17 zazila a dodnes to ve me je a lituju toho. Bat se narkozy me ani nenapadlo. Nejsem ten typ, kterymu by to bylo sumak, jen jsem to nedomyslela.Jak taky v 17.Ale vzit to zpet nejde :nevim: Takze mysli na to, ze s tim budes zit no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 16:40

@Aniga dekuju, jde o to za ja mam proste az paranoidni strach, ze se prave stane to blik, ja usnu a uz se neprobudim, ze se treba neco stane.. mam doma dva male chlapecky, lvuli nim me to desi nejvic. Ta predstava.. :,(

• Citovat
  • Upravit
31
18.4.17 16:41

Z narkozy se probudis…největší riziko jako u všech operací je embolie…ale ta souvisi s délkou narkozy, typem zákroku a zdravotním stavem…toho ty se bát nemusíš…jinak ja pri prvni operaci jsem taky mela strach, že už se neprobudím…pamatuji si, že než jsem usnula koukala jsem na hodiny…abych asi věděla kdy jsem byla naposled živá :lol:…ale než se nadějes budes vzhůru, riziko je vždy ale tento zákrok se bere jako banální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová