Minimalismus - oblečení do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10907
8.3.23 17:30

@beruska9 ne vidlacke, nýbrž pracovní :mrgreen:
Mně se moc líbí džíny. Ale prostě v tom nevydržím. Mám samozřejmě mnoho druhů, ale dám si je pouze tehdy, když vím, že v nich nebudu trpět dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
8.3.23 17:32

Zakladatelko a co nosis v lete, kdyz je na dziny vedro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.3.23 17:39
@Trojlístek píše:
@beruska9 ne vidlacke, nýbrž pracovní :mrgreen:
Mně se moc líbí džíny. Ale prostě v tom nevydržím. Mám samozřejmě mnoho druhů, ale dám si je pouze tehdy, když vím, že v nich nebudu trpět dlouho.

Jasne, puvodne pracovni odev hlidacu krav :mrgreen: Ale ja to myslela spis treba v tom kancelarskem prostredi v ne az tak davne minulosti…ja jsem v pracovnim procesu nejakych 17 let a proste v korporstu v dzinych by byl clovek za vidlaka no :nevim: :mrgreen:
Ja mam jedny takove slabe mekke, ve kterych vydrzim, jinak v tom cely den sedet je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 17:51
@Eliška píše:
Zakladatelko a co nosis v lete, kdyz je na dziny vedro?

Kraťasy :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.23 17:58
@beruska9 píše:
Jasne, puvodne pracovni odev hlidacu krav :mrgreen: Ale ja to myslela spis treba v tom kancelarskem prostredi v ne az tak davne minulosti…ja jsem v pracovnim procesu nejakych 17 let a proste v korporstu v dzinych by byl clovek za vidlaka no :nevim: :mrgreen:
Ja mam jedny takove slabe mekke, ve kterych vydrzim, jinak v tom cely den sedet je peklo.

Já mám spíš problém s těma halenkama. Nosím jen bavlnu, vše ostatní mi je na kůži hrozně nepříjemné a ty halenky jsou většinou umělotiny. Hrozně se z toho škrábu. A na hezkou bavlněnou halenku do kanclu jsem jeste nenarazila. Vlastně jo, na jednu, ale ta mi neslušela :zed:

• Citovat
  • Upravit
17901
8.3.23 18:12
@Anonymní píše:

a ty planujes nahradit jak? ty mi prijdou do kancelare uplne nemyslitelne, pokud to neni nejaka suknova varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18580
8.3.23 18:14
@beruska9 píše:
No, ono je to sranda, jak se posouvaji hranice, mne je to treba v zasade sumak a sama si klido vemu jednou za cas dziny a tenisky (ale uz ne s trickem :mrgreen: ), ale kdyz jsem minule potkala ve vytahu pani v „teplakovach kalhotach“ nebo co za prasopsa se to ted nosi, tak to uz se mnou trochu cuklo :mrgreen: To uz mi prijde moc i na hodne uvolneny kancl. Ale ono kdysy i ty dziny byly vidlacke obleceni, tak treba se to posune i tam :mrgreen:

Hele nám tam chodila taková ta cvicitelka 2× týdne na protažení u práce v leginach a triku… jako Ok no, je to její práce. Ale byla tam tak nějak furt… a pak mi došlo když jsem ji viděla u kompu, ze je zo kolegyně, co vypadá jak kdyby zdrhla z fitka. Už ji chyběly jen ty řitní leginy (jak jsou zvrasnene na zadku u díry) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18580
8.3.23 18:14
@Anonymní píše:

Tak ty můžeš mít lnene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 18:16
@Eliška píše:
a ty planujes nahradit jak? ty mi prijdou do kancelare uplne nemyslitelne, pokud to neni nejaka suknova varianta.

To vím, tam jsem ještě nedošla. Zatím řeším co teď. Ale přinejhorším si prostě dám kalhoty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.23 18:24
@Trojlístek píše:
No není to blbé, ale je to pouze část minimalistického šatníku.
Ne, že to budeš nosit pořád.
Jako můžeš, nikdo ti pravděpodobně nic do očí neřekne.
Ale některé ženské kolektivy ti to nedaruji a budou tě za zády drbat, ze chodíš pořád v tom stejném.

Nevím no, v minulosti když jsem byla v ženském kolektivu tak mi spíš přišlo, že ženský závistivě zdrbaly právě tu, které to slušelo hodně a bylo skvěle oblečená. Když byla navíc ještě štíhlá a mladá tak to byla konečná :zed:

• Citovat
  • Upravit
10026
8.3.23 18:45
@Anonymní píše:
Já mám spíš problém s těma halenkama. Nosím jen bavlnu, vše ostatní mi je na kůži hrozně nepříjemné a ty halenky jsou většinou umělotiny. Hrozně se z toho škrábu. A na hezkou bavlněnou halenku do kanclu jsem jeste nenarazila. Vlastně jo, na jednu, ale ta mi neslušela :zed:

Vzdyt halenky nejsou jen z polyesteru :nevim: Ja nenosim zadna tricka do prace, mam kosile, halenky apod. a nic me neskrabe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 19:04
@Wani píše:
Vzdyt halenky nejsou jen z polyesteru :nevim: Ja nenosim zadna tricka do prace, mam kosile, halenky apod. a nic me neskrabe. :nevim:

A kde prosím kupujete? Koukala jsem na net i po obchodech a všechno polyester. Tak kdybyste měla tip kam mrknout, tak budu ráda. Halenkám jako takovým se nebráním, ale ten matroš mě vždy odradí. Ale nejsem z Prahy, mám krámy docela omezené (H&M, C&A, s. Oliver, Marks and Spencer, Takko, Gate). Zde vsude jsem našla jen umělý materiál :nevim:
Zkoušela jsem si tuto v Gatu, sluší mi tento tip střihu, ale 100% viskóza.
 https://gate.shop/…m-6351081-48

• Citovat
  • Upravit
10026
8.3.23 19:09
@Anonymní píše:
A kde prosím kupujete? Koukala jsem na net i po obchodech a všechno polyester. Tak kdybyste měla tip kam mrknout, tak budu ráda. Halenkám jako takovým se nebráním, ale ten matroš mě vždy odradí. Ale nejsem z Prahy, mám krámy docela omezené (H&M, C&A, s. Oliver, Marks and Spencer, Takko, Gate). Zde vsude jsem našla jen umělý materiál :nevim:
Zkoušela jsem si tuto v Gatu, sluší mi tento tip střihu, ale 100% viskóza.
https://gate.shop/…m-6351081-48

Tak Gate je dost mimo, to je velmi levna fadt fashion. Ja sjizdim Vinted, Zalando a AboutYou. Dost veci mam u z Japonska. Ja mam sice pomerne dost satu, sukni a vrsku (kalhoty nevlastnim), ale mam je treba roky. Jo a taky nejsem z Prahy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
8.3.23 19:15

A uprimne mi prijde zvlastni, ze nekdo, kdo se oznacuje za minimalistu, nakupuje v obchodech jako je Tako nebo Gate. :think: V mem okoli minimaliste preferuji slow fashion znacky, ktere jsou sice drazsi, ale prave pouzivaji kvalitni materialy a sijou prevazne v CR (napriklad Reparada, RetroKomnata apod.). Z Reparady mam taky nejake saty a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
8.3.23 19:20
@beruska9 píše:
Ja mam jedny takove slabe mekke, ve kterych vydrzim, jinak v tom cely den sedet je peklo.

Já pracuju po korporátech roky a džíny je normální slušné oblečení, které tam nosí každý včetně manažerů, to fakt nevím kde pracuješ. Mladší si můžou dovolit i ty tepláky, oni v tom kolikrát vypadají líp než taková ta 40+ v přesladěném outfitu. Nicméně na normálním pracovišti se toto neřeší (a ano, pracují i s klienty a to i s vysoce postavenými manažery. Chodí z 90% v džínách :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat