Kolegyně v práci si nesedly

Anonymní
7.3.23 20:58

Kolegyně v práci si nesedly

Do práce k nám do party nastoupila nová kolegyně a s jinou kolegyni si těžce nesedly. Takže dusno jako blázen. Každý den dohady. Už to bublá a brzy to vyvrcholí a možná dojde i na facky protože jak nová, tak stará kolegyně jsou docela ostré a nic si ani jedna nenechá líbit. Nová kolegyně je dost drzá, nedá si s ničím moc poradit, takový ten typ co všude byla, všechno zná, všechno viděla. Dává nám docela najevo že jsme pro ni blbky a ona nás rozhodně poslouchat nebude. Což by mi ani nevadilo, protože máme každá svou náplń práce, ale vadí mi, že je tetam klid a do práce jde člověk s velkou nechutí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.3.23 21:18

Založila jsem vedlejší téma „Kolega mi leze na nervy“ :D. Radu nemám, ale tak nějak mi připadá, že ta nová by se přecijen měla na začátku trochu „upozadnit“. Popisuješ úplně mého kolegu a nějak nechápeme, že místo, aby si přišel pro radu od zkušenějších, tyto naopak poučuje, i když oni to už dělají třeba dvacet let a on chvilku. Tenhle typ „já vám konečně ukážu, jak to dělat správně“ není moc oblíbený.

• Citovat
  • Upravit
1213
7.3.23 21:19
@Anonymní píše:
Do práce k nám do party nastoupila nová kolegyně a s jinou kolegyni si těžce nesedly. Takže dusno jako blázen. Každý den dohady. Už to bublá a brzy to vyvrcholí a možná dojde i na facky protože jak nová, tak stará kolegyně jsou docela ostré a nic si ani jedna nenechá líbit. Nová kolegyně je dost drzá, nedá si s ničím moc poradit, takový ten typ co všude byla, všechno zná, všechno viděla. Dává nám docela najevo že jsme pro ni blbky a ona nás rozhodně poslouchat nebude. Což by mi ani nevadilo, protože máme každá svou náplń práce, ale vadí mi, že je tetam klid a do práce jde člověk s velkou nechutí.

Tak pokud by se mě to až tak nedotýkalo nejen z důvodu jiné náplně tak bych to moc neřešila. Naopak bych byla ráda, že s ní mám pramálo společného. V opačném případě bych jí dala najevo, že by si měla uvědomit, že je nová a na její názory nebude úplně každý zvědavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69093
7.3.23 21:42

Je ještě ve zkušebce? Já se přiznám, že bych asi v klidu zkusila řešit s nadřízeným, protože pokud tímto způsobem rozkládá kolektiv a dramaticky ovlivňuje pracovní atmosféru všem dlouhodobým zaměstnancům, nepřinese to žádnou dobrotu. A aby jednou neodcházeli stálí a spolehliví lidé, protože začali chodit do práce s nechutí kvůli někomu, kdo si evidentně sedne s málokým. Protože z vět „Nová kolegyně je dost drzá, nedá si s ničím moc poradit, takový ten typ co všude byla, všechno zná, všechno viděla. Dává nám docela najevo že jsme pro ni blbky a ona nás rozhodně poslouchat nebude.“ mi rozhodně nepřijde, že by se tě to nijak nedotýkalo. A atmosféra na pracovišti je velmi důležitá - zvlášť, pokud byla doteď v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
7.3.23 22:00
@ugluk píše:
Je ještě ve zkušebce? Já se přiznám, že bych asi v klidu zkusila řešit s nadřízeným, protože pokud tímto způsobem rozkládá kolektiv a dramaticky ovlivňuje pracovní atmosféru všem dlouhodobým zaměstnancům, nepřinese to žádnou dobrotu. A aby jednou neodcházeli stálí a spolehliví lidé, protože začali chodit do práce s nechutí kvůli někomu, kdo si evidentně sedne s málokým. Protože z vět „Nová kolegyně je dost drzá, nedá si s ničím moc poradit, takový ten typ co všude byla, všechno zná, všechno viděla. Dává nám docela najevo že jsme pro ni blbky a ona nás rozhodně poslouchat nebude.“ mi rozhodně nepřijde, že by se tě to nijak nedotýkalo. A atmosféra na pracovišti je velmi důležitá - zvlášť, pokud byla doteď v pořádku.

Naprosto souhlasím! Pokud vám to vadí všem domluvte se a jděte to řešit s vedením. Protože to se klidně může stát, že vám dotyčná úplně roze*ere kolektiv. A nakonec budou odcházet dlouholetí zaměstnanci kvůli lady, která si nesedne s žádným kolektivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat