Minimálka s darovanými vajíčky

900
21.2.14 07:55

Minimálka s darovanými vajíčky

Ahoj holky,
nemáte některá zkušenosti nebo nevíte, které CARY dělají minimální cykly s darovanými vajíčky či cyklus s darovaným embryem a za kolik?? Mám za sebou 4 IVF-s vlastními vajíčky-bez úspěchu. Už jsem to chtěla vzdát, ale pak jsem zjistila, že Arleta IVF, s. r. o. nabízí minimálku s darovanými vajíčky a tak mě to začalo zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11955
21.2.14 08:11

Asi jsem po ránu rozespalá, ale nechápu spojení minimálka a darovaná vajíčka (embrya) :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.14 08:16
@wobludka píše:
Asi jsem po ránu rozespalá, ale nechápu spojení minimálka a darovaná vajíčka (embrya) :think: :nevim:

no právě jsem se na to chtěla zeptat, však ty stimulovat nebudeš, resp. budeš brát léky ale ne na stimulaci

• Citovat
  • Upravit
900
21.2.14 08:20

@wobludka Minimální OD cyklus / darované oocyty/

V minimálním OD cyklu nabízíme 2 – 3 zralé oocyty od fenotypicky / vzhledově/ podobné dárkyně podle Vašich požadavků, oplození spermií partnera metodou ICSI a zavedení všech čerstvých embryí za 48 hodin kultivace. Nadbytečná embrya většinou nejsou v dispozici.

Výhody:
finanční úspora spočívá v ceně základního cyklu IVF při laboratorní činnosti s minimem oocytů

Nevýhoda:
asi 10 % cyklů je zrušených pro nezískání vajíčka, či neoplození vajíček

Úspěšnost:
dosahujeme 35 % úspěšnosti klinického těhotenství na jeden embryotransfer

Cena:
základní cena cyklu je 16.800,– Kč a zahrnuje stimulační léky pro dárkyni a náhradu nákladů dárkyně. Maximální cena celého balíčku je 25.000,– / Porovnejte s celkovou cenou 70.000,– u IVF cyklu s darovanými oocyty / 6 a více/ a úspěšností 55 %

Čerstvý AE cyklus / darovaná embrya/

Do současné doby jsme darovaná embrya nabízeli pouze v kryokonzervovaném stavu. Tím také je dána úspěšnost kolem 35 %. V tomto případě se jedná o čerstvá darovaná embrya s vyšší úspěšností implantace. Takže v čerstvém cyklu AE nabízíme 2 – 3 zralé oocyty od fenotypicky /vzhledově/ podobné dárkyně podle Vašich požadavků, oplození spermií dárce metodou ICSI taktéž na základě Vašich požadavků kladených na dárce a zavedení všech čerstvých embryí za 48 hodin kultivace. Nadbytečná embrya většinou nejsou v dispozici.

Výhody:
získáváte možnost určit si vzhled dárkyně a dárce
transfer čerstvého embrya od plodných dárců přináší vyšší úspěšnost

Nevýhoda:
asi 10 % cyklů je zrušených pro nezískání vajíčka, či neoplození vajíček

Úspěšnost:
dosahujeme 45 % úspěšnosti klinického těhotenství na jeden embryotransfer

Cena:
základní cena cyklu je 19.800,– Kč a zahrnuje stimulační léky pro dárkyni a náhradu nákladů dárci a dárkyni. Maximální cena celého balíčku je 28.000,– / Porovnejte s celkovou cenou 20.200,– u kryotransferu s dvěmi darovanými embryi a úspěšností 35 % při nemožnosti vybrat vzhled dárců/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.14 08:32

Jasně takže dárkyně stimuluje minimálně, ale tam je to riziko co píšou, že tě to sice bude stát méně peněz, ale taky těch vajíček může být málo.
Mám kluka z darovaného vajíčka, dárkyně normálně stimulovala, vajíček bylo dost i na zamrazení. Platili jsem do 40 000 Kč na pojištovnu - Reprofit Brno

• Citovat
  • Upravit
69235
21.2.14 08:45

Nojo, ale to jí neřeší situaci, že? Když už nemá hrazené pokusy, k čemu jí je, že tobě dárkyně stimulovala na pojišťovnu, k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
21.2.14 08:53

@terinka4444 Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.2.14 09:02

Jo že dárkyni neplatíš klasický cyklus, ale jen minimálku - už chápu ;) no já si myslím že v tomhle směru by neměl být problém Ti vyjít vstříc v kterémkoliv CAR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
21.2.14 09:11

@wobludka Myslis? Ja ted cekam az zacnu stimulovat na dalsi IVF, ktere platime:-( Je to dost penez a tak uz ted zjistuji co dal, kdyby to zase nevyslo.No dat 100.000,– za darovana vajicka, tak to by jsme uz asi urcite nedali dohromady, tak proto zjistuji nejake levnejsi reseni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.2.14 09:21

@asianmystery To věřím že je to finanční rána :( vzhledem k tomu, že osobní zkušenost nemám, tak nechci psát nějaké bláboly, ale považuju to za reálnou variantu. Pro uklidnění to s dr. prober, já taky ráda mám jasno co bude dál, ať bude výsledek jakýkoliv ;) každopádně moc přeju ať to není třeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.