Mirena a tloustnutí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rennník
2.8.11 17:42

Mirena

Ahoj holky, tak já mám zatím nedobré zkušenosti s Mirénou, přibrala jsem, a ikdyž jsem cvičila, měla pravidelnou stravu po malých dávkách, prostě vše dle doporučení své doktorky, tak ani kilo dolů a ještě jsem přibrala, z čehož jsem naprosto zničená. Občas se mi udělá solidní akné na pleti (a to jsem nikdy neměla, ani v pubertě ne), menstruace absolutně nepravidelně, ale je stále, (podle doktora bych měla vyjímečně menstruovat), letos v listopadu to budou již dva roky, co Mirénu mám. A vážně uvažuji o jejím vytažení. Když jsem to vše řekla svému gynekologovi, že prostě říkal, že menstruovat nebudu atd. tak mi řekl, no, prostě u Vás si to hormony protlačí. Což mne tedy nadzvedlo ze židle, toto tedy byla odpověď odborníka?! :cert: Takže silně zvažuji, že si nechám Mirénu vytáhnout. Máte některá podobné zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
26232
2.8.11 18:10

Mirenu mám rok a půl a nepřibrala jsem ani kilo, spíš jsem 5 zhubla, aniž bych chtěla. :mrgreen: Od prvního špinění po zavedení (pravda asi 5 týdnů v kuse) nemenstruuji, tak 3× roka špiním dva dny na jednu - dvě slipovky denně. Od předchozích stavů s křečemi a omdlíváním je to nebe a dudy. Jsem chodící reklama na Mirenu. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vikilena
11.8.11 22:52

mirena

mám stejné zkušenosti.taky uvažuju o vytažení mireny.mám ji rok ,špinění bylo v pohodě bolesti taky žádné ale jsem hodně zavodněná a přibrala jsem 8 kilo a ne a ne je shodit.sestra to má obdobně.cítím se kvůli tomu pod psa. :cry:

• Citovat
  • Upravit
5
14.9.11 14:35

Dobrý den,
nedá mně napsat Vám moji zkušenost..mám zavedenou Mirenu 1 a 1/2 roku..hned po šestinedělí..na doporučení, jak je to skvělá věc..před tím jsem nikdy ank nebrala..snad jen půl roku, potom jsem šla na operaci s cystou..Po zavedení-špinění jsem nějak neřešila, je to normální ale asi po půl roce, jsem začala nějak přibírat i když jsem držela dělenou stravu a hodně sportovala..hlavně břicho jsem měla jako balon..pak jsem měla zánět dělohy..atb ..ale potom bolest břicha stále přetrvávala..stále jsem si říkala, že se to spraví..byla jsem na preventivní prohlídce a našla mně velké cysty na obou vaječníkách velikosti 5×5 cm..Dr. řekla, že to není tělískem..tak jsem chodila každý měsíc na kontroly..břicho bolelo stále, nervozní chlap doma(kůli kterému jsem si to nechala zavést)..zhoršila se mi pleť ale hrozně!!mám polovinu vlasů i přes to, že jím zdravě, užívám tabletky,používám supr šampony..moje trpělivost už zašla přes meze a já jdu dnes na vytažení a doufám, že se z toho nějak začas vyhrabu..a možná nee..nechci tím říct, aby jste si to nedávaly zavést ale jen aby jste věděli, že až tak supr věc to není.
S pozdravem Katarína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cink cink
11.12.11 11:56

Tak vidím že nejsem sama

Drahá děvčata, vidím že je nás více, m,irenu mám zavedenou od června 2010, za tu dobu jsme měla 2 cysty, nerodila jsem je mi jen 20, ale od června 2011 jsem nabrala 8 kilo, mestruaci mám pokaždé sice pravidelě, ale klidně 14 dní, takže potom co čtu tady vaše příspěvky o nezhubnutí ani kila s mirenou, si ji nechám vyndat,nesmím hormony mám trombofilii takže budu spoléhat na partnera, ale za ty nervy mi to nestojí, cvičím jak blázen a jím podle dietologa, ale nic takže neváhám a jde ven!!!Radím dobře nemá cenu se nervovat, je to ještě horší a váha jde stejně nahoru. :,( :mavam:

• Citovat
  • Upravit
988
26.12.11 08:16

hubnutí

Ahoj holky já mám mireni rok (13.10.2010 jsem porodila a hned po šestinedělí jsem si nechala zavést mirenu po doporučení lékařky). a mohu jen říct, že za ten rok jsem zhubla hodně nedobrovolně 10kg :(. V lednu jdu k jinému lékaři a uvidíme co mi řekne, protože má doktorka mi tvrdí, že za to tělísko nemůže. ( ale k lékařka ztratila mou dlvěru z jíných důvodů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KLKLKL
26.7.12 21:13

mirena x váha

Zdravím všechny… Mirenu mám více než půl roku a přibrala jsem 4 kila. Mám o 4kg více než po porodu :-( Začala jsem zkoumat, jestli je to Mirenou a po přečtení většiny Vašich příspvěků mám strach, že to opravdu neshodím. Pleť mám taky daleko horší než kdy dřív :-( Nemá někdo zkušenost s tím, když se Mirena vyndá, jestli se dá lehko shodit přibraná kila?

• Citovat
  • Upravit
KLKLKL
26.7.12 21:16

Cink cink… jaká je zkušenost po vyndání tělíska? děkuji :-) řekla jsem si, že ještě 2kg nahoře a tělísko letí :D

• Citovat
  • Upravit
Jane D.Walker
26.1.13 16:49

mirena zkušenosti

Ahooj holky,
tak se k vám taky přidávám se svými zkušenostmi. Mirénu mám od září, takže to bude za chvíli půl roku.. Zavedení bylo příšerně bolestivé, ačkoli třeba moje maminka prý skoro nic necítila..:( Potom slabé špinění skoro pořád celé 3 měsíce.., ale vzhledem k tomu, že to přítelovi nevadilo, tak jsme spolu stejně spali, protože čekat na to, až se to umoudří..:D Nicméně za tu dobu jsem přibrala taky asi 6 kilo.., což mě fakt děsí.., jím pořád stejně, hýbu se pořád stejně a taky dolů nic nejde..:(( Jestli to tak půjde dál, tak asi taky budu vysazovat..:( Nehledě na to, že mám pořád občas bolesti břicha jako při menstruaci.. a někdy i větší než před mirénou..:( Děs!!

Narozdíl ode mě, moje mamka je fit, žádná kila nepřibrala, vlastně vůbec neví, že něco má a je také chodící reklama na Mirénu. Maximálně spokojená! zde je vidět, jak i podobné geny mohou reagovat prostě jinak..:D

A ještě jedna taková rada, asi to půjdu zkusit a pak dám vědět.., kamarádka byla na lymfomasáži, protože též přibrala po Miréně a byla šíleně zavodněná a teď zhubla fakt během chviličky 5 kilo..:)) Tak třeba nějaká spása..:D

Mějte se hezky:)

• Citovat
  • Upravit
539
29.1.13 20:29

Ahoj ja mam mirenu asi rok a mam nahoře 6-8kg takže jde ven a vadí mi že špinm v určitych intervalech dám si vreya po te se dobře hubne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.1.13 20:34

Napíšu příští tyden jdu na to ale pry to bolí jak to zavadění
takže vložku a brufen sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.1.13 18:24

Ahoj tak jsem dneska byla vyjmout mirenu bolestivé je slavé slovo jelikož na mě dr použil celkem 18 nástroju aby ji vyjmul odcestovala do zasní časti dělohy a ja mam ještě vpačenou do zadu takže mě čeka narkoza a vyjmutí v anestezii kterou si ovšem musím uhradit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.2.13 11:54

Ahoj holky, jsem na tom podobně. Před čtyřmi dny jsem si nechala vyndat Mirenu (jelikož chceme s manželem druhé dítě), měla jsem ji necelé dva roky a za tu dobu jsem přibrala 7 kg jako nic, aniž bych se nějak přejídala apod. Také to nemůžu shodit. :,( Vyndání u mě bolestivé nebylo, zavádění ano, ale vyndání bylo během jedné minuty a když mi dr. řekla, že u je Mirena venku, koukala jsem jak blázen - vůbec nic nezabolelo. :potlesk: Dva dny po vyndání jsem dostala celkem silnou MS, první dva dny MS byla silná, ale třetí den (to je dnes) už jen špinění. Jsem tedy zvědavá za jak dlouho se mi podaří otěhotnět a jestli shodím nějaká kila nabraná při Mireně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judy.plzen
11.6.13 12:28
@Smudlina píše:
Zdravím všechny, mám Mirenu již 9 měsíců, od té doby jsem přibrala 8 kilo, snažim se cvičit, jim dokoce míň než před zavedením, ale kila stojí a ani se nehnou a pokud se hnou tak jen směrem nahoru :evil:
Silně uvažuji o vyndání Mireny, má někdo taky takovou zkušenost jako já, pokud ano, když jste si nechali vyndal Mirenu, šli kila dolu?
Navíc u Mireny jsem stále špinila 6 měsíců v kuse, poté ještě tak 3× do měsíce na pár dnů, teďka mam prozatim klid. Ale čim dál tim častěji mě pobolívá v podbřišku, mam pocit, že to taky dělá Mirena a o akné co mam od zavedení Mireny ani nemluvě, a první 3 měsíce mi dost padali vlasy. Asi mi prostě nesedí. Jinak podle doktora jsem v pořádku a s Mireny to určitě neni. Máte někdo taky takovou zkušenost?
  • Citovat
  • Upravit
Zzuzzka
22.6.13 20:09

Tak za 5 let s Mirenou jsem přibrala 25 kg :( Vůbec se nepřejídám, každý den 60 minut ostré chůze, také jezdím na kole. Je ze mě metráček :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1