Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky…
Zajimalo by mne jestli se tu take nachazeji maminy s misenymi detmi.
Ja jsem ceska a pritel je z Karibiku( Curacao) a ma tmavou barvu pleti.
Nas chlapecek je tedy miseny ale nena ani moc tmavou plet. Je to videt jenom na ocickach, nosiku a pusince.
Na foto se muzete kouknout na www.boefjejaime.beebiesite.nl ve fotoalbumu ![]()
Nasli by se i jine mamci s chokoladovymi ditky????
Ahoj Peťo,
zdaleka nemáme čokoládové děti
, ale koukala jsem do alba a jdu Ti pochválit malého - je moc roztomilý a vypadá jako zvídavý klučík
…
My taky nejsme míšenci
, ale fotky ti musím pochválit taky, jsou úžasně, krásné, nápadité, a tvůj chlapeček je děcko jak cumel
.
Hlavně jako kuchař!
Ahoj,
já jsem míšenka … ale ne čokoládová
a děti ještě nemám …
Loan píše:
Ahoj,
já jsem míšenka … ale ne čokoládováa děti ještě nemám …
Jé alespon nekdo by se nasel…mohu se zaptat jak si misena???
Az deticky budou budou urcite uzasny ![]()
Ostatnim bych chtela podekovat za poklony…Jaime je opravdu dost ciperne a zive ditko…ale je zdravi a to je to nejdulezitejsi.
Dekuji za zpravicku v na nasi webovi strance
Ahoj,
krásné mimi. Já bych měla mít na konci května první mimi.
Jsem z Čech a přítel je Tunisan, tak uvidíme jestli bude „capuchino“ ![]()
Všechny moc zdravím,čekám miminko se snoubencem z Afriky. Už má dcerku z předchozího manželství, máme dobré vztahy. Ráda bych poznala nějaké maminy a popovídala si o jejich zkušenostech s míšenými dětmi. První dcera není dvakrát nadšená ze svého černého tatínka tak mám obavy i o to nenarozené. Možná že je na vině bývalá manželka, často se stává že matka žárlící na novou rodinu partnera vymýšlí jak dítě přesvědčit že ona je ta lepší.
Ahoj, tak ja jsem Ceska a manzel je American a je cernoch. Mame sestimesicniho chlapecka, zatim bych tedy nerekla, ze je na nem poznat tatinkova barva pleti. Zijeme v Americe, takze tady zadne problemy s misenou pleti nemame. Moje rodina v Cesku nastesti manzela prijala dobre a problemy take nema. Manzelovy deti z prvniho manzelstvi me prijaly dobre, i kdyz jsem beloska. Takze u nas nastesti v tomto smeru vsechno v pohode. ![]()
Ahoj
Sice uz je to starsi prispevek ale koukam jak se v Praze dari misenym detem a jejich rodinam, jelikoz se tam budeme stehovat. Muj syn je miseny, jeho otec je puvodem z Ghany ale rozeny anglican.
Jacob je uplne byli, ma modre oci a hnede kudrnate ale ne afro vlasy. Kdyz se narodil byl to uplny blondak s rovnyma vlasama. Ja sama mam vlasy hnede a oci tmave hnede. Geny???