Míšenci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
31.10.07 11:34

Míšenci

Ahojky…

Zajimalo by mne jestli se tu take nachazeji maminy s misenymi detmi.

Ja jsem ceska a pritel je z Karibiku( Curacao) a ma tmavou barvu pleti.

Nas chlapecek je tedy miseny ale nena ani moc tmavou plet. Je to videt jenom na ocickach, nosiku a pusince.

Na foto se muzete kouknout na www.boefjejaime.beebiesite.nl ve fotoalbumu :wink:

Nasli by se i jine mamci s chokoladovymi ditky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
31.10.07 13:08

Ahoj Peťo,
zdaleka nemáme čokoládové děti :D , ale koukala jsem do alba a jdu Ti pochválit malého - je moc roztomilý a vypadá jako zvídavý klučík :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
31.10.07 13:14

My taky nejsme míšenci :lol: , ale fotky ti musím pochválit taky, jsou úžasně, krásné, nápadité, a tvůj chlapeček je děcko jak cumel :wink: .
Hlavně jako kuchař!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
31.10.07 13:25

Ahoj,
já jsem míšenka … ale ne čokoládová :-) a děti ještě nemám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.11.07 13:48
Loan píše:
Ahoj,
já jsem míšenka … ale ne čokoládová :-) a děti ještě nemám …

Jé alespon nekdo by se nasel…mohu se zaptat jak si misena???
Az deticky budou budou urcite uzasny :wink:

Ostatnim bych chtela podekovat za poklony…Jaime je opravdu dost ciperne a zive ditko…ale je zdravi a to je to nejdulezitejsi.
Dekuji za zpravicku v na nasi webovi strance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.11.07 21:06

Ahoj,
krásné mimi. Já bych měla mít na konci května první mimi.
Jsem z Čech a přítel je Tunisan, tak uvidíme jestli bude „capuchino“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
africanprincess
25.2.12 00:13

Všechny moc zdravím,čekám miminko se snoubencem z Afriky. Už má dcerku z předchozího manželství, máme dobré vztahy. Ráda bych poznala nějaké maminy a popovídala si o jejich zkušenostech s míšenými dětmi. První dcera není dvakrát nadšená ze svého černého tatínka tak mám obavy i o to nenarozené. Možná že je na vině bývalá manželka, často se stává že matka žárlící na novou rodinu partnera vymýšlí jak dítě přesvědčit že ona je ta lepší.

• Citovat
  • Upravit
1021
25.2.12 01:51

Ahoj, tak ja jsem Ceska a manzel je American a je cernoch. Mame sestimesicniho chlapecka, zatim bych tedy nerekla, ze je na nem poznat tatinkova barva pleti. Zijeme v Americe, takze tady zadne problemy s misenou pleti nemame. Moje rodina v Cesku nastesti manzela prijala dobre a problemy take nema. Manzelovy deti z prvniho manzelstvi me prijaly dobre, i kdyz jsem beloska. Takze u nas nastesti v tomto smeru vsechno v pohode. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajina33
24.2.13 20:42

Misene deti

Ahoj

Sice uz je to starsi prispevek ale koukam jak se v Praze dari misenym detem a jejich rodinam, jelikoz se tam budeme stehovat. Muj syn je miseny, jeho otec je puvodem z Ghany ale rozeny anglican.
Jacob je uplne byli, ma modre oci a hnede kudrnate ale ne afro vlasy. Kdyz se narodil byl to uplny blondak s rovnyma vlasama. Ja sama mam vlasy hnede a oci tmave hnede. Geny???

• Citovat
  • Upravit
20
14.5.22 15:39

Mám czecho-mexičánka - 4 měsíce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová