Mít třeťátko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10715
10.8.16 20:42

Jo, plná hlava otázek. Ale pokud v sobě touhu máš a ani chlap není proti, naplnila bych ji. Sama jsem první dítě rodila v 31 letech, druhé ve 32 letech a teď v 35 bude třetí a moc se těším. Asi to bude mazec, to nepopírám, sama si občas se dvěma a břichem připadám jako člověk na odpis, ale pak jsou zas dny, kdy síla a energie je a podnikáme, co můžeme. A co přijde do budoucna - to ukáže v určité chvíli právě současnost…(tím chci říct, že otázky směrem ke mě typu: budeš schopná platit jim školy a jiné takové otázky…tak ano, nevím, co bude za 15 let, nevím, zda budou všechny tři děti jít na vejšku, nebo budou chtít mít je maturu, můžu předpokládat leccos. )…ale co bude, tomu se budeme snažit přizpůsobit a už teď odmala dětem spoříme, aby mohli dosáhnout každý svého cíle…asi tak. Takže za mě - jdi do třetího!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.8.16 20:42
@Anonymní píše:
@Tichošlápek Ano, vetsi bydleni by se asi muselo resit, tri deti v jednom pokojicku (a ty mistnosti nejsou nijak velke) by asi byly fakt chudaci a abychom se s manzelem vzdali loznice a spali v obyvaku na rozkladacim gauci, to mi neprijde jako dobre reseni (ztrata soukromi, prip. ztrata obyvaku).. :think:
A mas pravdu, tohle je z valne casti o me…proto mi to rozhodnuti dava tak zabrat, je to de facto jen moje zodpovednost. nechci aby ostatni deti trpely ze na ne nebude cas, ja budu unavena apod…Nekdy jsem rada ze jsem rada i ted :zed:

Záleží na tom jak se cítíš a na tvém naturelu. A čas na děti si určitě uděláš. Máme jich doma sedm, žádné hlídání a taky to jde. Myslím, že rozhodně nestrádají. ;) :D Pravda je že se máme oba s manželkou kolikrát co otáčet. Ale chtěli jsme to a rozhodně nelitujeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová