Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, tak to konkrétněji neporadí.
Určitě si ale trochu projdi to, s čím tam mohou přijít klienti (zálohy, registrace k pojišťovně, příspěvky, cizinci pracující v Čr), abys měla povědomí o tématech. Oblečení zvol takové, v jakém bys pak do práce chodila. A pokud možno ukaž, že si poradíš i s tím, co neumíš, tzn. pokud bys na něco měla odpovědět,,nevím" nebo,,nevím přesně" (což by u pohovoru měla být lepší odpověď, než říct blbost), tak to doplň o nějakou formulku typu,,ale obrátila bych se na kolegyni, případně na interní linku pojišťovny a klientovi to zjistila."
Držím palce.
Záleží na koho při pohovoru narazíš. Se mnou dělala pohovor taková příjemná mladá slečna a nervozita ze mě spadla téměř okamžitě.
Souhlasím s Přemkem - co nejvíc si toho projdi a pro jistotu se nauč,,Nevím, ale zjistila bych to (kde, od koho)."
Bude to dobrý…
Také držím palce.
@Premek_Orac @MMichaelaa moc dekuji za rady. Kazda rada dobra
![]()
@MMichaelaa ja se prave nejvic bala aby tam nebyli nejaky testy nebo něco. A na co všechno se budou ptat. Na pohovoru uz jsem nebyla sto let
Ty tam ještě pracuješ?
Ahoj
, omlouvám se, nestíhala jsem už včera odepsat. Tak jak ti to dopadlo?
Nepracuju, ani jsem nepracovala, odpískala jsem to ještě dřív, než to začalo, v tu dobu jsem měla ambice, že budu studovat dálkově vysokou a už na tom prvním pohovoru mi řekli, že mě rozhodně nemají v plánu kvůli škole nijak uvolňovat. ![]()
Ahoj holky
máte některa zkušenost s výběrovým řízením u VZP? Čeka me zítra pohovor a jsem nervózní jako blázen
nevim co me čeka 
Děkuji za info