Mladé a těhotné TP 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6275
14.9.15 15:24

@Tejy Já mám z toho prvotrimestrálního screeningu nádherné 7minutové video, jak se tam miminko hemží, krásně nakrucuje :srdce: Ale neboj, určitě je v pořádku ;) A užívej si, dokud je tak hezky vidět :mrgreen: teď už je vždycky jakási změť a pak najednou nožička, změť a pak ručička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
14.9.15 15:35

@Lelio Tak to vydeo zavidim, ale tak mi doktor dal 2 krasne fotecky jeste driv nez jsem si stihla rict tak aspon neco. To jen pritel netrpelive ceka kdy mi povi co to bude :D si myslel ze to poznaj hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.9.15 15:39

@Tejy všechno bude v pořádku. Mě vystrasili s tím že screening negativní ale máme vysoké sijove projasneni. Já nervy jak blázen milion dalších vyšetření srdce a všeho moznyho ale kluk je zdravej. Takže se neboj. Zítra máme druhy velký utz tak dam vědět jak jsem dopadla já:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.9.15 15:41

@Lelio jee video nemám:( ale je fakt že teď je to ručička..něco..nožička.. Něco :mrgreen: teď z toho ultrazvuku nemáme tolik jak dřív:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
14.9.15 16:25

@Tejy :mrgreen: To si ještě počká, pokud bude prcek spolupracovat jako ten náš, tak si nebudete jisti ani po 2. screeningu :D Já jsem v 23. týdnu a pořád nevíme nic jistě :mrgreen: Doktor nám akorát dvakrát řekl, že máme šikovné miminko, že si nevšiml ničeho, co by značilo chlapečka, ale neznamená to, že to je holčička :mrgreen: Tak uvidíme, snad se to dozvíme v 30. týdnu :mrgreen: (i když mi doktoři říkají že spíš ta holčička, ale kdo ví :nevim: )
@Lucii92 Držím palce na druhý screening :) Já z něj mám krásný obrázek čeníšku toho našeho drobka :mrgreen: Akorát můj tatínek (dědeček) prohlásil, že to museli poplést, že to vypadá jako pes, že asi čekáme štěňátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
14.9.15 16:28

@Tejy Takze termin brezen? :) mame na fb tajnou skupinu s tema co maji TP brezen, chces pridat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
14.9.15 16:40

Jo jo zatím je termín porodu stanovený 23.3. takže na den přesně mesíc po mě :). Jo jistě budu ráda když se budu moc přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.9.15 18:53

@Tejy to je krásný datum :mrgreen: to mám narozeniny :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.9.15 18:54

@Lelio snad budu mít taky konečně fotku. Mám asi z 13tt naposledy protože pokazdy nám ukazuje jenom zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
15.9.15 16:52

Tak my dneska screening za sebou a vsechno v poradku:)krasne rosteme:) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
15.9.15 17:24

@Lucii92 Paráda, gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.9.15 11:31

Jak se daří holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.9.15 11:37

@Lucii92 Mi skvěle :) Jak tobě? Já začínám přemýšlet, že bych měla začít nakupovat věci pro miminko :mrgreen: Nemám možnost po nikom dědit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.9.15 13:27

@Lelio no ja super:) vysetreni v poradku tk nam spadl kamen ze srdce:) na mimco uz neco malo mam:) par veci jsem sice podedila ale uz pomalinku zacinam s nakupama:) mam rchlozavinovacku par bodycek nejaky cepicky a ponozticky a dudlik:Dbrala jsem co mi padlo do oka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.9.15 13:31

@Lucii92 Tak to je dobře :) Já mám zatím pár neutrálních věcí, mám jednu kombinézu, jedno body, tři overaly, jedny polodupačky a jednu čepičku :mrgreen: Víc nic. Jo, vlastně jeden dudlík, co jsem dostala u doktora a pár vzorků :mrgreen: A ještě lehátko. Nemám ještě ani vybraný kočárek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová