Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tejy Já mám z toho prvotrimestrálního screeningu nádherné 7minutové video, jak se tam miminko hemží, krásně nakrucuje
Ale neboj, určitě je v pořádku
A užívej si, dokud je tak hezky vidět
teď už je vždycky jakási změť a pak najednou nožička, změť a pak ručička ![]()
@Lelio Tak to vydeo zavidim, ale tak mi doktor dal 2 krasne fotecky jeste driv nez jsem si stihla rict tak aspon neco. To jen pritel netrpelive ceka kdy mi povi co to bude
si myslel ze to poznaj hned.
@Tejy všechno bude v pořádku. Mě vystrasili s tím že screening negativní ale máme vysoké sijove projasneni. Já nervy jak blázen milion dalších vyšetření srdce a všeho moznyho ale kluk je zdravej. Takže se neboj. Zítra máme druhy velký utz tak dam vědět jak jsem dopadla já:)
@Lelio jee video nemám:( ale je fakt že teď je to ručička..něco..nožička.. Něco
teď z toho ultrazvuku nemáme tolik jak dřív:)
@Tejy
To si ještě počká, pokud bude prcek spolupracovat jako ten náš, tak si nebudete jisti ani po 2. screeningu
Já jsem v 23. týdnu a pořád nevíme nic jistě
Doktor nám akorát dvakrát řekl, že máme šikovné miminko, že si nevšiml ničeho, co by značilo chlapečka, ale neznamená to, že to je holčička
Tak uvidíme, snad se to dozvíme v 30. týdnu
(i když mi doktoři říkají že spíš ta holčička, ale kdo ví
)
@Lucii92 Držím palce na druhý screening
Já z něj mám krásný obrázek čeníšku toho našeho drobka
Akorát můj tatínek (dědeček) prohlásil, že to museli poplést, že to vypadá jako pes, že asi čekáme štěňátko ![]()
@Tejy Takze termin brezen?
mame na fb tajnou skupinu s tema co maji TP brezen, chces pridat? ![]()
Jo jo zatím je termín porodu stanovený 23.3. takže na den přesně mesíc po mě
. Jo jistě budu ráda když se budu moc přidat.
@Lelio snad budu mít taky konečně fotku. Mám asi z 13tt naposledy protože pokazdy nám ukazuje jenom zadek ![]()
Tak my dneska screening za sebou a vsechno v poradku:)krasne rosteme:) ![]()
@Lucii92 Mi skvěle
Jak tobě? Já začínám přemýšlet, že bych měla začít nakupovat věci pro miminko
Nemám možnost po nikom dědit.
@Lelio no ja super:) vysetreni v poradku tk nam spadl kamen ze srdce:) na mimco uz neco malo mam:) par veci jsem sice podedila ale uz pomalinku zacinam s nakupama:) mam rchlozavinovacku par bodycek nejaky cepicky a ponozticky a dudlik:Dbrala jsem co mi padlo do oka:D
@Lucii92 Tak to je dobře
Já mám zatím pár neutrálních věcí, mám jednu kombinézu, jedno body, tři overaly, jedny polodupačky a jednu čepičku
Víc nic. Jo, vlastně jeden dudlík, co jsem dostala u doktora a pár vzorků
A ještě lehátko. Nemám ještě ani vybraný kočárek ![]()