Mladé a těhotné TP 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
18.9.15 13:40

@Lelio tak to ja budu kupovat autosedacku cybex aton po jednom mimcu. Prijde mi zbytecny rvat do ni tolik penez tak jsem toho na jednom bazarku vyuzila. Jinak postylku a prebalovak mam vybrany a vyhlidly..jenom staci zajit do obchodu a kocarek budeme kupovat taky novy a je to JEDO fyn classic. to uz jsem si pozjistovala a pohledala a myslim ze za ty penize je duper:) a obleceni nejak hrotit nebud. Kdyz budu neco potrebovat tak lehko prikoupim a myslim ze toho stejne hodne dostaneme on nasich a tchyne a tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.9.15 13:46

@Lucii92 Já nepočítám s tím, že bychom něco dostali :) Takže musím nakoupit. Oblečení taky nechci hrotit, ale něco mít musím :mrgreen: v lednu ho nahaté nechat moc nemůžu. A postýlku ani nic jiného vybrané nemám, měla bych na tom začít pracovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.9.15 13:48

@Lelio ja si myslim ze je stejne jeste fuura casu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
18.9.15 13:54

Ahoj holky :mavam: ja teda nejsem těhotná ale s přítelem se snažíme o mimco :) je mi 22 za měsíc 23 ;) preju zdravá miminka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
18.9.15 14:01

Ahojky me letos bude 24,ale prvni jsem porodila ve 20 skoro 21,chlapecka a ted v unoru 24.2 cekame druhe a vypada to ze to bude zase chlapecek :-) snad se vekove jeste vejdu :lol: aspon budu moci treba i poradit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.9.15 14:05

@Lucii92 To asi je, ale on bude sakra rychle utíkat :D Navíc mi v pondělí začíná škola, takže toho času už moc nebude a nakupovat pak v rychlosti se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.9.15 14:08

Ahoj holky, můžu se přidat? Taky čekáme miminko, jsem zatím na úplném začátku a za měsíc mi bude 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.9.15 14:44

Ahoj!! Určité se přidejte:) přeji zdravá miminka:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.9.15 14:58

Jj, hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější..
No mě čeká ve středu prohlídka, kde už nám snad konečně bude bít srdíčko:)..Kdy jste byli holky vy a šlo už něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.9.15 15:01

@Mirinda2 Já byla 7+3 podle MS, ale měla jsem o týden později ovulaci, takže 6+3, nicméně miminko odpovídalo 5+6 (do UTZ v 13. týdnu to dohnalo a odpovídalo podle ovulace) a už bylo krásně vidět srdíčko :) Ale někteří ho mají mnohem později a rozhodně to není špatně, v těch začátcích se každé vyvíjí jinak :) naše maličká teď třeba je prohlídku od prohlídky menší a menší :mrgreen: Už je zase o týden pozadu oproti termínu podle ovulace a screeningu v 1. trimestru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
18.9.15 17:39

Ja jsem treba byla 5+4tt a uz jsme meli srdicko. Je to individualni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
29.9.15 17:14

A chojky holky, muzu se pridat? Je mi teda 27 a prcka cekame v unoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
2.10.15 09:32

@Angels Ahoj :) A už víte co to bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
3.10.15 10:16

@Lelio Achojky,jeste nevime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
3.10.15 10:37

@Angels A chcete vědět? :) My to vědět chceme, ale miminko úplně nespolupracuje :D Akorát nám doktoři říkají, že neviděli žádnou známku, že by to měl být chlapeček… No tak doufám, že je to ta holčička, i když jsem ještě nic typicky holčičího raději nekoupila a počkám na UTZ ve 30. týdnu :mrgreen: Snad se konečně umoudří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová