Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tuhle diskuzi jsem založila pro všechny mladé nastávající maminky, které mají termín porodu v roce 2016. Rada bych tu našla dívky, které jsou na tom podobně a mohli si vyměnit názory, zkušenosti a nebo najít psychickou oporu.
Budu ráda, když se někdo přidá ![]()
Jo pravda nedoslo mi to omlouvám se tak do 25 me je treba 20 ![]()
Caao!:) me je 23 a tp mame 25.1.2016.
Cekame prvni miminko (chlapecka) a moc se tesime ![]()
@Lucii92 Ja to nemyslela, ze nad 25 jsou stary a jestli sis to tak vylozila me mrzi ten vek je jen orientacni, ale neni podminkou. ![]()
@Lucii92 Ja ještě přesně nevím ještě jsem ani nebyla na gynekologii, nak mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná, když jsem brala HAK tak jsem neřešila, že nemam MS myslela jsem, že je to ze stresu a až minulí týden, když mi začalo byt špatně od žaludku tak mě to napadlo, to byly už tři týdny spoždění tak tt vyšel pozitivní a pro jistotu jsem si nechala udělat krev tam bylo hcg nad 5000, takže zítra letím k doktorovi. Jinak podle poslední MS bych měla byt kolem 8 týdne. To by vychazelo na duben. A kdy ty?
@Tejy ahaa tak to jsi kratce tehotna:) ja koncim 21 tyden a termin mam 25.1. takze v tu nejvetsi zimu
ale co ty prvni mesice nejak prekoname a pak bude pohoda:) no uz se strasne tesim.. hlavne kdyz uz ho citim jak kope a hybe se:) to je proste nejvic.. Tak preju at je vsechno v poradku:)
No tak to ti zavidím a gratuluju at jste oba zdaví už víš co to bude, ja ted jen doufám aby mi doktor řek, že je vše v pořádku a pokud vím tak by snad měla být vidět srdeční činnost. Tak ty ho máš určitě planovaný ne?
@Lucii92 jé, to mám narozeniny 25.1.
Jinak taky gratuluju ![]()
Já končím 16.tt a čekáme kluka ![]()